Acumulator 9v

Aytech

Buna.Nu de mult a cedat acumulatorul de la masina mea rc preferata...Modelul este exact ca bateria de la modelul acesta
Cu ce l-as putea schimba?sau de unde as putea lua altul..
Si ca sa termin am un BMW M6 scara 1:10
Aytech
Acumulatorul era de 9v dar am gasit pe internet unul de 7v cu 3000mah...ar merge?

LunaCrystal
Nu prea. Defapt ar merge, dar cu performante mai scazute.
george10
sierra.ro....
aeon
daca ai loc in carcasa, poti inseria 6 acumulatori normali AAA de amperaj cat mai mare
daca nu, poti cauta pe la magazinele de strada Maica Domnului, au diverse tipuri de acumulatoare
sau la GPbatteries
oricum, trebuie neaparat 9v, amperaj cat mai mare posibil
la 7 volti probabil abia se vor invarti rotile, posibil sa nu reactioneze corect la telecomanda, etc.
bit 61
Din poze reiese,sau cel putin asa vad eu,ca pack-ul de alimentare este compus din 8 elementi
de acumulator.Probabil ceva in genul AAA.
Bateria de 9V fiind folosita numai la telecomanda.
Click pentru a vizualiza atașamentul
Deci acumulatorul ar trebui sa aibe 8 x 1,2 =9,6V descarcat si cam 10,8V incarcat.
cristyz
http://www.gpbatteries.ro/pages/acumulator...;ID_NUM=GPTC102

bit 61
Se potriveste perfect,cred, modelul GPTC 201.
Click pentru a vizualiza atașamentul
Aytech
multumesc mult dar incarcator unde gasesc?

Pe acelasi site nu am gasit...
Aytech

nu stiti?sunt praf la electronica
cspot
Asa, si ?

Pune mana pe vechiul incarcator si citeste caracteristicile de pe el. Noteaza-le pe ceva . Cauta in magazinele de electronice pe care le cunosti. Imposibil sa nu gasesti ceva care sa te satisfaca.
Golem
Pentru un acumulator de 9V 6F22 se poate construi un incarcator foarte simplu, punte redresoare din patru diode 1N4007, rezistor de 10kohm/5W si un conector de baterie de 9V. Asa erau construite incarcatoarele de la radio-ul de buzunar Sokol-403.
Atentie, trebuie conectata bateria intai, apoi introdus stecherul in priza si nu trebuie atins nimic in timpul functionarii, faza retelei nu este separata de montaj.
bit 61
Bateria 6F22 alimenteaza numai telecomanda.
Altul este acumulatorul de "serviciu".
Este necesar un curent mai mare de incarcare.
Initiatorul topicului spune ca este "praf" la electronica.
Deci este mai bine sa apeleze la cineva care sa pricepe sa realizeze acest incarcator sau sa-l cumpare.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.