cec din state

krm25

n-am stiut unde exact sa postez acest subiect. rog moderatorii sa-l mute daca nu e postat in categoria in care trebuie.

deci intrebarea mea este unde se poate incasa un cec din state, cat timp dureaza si ce comisioane.
mentionez ca am fost la niste banci dar nu au putut sa-mi ofere vreun raspuns.
multumesc.
urbanreality
daca cecul e din state , mergi la BCR, ei cunosc procedurile. termenul de plata a unui astfel de cec este de aproximativ 30 de zile. in februarie am incasat 30 usd printr-un cec din state si am primit efectiv 72 de lei. comisioanele se retin la finalul tranzactiei din suma pe care trebuie sa incasezi. daca cecul este invalid vei achita tu comisioanele aferente procedurii de expediere si alte speze.

Horsie
30-60 de zile perioada de incasare, trebuie sa deschizi cond in $ la banca respectiva.
de obicei se cer 1.5%, max 25 usd.
syber90
BCR, niciodata nu a durat mai mult de 30 de zile, comisionul este infim, de ordinul a catorva dolari. Nici nu imi dadeam seama de comision.
ssergiu
La BCR am incasat CEC din SUA. 103 USD din care mi-au luat comision aprox 5 EUR. Banii i-am primit dupa 30 de zile si i-am ridicat de la caserie in RON (se putea si USD)
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.