Refresh Description

bardas

Salut am facut o greseala cand am adaugat siteul meu la google,am pus un description irelevant.

Acum am remediat problema,am modificat description si astept sa faca si google Update.

Problema este ca a trecut deja 1 saptmana si inca nu s-a schimb,in timp ce pe blogul descriptionul se schimba in maxim 2 zile.

Ce anume influenteaza rapiditatea cu care google isi face update? Numarul de vizitatori care vin direct de pe google pe site?

Precizez ca siteul este flash,as2.

again
vezi in google webmasters cand a fost ultima oara cand a trecut crawlerul pe site

bardas
CITAT (again @ 25th August 2009, 15:59) *
vezi in google webmasters cand a fost ultima oara cand a trecut crawlerul pe site

La crawler erros nu imi apare "Updated On" zice no data Available.
La crawler stats imi arata un grafic dar ultima oara cand a trecut crawleru pe site nu spune.
DarkAngelBv
La mine a trecut aproape o saptamana de cand a trecut crawler-ul pe site pana a fost facuta modificarea in index-ul google
lovelife
Daca site-ul este relativ nou dureaza de obicei cam 2 saptamani pana actualizeaza datele din cashe, daca este site vechi si cu multe articole noi poate sa se actualizeze si in cateva ore
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.