Abonament orange

paul13

deci am un abonament orange de 3 euro care ar trebui sa expire in curand si vreau sa mai deschid inca unul tot de 3 euro... problema e ca pe site imi zice ca abonamentul minim trebuie sa fie de 9 euro...
stiti cum pot sa aflu cand expira contractul sau cum activez abonamentul luat de pe site?
kaytar
inchizi unu de 3 euro si iti faci unu nou tot de 3 euro?
banuiesc ca vrei un telefon. incearca sa faci fidelizare din contul webcare (te scoti cu 3 luni mai repede fata de shop).
eu am incercat acum sa iau un abonament de 3 euro si merge fara probleme:D

https://www.orange.ro/magazin-online/abonam...-voce/de-3-euro

paul13
pai si cum pastrez numarul?
sau cum activez abonamentul ala ...nu trebuie un contract ceva?
kaytar
cand faci fidelizare, se prelungeste perioada contractuala (cu 12 sau 24 luni) - numarul se pastreaza. nu mai e nevoie de documente biggrin.gif
paul13
daca ai putea sa'mi zici cum aflu exact cand expira abonamentul ar fi genial
lucienuk
QUOTE (paul13 @ 30th August 2009, 16:55) *
daca ai putea sa'mi zici cum aflu exact cand expira abonamentul ar fi genial

Uita-te in contract sau suna la 411 si vorbeste cu un consultant.
paul13
aha...acuma mai am o intrebare...cum fac sa reiinoiesc abonamentul de la 3 euro la 9 ?

lucienuk
Suni la 411 si vorbesti cu un consultant sau mergi la un shop. Nu cred ca vei putea beneficia de el la pretul de 9 euro pentru ca e oferta online, dar or sa ti-l poata oferi la 10 euro.

Mai sunt si alte abonamente dintre care poti alege...

http://www.orange.ro//oferte-speciale/abon...voce/index.html
WesTime
Ajutatima va rog !!! mellow.gif cum pot activa orange abonament ???

toti pasii care trebuie sai efectuezi ??? Va rog mult !!!
kaytar

ce anume vrei sa faci?
ai un prepay si vrei sa-l treci pe abonament?
vrei sa achizitionezi un abonament sau ce?
danutz1
Nu inteleg de unde disperarea asta de a activa un abonament. Mergi frumos in magazin si rezolvi problema.
WesTime
Da undi tre sa ti duci ,,,,ci tre sa faci ? am vazut doua feluri de abonament dar nu inteleg? costul ....da vreau sa tre de la prepay la abonament
medley
trebuie sa ai deja abonament la Orange ca sa poti face unul nou online. Daca ai doar prepay si nici un alt abonament, vizitezi un shop.
danutz1
Scuza-ma ca iti spun, dar la felul in care vorbesti nu cred ca stii sa folosesti un telefon, mai ales pe abonament.
Asta in cazul in care nu ma insel si nu cumva esti de alta nationalitate.
WesTime
de telefon stiu tare bini sa ma folosesc ,,,,, si pentru ci mam adresat aici sa ma ajutati dac nu vrei gasesc in alta parte ,,,
nu sunt alta nationalitate smile.gif so invatat ursul sa merga pe bicikleta ,,,,si eu o sa ma invat sa ma folosesc de abonament,,,

dar di ajuutor multumesc tat aa inteles
WesTime
Deam mam abonat si singur ,,,,, dar o intrebare ,,,,trebuie sa platesti lunar 115 lei ? la 115 lei mam abonat
fabytm
Te referi la costul abonamentului?Daca da atuncia daca abonamentul costa 115 lei(cazul tau), se plateste lunar.Doar scria si pe contract acest lucru.
kaytar
poate a fost tarifat pe 3 luni in avans. daca ma insel, si bine-ar fi sa ma insel, i-a zis-o cineva mai sus biggrin.gif
danutz1
CITAT (WesTime @ 6th September 2009, 10:30) *
la 115 lei mam abonat

Asta merita pusa in rama. Deci te-ai abonat la 115 lei. Mda...
danutz1
CITAT (WesTime @ 6th September 2009, 10:30) *
Deam mam abonat si singur

Aha, deci te-ai abonat chiar singur...
Asta e deja o performanta.

Scuze, nu m-am putut abtine.
fabytm
El s-a abonat la compania 115 lei...ce ofera acea companie??Lapte proaspat?? laugh.gif

Scuze, dar nici eu nu am putut sa tac!!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.