cea mai buna firma pentru sofer pe TIR

BadFish

buna ziua. sunt sofer profesionist (B,C+E) de ceva timp. in ultima perioada am lucrat (lucrez) pe un camion de 7,5 t si as dori sa incerc si pe ceva mai mare. ma intereseaza parerea profesionistilor de unde sa incep. mai exact prelata, container (frigo sau nu), bascula, etc. si detalii, pe cat se poate, despre firmele de la noi si nu numai. cum se plateste; cum se munceste, etc. va multumesc anticipat si astept raspunsurile voastre pentru a stii in ce directie sa ma indrept.
coracao
CITAT (BadFish @ 27th August 2009, 15:50) *
buna ziua. sunt sofer profesionist (B,C+E) de ceva timp. in ultima perioada am lucrat (lucrez) pe un camion de 7,5 t si as dori sa incerc si pe ceva mai mare. ma intereseaza parerea profesionistilor de unde sa incep. mai exact prelata, container (frigo sau nu), bascula, etc. si detalii, pe cat se poate, despre firmele de la noi si nu numai. cum se plateste; cum se munceste, etc. va multumesc anticipat si astept raspunsurile voastre pentru a stii in ce directie sa ma indrept.

nu cred ca exista cea mai buna firma de transport, probabil numai daca lucrezi pe camionul tau propriu si personal.pe frig e bine ca ai mai putin de munca (nu trebuie sa tot tragi de prelata) dar zornaie frigu la cap daca esti mai pretentios cu zgomotul cand dormi, pe prelata nu e rau, e bine sa ai camion cat mai nou si fara probleme...

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.