crysis warhead-problema sistem?

ghepard3007

am windows vista home premium x 64, 1 gb de ram, 256 video, amd athlon 3.2+ ghz;
am instalat crysis warhead, si am inceput sa joc;
la prima misiune: call me ishmael. am jucat mai intai seara si nu am jucat mult;dar, a doua zi, dupa ce am jucat 5 minute, s-a inchis calculatorul;si mereu se intampla cam dupa 5 min.
pur si simplu, fara avertisment;
am reinstalat, dar nu a mers, am mai jucat de cateva ori si chiar au aparut probleme si a tb sa fac un system restore;
acum, eu cred ca este din cauza ventilatorului de pe procesor, care cred eu ca ar fi supraincalzit.
insa cum banii sunt limitati, vreau sa stiu exact ce miar trebui.
multumesc anticipat
doctorwho
incearca windows vista pe 32 de biti....nu pe 64 wink.gif sau si mai bine incearca xp deaorece foloseste mai putina memorie ram de unde rezultra mai multe memorie pentru joc

ghepard3007
1.nu am de gand sa schimb windowsul pt un joc;
2.chiar mirosea putin a ars cand am deschis carcasa
3.inainte aveam counter strike, si mergea, iar acum, dupa ce joc vreo 5 minute, la fel mi se inchide
alte sfaturi?
daca doriti va voi da lista cu toate componentele calculatorului
4.am facut mai multe greseli mai sus:nu am 1 gb de ram, am 2,nu am un singur procesor, ci : intel core 2 duo e7200 2.53 ghz; 2.53 ghz;
video=256 mb ddr2
greselile de mai sus au fost din cauza ca lucrez si pe laptop, si nu am mai deschis calculatorul de la patania cu crysis.

Here are the official minimum system requirements:

CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or better
RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista)
Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better
VRAM: 256MB of Graphics Memory
Storage: 15GB
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible
ODD: DVD-ROM
OS: Microsoft Windows XP with Service Pack 2 or Microsoft Vista
DirectX: DX9.0c or DX10
maryus75
CITAT (ghepard3007 @ 3rd September 2009, 17:20) *
1.nu am de gand sa schimb windowsul pt un joc;
2.chiar mirosea putin a ars cand am deschis carcasa
3.inainte aveam counter strike, si mergea, iar acum, dupa ce joc vreo 5 minute, la fel mi se inchide
alte sfaturi?
daca doriti va voi da lista cu toate componentele calculatorului
4.am facut mai multe greseli mai sus:nu am 1 gb de ram, am 2,nu am un singur procesor, ci : intel core 2 duo e7200 2.53 ghz; 2.53 ghz;
video=256 mb ddr2
greselile de mai sus au fost din cauza ca lucrez si pe laptop, si nu am mai deschis calculatorul de la patania cu crysis.

Here are the official minimum system requirements:

CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or better
RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista)
Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better
VRAM: 256MB of Graphics Memory
Storage: 15GB
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible
ODD: DVD-ROM
OS: Microsoft Windows XP with Service Pack 2 or Microsoft Vista
DirectX: DX9.0c or DX10

dupa parerea mea,ti se supraincalzeste ori procesorul,ori placa video.cel mai probabil procesorul,verifica-i temperaturile cu un coretemp sau everest
ghepard3007
insa cum as putea verifica?
pentru ca daca deschid jocul, si joc, se inchide calculatorul, si nu pot sa vad.
supraincalzirea as putea so vad si atunci cand nu e deschis jocul?
daca da, cum?
P.S.am gasit cum ca ar putea fi si de la sursa; e adevarat????
Valerys
CITAT (ghepard3007 @ 4th September 2009, 15:11) *
insa cum as putea verifica?
pentru ca daca deschid jocul, si joc, se inchide calculatorul, si nu pot sa vad.
supraincalzirea as putea so vad si atunci cand nu e deschis jocul?
daca da, cum?

Rulezi un program de monitorizat temperatura (gen SpeedFan) si Orthos (pentru procesor) si Video Card Stability.
ghepard3007
ar putea fi si de la sursa?
si cum fac, postez rezultatele pe forum, sau primesc mesaj de la program?
P.S.acum scriu de pe laptop si poate maine rulezz programul pe calculator

ghepard3007
scuze ca fac double post, dar nu pot sa editez;
cred ca ar putea fi de la sursa pentru ca daca deschid calculatorul, dupa 2 secunde se inchide; apoi dupa 2 min se deschide si merge bine.
oricum, astept parerea forumistilor.
Tom_Cat
Daca este versiune piratata, atunci este de la executabil. Iti propun sa incerci cu joc original si sa vezi daca mai ai crash-uri.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.