Print foto

dali

Salutari,

In primul rand imi cer scuze daca am postat gresit aici. De asemenea imi cer scuze daca subiectul a mai fost discutat. Fiind relativ urgent nu am avut timp sa cercetez suficient.

Caut un atelier de print foto in Bucuresti de cat mai buna calitate. Scopul final este un album foto (1 singur exemplar). As vrea sa cumpar inclusiv albumul de la ei (o paleta cat mai larga de variante este bine venita) si sa se ocupe de toata operatiunea (printat/montat/legat/ce mai presupune). Vreau sa am si posibilitatea de a participa la ordonarea, taierea si procesarea pozelor fara sa ma usuiasca. Intr-un cuvant un atelier peste medie.

De asemenea e posibil ca o parte din poze sa fie print-uri mai vechi si ideal ar fi sa aiba si un scanner serios si sa am posibilitatea de a participa la procesare.

As vrea sa poata printa si in format foarte mare.

Multumesc pentru orice recomandari aveti.
calexe
N-as crede sa gasesti asa ceva in Bucuresti, decat eventual la un prestator independent, care sa diriguiasca totul precum vrei, contra unui onorariu adecvat.

Altfel ar fi vreo 2 laboratoare bunute in Bucuresti de care eu unul sunt multumit - F64 si Patric Art. Dar nu cred ca poti asista la ce fac ei si nu poti comanda incadrarea in pagina "on-the-site". Ar fi si locuri in care se gasesc albume, dar altele decat laboratoarele respective - Kodak Unirea de exemplu. Cel putin acolo ma aprovizionez eu (e drept, ultima oara in primavara, nu stiu daca mai exista magazinul). Una peste alta, un "diriginte de santier" ar putea organiza totul. Poti fi tu acela, sau cauti unul si-l platesti.

dali
Multumesc pt raspuns.

Sunt in foarte mare criza de timp (deoarece plec din tara in 6 zile) si trebuie sa rezolv pana atunci (nu am nici pozele gata so...). De asta nu prea am timp de "diriginte" si trebuie sa ma misc singur cat mai repede (mai multe resurse, mai multe probleme blocante).

Am retinut oricum: albumele dintr-un loc, print in alt loc. O sa incerc la F64 pentru print, pt ca imi place cum se misca in general. Stii cumva daca pot face si print mare, aprox A3 ?

Daca aveti si alte recomandari sunt bine venite pt print sau magazine de albume.
calexe
CITAT (dali @ 31st August 2009, 15:11) *
...
Am retinut oricum: albumele dintr-un loc, print in alt loc. O sa incerc la F64 pentru print, pt ca imi place cum se misca in general. Stii cumva daca pot face si print mare, aprox A3 ?
...

Fac si A3, nu stiu daca 1 singura bucata. Am facut mai demult, sper sa mai faca si acum. Eu a trebuit sa comand inainte ca nu aveau formatul pe stoc. Suna la ei si intreaba. Victor, +40722653654. Cu complimente de la Cristi Alexe smile.gif.

Nu cred insa ca vei gasi albume pentru poze A3...
dali
CITAT (calexe @ 31st August 2009, 17:17) *
Fac si A3, nu stiu daca 1 singura bucata. Am facut mai demult, sper sa mai faca si acum. Eu a trebuit sa comand inainte ca nu aveau formatul pe stoc. Suna la ei si intreaba. Victor, +40722653654. Cu complimente de la Cristi Alexe smile.gif.

Nu cred insa ca vei gasi albume pentru poze A3...

Multumesc pt ajutor.
A3-ul il vreau doar inramat smile.gif.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.