Site pentru aflarea valorii masinii tale

Mihai-Cosmin

Cunoasteti un site Internet prin care poti afla valoarea reala a masinii dupa introducerea unor date (tip, model, an, kilometri etc.) ?
SirLaurentiu
Nu cred ca exista asa ceva.
Ideea este sa studiezi piata, pe tot felul de site-uri din ro si din afara, si sa faci o medie la preturile de acolo smile.gif

P.S. daca vezi un golf 4 la 8500 de euro, sa stii ca el nu mai valoreaza mai mult de 5500 smile.gif)

Neohori
Evaluarea corecta se face numai cu o persoana specializata in acest sens - evaluatori de pe linga tribunal . Intradevar te umfla plinsul cind afli ce valoare are in urma unei atente evaluari , dar in cazul unui litigiu de exemplu acea valoare va fi batuta in cuie .
tchoara
Pe mobile.de era o functie in sectiunea OFFER pentru a-ti afla valoarea masinii.

http://auto-verkaufen.mobile.de/fsbo/flow....earchRandom=633
picu022
Si astia de la Automarket au lansat mai de mult ceva de genu
Vezi AICI
paul_kelso
QUOTE (ruthless @ 7th September 2009, 09:04) *

CODE
Nu au fost gasite destule anunturi
pentru a genera o statistica

Si'n acelasi timp frectie la picior de lemn..

alexcs
ce prostie...ca in romania, samsarii baga jeguri la vanzare si de aici si evaluarea pe baza jegurilor aflate la vanzare.
De exemplu, site-ul acesta imi da un pret de 4100 euro pe masina mea si mobile.de (nu cred ca se compara cele 2 site-uri) imi spune 8000 euro. Jalnic.
Evergreen
era un site nemtesc ce iti dadea si pret de achizitie si pret de vinzare ...revin cu amanunte smile.gif
Ana_Karr

CITAT (ruthless @ 7th September 2009, 09:04) *

Mie mi-a rezultat pt Accent 1.6 din 2007 un pret intre 7400-8400 euro. Nu ma deranjeaza biggrin.gif !
AcidMan
tare.
eu am un astra Classic din 2005 decembrie.
masina are 35.000 km reali cu revizii la zi, ac, geamuri electrice, etc, in plus arte senzori parcare.
pretul mobile.de a fost 10.500 euro.
iar automarket a dat:

Pret Opel Astra · Benzina · > 35000 km · > 2005 · > 90 CP

Pret estimativ: 7200 euro
In functie de dotari pretul poate varia intre 7100 si 7500 euro.

wizake
Nu stiu cum evalueaza site-ul ala, dar un Opel Astra din 2007 e mai scump decat unul din 2008 biggrin.gif (restul detaliilor identice)
Evergreen
am revenit smile.gif
www.autobudget.de

masina mea a fost noua 20200; acum in starea ei as lua-o de la handler cu 7000, de la privat cu 1200 mai putin iar neamtu daca vrea sa scape de ea o da handlerului cu 5200

upgrade-urile mostenite/facute mai salta asa cu vreo citeva sutici pretul ....sa zicem inca 6-7 smile.gif

dupa valorile astea, ce mi se par oarecum corecte +mobile.de => un pret corect
davides
si mie pe automarket la masina din semnatura : an 2005 - mi-a iesit 9.000 euro biggrin.gif ... e ok ...
AcidMan
CITAT (Evergreen @ 8th September 2009, 17:02) *
am revenit smile.gif
www.autobudget.de

daca site ul asta ar fi scris intr-o limba de circulatie internationala ar fi de un real ajutor.

nici google nu stie sa il traduca datorita butoanelor

Nicu90
Am pus acolo un Astra 1.7 din '03 cu 400k km il ia cu 5000 de euro, iar un astra 2.2 cu 3000
Nu stiu dupa ce criterii face asta clasamentu.
Klasse
Opel Astra din 2006 diesel cu 48.000 km au zis 10.500. E bine...
Evergreen
QUOTE (AcidMan @ 10th September 2009, 22:34) *
daca site ul asta ar fi scris intr-o limba de circulatie internationala ar fi de un real ajutor.

nici google nu stie sa il traduca datorita butoanelor

nu e asa de complicat, bunavointa sa fie ... Mergeti pe link:
Bewertung
Gebrauchtwagenpreise Kauf/Verkauf
si mai departe nu e asa de complicat, bunavointa sa fie ...

pe site-ul romanesc am pret estimativ: 5900 euro

In functie de dotari pretul poate varia intre 5200 si 6900 euro.

Comparat cu neamtul, nu te intreaba de dotarile masinii, etc. asa ca nu prea imi prezinta incredere smile.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.