LG Shine ~ Good or Bad?

ButterflyAdya

Buna. As vrea sa`mi cumpar un Lg Shine.Are cineva? E bun??biggrin.gif Voi ce ziceti?

Thank you!
d4m4g3
Ce buget ai mai exact? Oricum, orienteaza-te spre altceva... Asta e cam prost. Prea slab. Poate gasim altceva dupa ce spui un buget si ce alte detalii (ce te intereseaza la el, etc).

Ai putea sa te uiti la Samsung U600, U800, Sony Ericsson K770i, LG KP500 COOKIE (exista si roz, daca vrei tongue.gif ), Nokia 6300, 7310...

Marius3k
Stiu pe cineva care a trecut de la LG Shine la Samsung S3500 - alta viata. Acum chiar vede ce scrie pe ecran si aude cand suna telefonul.
ButterflyAdya
CITAT (d4m4g3 @ 29th August 2009, 13:54) *
Ce buget ai mai exact? Oricum, orienteaza-te spre altceva... Asta e cam prost. Prea slab. Poate gasim altceva dupa ce spui un buget si ce alte detalii (ce te intereseaza la el, etc).

OK...
Pai.. in primul rand il vreau pentru aspect smile.gif Mai am unul,pe care il pot numi telefon bun. Adica tine bateria,arata ok,are ce imi trebuie mie,si nu l`as da. Dar imi trebuie unul care sa arate misto,finut... ca pentru fete tongue.gif
Am vorbit acum cateva zile cu un prieten si a zis ca imi poate face rost de un Lg Shine. Am zis de de nu..
Dar vreau sa stiu cate ceva despre el. Tu ai zis ca e slab,dar in ce sens? Baterie,soft.. ??
Sau imi poti recomanda altceva,asemanator ? Ma refer,la aspect. Ma atrag astea mai finute sa zic asa,colorate ..cam pana in 300lei gasesc ceva??biggrin.gif

CITAT (Marius3k @ 29th August 2009, 13:57) *
Stiu pe cineva care a trecut de la LG Shine la Samsung S3500 - alta viata. Acum chiar vede ce scrie pe ecran si aude cand suna telefonul.

Stiu ce zici.. Dar nu poti sa zici ca nu e dragut Lg,nu?tongue.gif
Io l`as vrea numa pentru aspect. Stiu ca display-ul pare oglinda cand e stins. Nu e misto pentru o fata?eii.. ;;)tongue.gif
d4m4g3

Cele ce ti le-am propus mai sus sunt tot dragute ca spect, mai putin SonyEricsson-ul care nu prea e de fata. Dar nu sunt pana in 300lei, poate SH.
Tu vrei SH sa inteleg...? In 600lei, SH, gasesti Nokia 8800 Sirocco, care e clar, clar mult mai misto. Oricum, in cazul asta, la 300lei, nu stiu... la SH nu ma bag, nu stiu exact care sunt preturile. smile.gif
stupidcow
+Arata bine, constructie solida
+ecranul mare si destul de luminos

-tastele de directionare imprecise - ideosebi tasta scroll
-bateria care tine maxim 3 zile
-nu are radio
-camera foto cam lenta

ButterflyAdya
CITAT (d4m4g3 @ 29th August 2009, 14:24) *
Cele ce ti le-am propus mai sus sunt tot dragute ca spect, mai putin SonyEricsson-ul care nu prea e de fata. Dar nu sunt pana in 300lei, poate SH.
Tu vrei SH sa inteleg...? In 600lei, SH, gasesti Nokia 8800 Sirocco, care e clar, clar mult mai misto. Oricum, in cazul asta, la 300lei, nu stiu... la SH nu ma bag, nu stiu exact care sunt preturile. smile.gif

Well.... N`am ce zice. 8800 Sirocco Gold e super! Mai sunt si 'tatuate' tongue.gif Chiar imi place cum arata.
Pacat ca nu mi`l permit deocamdata tongue.gif

CITAT (stupidcow @ 29th August 2009, 14:46) *
+Arata bine, constructie solida
+ecranul mare si destul de luminos

-tastele de directionare imprecise - ideosebi tasta scroll
-bateria care tine maxim 3 zile
-nu are radio
-camera foto cam lenta

Mda... destul de ok pentru mine. Pacat ca nu are radio... Dar imi place la nebunie ca straluceste pe bune tongue.gif si display-ul gen oglinda! :X:
Sa inteleg ca ai si tu ??

d4m4g3
Nu Sirocco Gold, ca ala e mai scump, ci Black.
Oricum, la banii astia daca ai telefon bun si vrei unul care doar sa arate altfel... Ia Shiene-ul, daca iti place. smile.gif
ButterflyAdya
Da,cred ca o sa raman la Shine. Acum astept sa vad daca imi aduce acel prieten al meu cu care am vorbit.
Abia astept sa il am ! Sper sa gasesc unul pink:D:

Mersi inca o data! :*:*
SpadasinulFricos

CITAT (ButterflyAdya @ 29th August 2009, 14:12) *
Dar imi trebuie unul care sa arate misto,finut... ca pentru fete

Incearca un lg chocolate. Nu stiu cum se comporta, dar arata bine, e si varianta pe roz si costa in jur de 300 de lei!!!! Cat despre lg shine pot sa-ti spun ca sunetul este foarte slab!!!
Luckyano
Arata bine LG Shine, dar LG Secret arata mult mai bine!!! spatele din carbon te da gata. il poti lua de la "baieti"(bisnitari) cu vreo 450 cred
ButterflyAdya
Lg Chocolate e misto,imi place si ala,iar Secret.... ce`i al lui e al lui tongue.gif
Intai incerc Shine,daca tot mi s`a pus pata pe el. Daca n`o sa ma multumeasca,o sa il schimb.
Mersi pentru sfaturi :*:*
IulyIlIubestePeDonea
[quote name='ButterflyAdya' date='29th August 2009, 12:50' post='6980510']
Buna. As vrea sa`mi cumpar un Lg Shine.Are cineva? E bun??biggrin.gif Voi ce ziceti?

io am lg shine de 3 luni
si sa stii k este foarte bun se uide bine mp3-ul,memorie mare,camera foto si video de calitate,eu spun k merita...
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.