evil_me_tepes
1st September 2009, 00:05
am hotarat sa deschid acest topic pentru credinciosii in zana maseluta si mos ene.
cred ca era si timpul sa combatem zeul ortodox sau orice alt zeu cu o inventie stupida , ireala si tampita cum e zana maseluta si mos ene.
asa ca , eu unul doresc sa mi afirm crezul in zana maseluta si mos ene. daca religia poate sa inventeze povesti si zei fara NICI o dovada la baza uite ca si eu pot sa fac la fel , chiar fara sa fiu popa.
tot ce e necesar sa va spun e ca zana maseluta in colaborare cu mos ene sunt totul , ei au creeat lumea , omul , planeta , bacteria si ABSOLUT orice. ei controleaza gandurile , ideile si TOT ce ne inconjoara. ei au pus bazele ORICAREI religii existente si ei sunt cei care o sa spuna STOP si apoi NIMIC nu va mai exista niciunde pentru todeauna.
simplu nu? uite ce SIMPLU e sa SCRIU si sa arunc DOAR cuvinte si sa cer lumii sa ma creada. si daca am destui sustinatori o sa introduc asta in scoli si in cateva sute de ani zeii de baza vor fi cei din topicul meu. mentionez ca o sa fie mai greu de implementat decat religiile deja existente deoarece e cam greu sa omori milioane de oameni in ziua de azi din cauza legilor internationale si drepturile omului.
dar trecand peste asta , va invit sa inventati s voi cate ceva , ORICE pentru ca se poate. cum religia inventeaza si indoctrineaza si noi putem sa aberam fara nici o dovada si sa recrutam oameni noi.
PS: acest topic este o ironie la ilogica si irationamentul teistilor. cu toate acestea astept doritori de contraagrumente cum ca zeii care i am mentionat nu exista si nu conduc lumea ,universul , bla bla bla.
eu_unul
1st September 2009, 06:33
Get real, get a life! A real one.