Proces castigat si masina inmatriculata fara plata taxei auto!
Pagini: 1, 2

ph46aby

AM CASTIGAT PROCESUL IMPOTRIVA TAXEI SI IN URMA UNEI HOTARARI DEFINITIVE SI EXECUTORII SUNT PRIMUL DIN PRAHOVA CARE INMATRICULEAZA PRIMA MASINA FARA PLATA TAXEI AUTO!
Seful de la inmatriculari m-a si felicitat cand mi-a dat placutele eheyebrow.gif
MERITA SARBATORIT,NU? cheers.gif first.gif

cererea de inmatriculare fara taxa a fost facuta pt 2 masini..una avea taxa 14388 EURO si alta 3000 EURO
vreau sa fac un clip si sa-l postez pe YouTube cu fragmente din filmarile cu mincinosul de Boc,pe care as fi vrut sa-l chem si martor in instanta ,cand afirma,inainte de a veni la putere, ca taxa ar trebui sa fie 100-200euro si dupa, cand spune ca a redus-o cu 1/3 si defapt,in cazul meu s-a adaugat 1/3(pana in dec. avand de platit 9500 EURO iar acum 14388 EURO iar la cealata in loc de 1600 ,acum aveam 3000)

pentru detalii si sprijin impotriva acestei taxe puteti sa-mi scrieti un mesaj privat cu datele de contact.
jay333
Felicitari! Ar fi interesant sa pui si un istoric al reusitei.

abunea
Felicitari thumbup.gif Ma bucur sa vad ca si-o mai ia si statul peste ochi. Ca prea ne usuca cu taxele.
SirLaurentiu
thumbsup.gif thumbup.gif coolspeak.gif cheers.gif first.gif first.gif Bravo !
improbabil
Mandru mai esti de tine... good job, colega! Pune un istoric
mihai!

Acum daca exista un precedent, la tine si la ceilalti, banuiesc ca pentru restul care vor sa faca asta nu mai este asa greu.
Trebuie sa invoce ,pe langa altele,decizia favorabila data in celelalte procese.

Felicitari!
crst_g
felicitari, maestre!!!

intrebare: pe durata procesului n-ai putut circula (cu masinile), nu?

last
QUOTE (jay333 @ 25th August 2009, 16:09) *
Felicitari! Ar fi interesant sa pui si un istoric al reusitei.

Probabil a urmat procedura descrisa aici: Inmatriculare fara taxa de poluare, Taxa auto poate fi ocolita?
La nivel național, până acum au mai fost câștigate în instanță cel puțin cinci procese pe taxa auto.
BadBoyBlue
Bravo!

Sunt curios, ce cheltuieli a implicat acțiunea?

P.S. Felicitări! smile.gif
ph46aby

CITAT (crst_g @ 25th August 2009, 17:15) *
felicitari, maestre!!!

intrebare: pe durata procesului n-ai putut circula (cu masinile), nu?

nu am putut circula cu masina desi am depus o cerere in sensul asta pt ca nu eu eram vinovat ca taxa e ilegala si nu sunt obligat sa stau cu masina in garaj atatea luni

CITAT (BadBoyBlue @ 25th August 2009, 21:13) *
Bravo!

Sunt curios, ce cheltuieli a implicat acțiunea?

P.S. Felicitări! smile.gif

mi-a luat timp.... wink.gif
eu m-am documentat,am strans informatii si am alcatuit un dosar foarte stufos in sensul asta...si cu toate ca exista intradevar cateva precedente,justitia romana din cate stiti nu da tuturor o solutie favorabila....depinde si ce invoci,ce agumente ai..
H725
felicitari! clapping.gif

CITAT (ph46aby @ 25th August 2009, 16:01) *
...
pentru detalii si sprijin impotriva acestei taxe puteti sa-mi scrieti un mesaj privat cu datele de contact.

pt a simplifica alergatura doritorilor ai putea face o mica franciza: in fiecare judet un avocat sa aplice metoda ta, cu plata unei taxe mai mult sau mai putin simbolice...
giannygiani
Felicitari , esti de admirat pentru dorinta ta de a se face dreptate coolspeak.gif first.gif
barboso
Bravo, felicitari !
crst_g
CITAT (Basarab @ 26th August 2009, 13:21) *
Daca sunt din Asia cresti defictul enorm pt. ca noii exportam 0 in Coreea, Japonia.

eu cand imi iau o masina, ma gandesc la mine, nu la defishit. chiar mi se rupe de el.
bogdyy68
bravooooooooooo!!!!! first.gif thumbup.gif
ady_chesnoiu
CITAT (ph46aby @ 25th August 2009, 16:01) *
AM CASTIGAT PROCESUL IMPOTRIVA TAXEI SI IN URMA UNEI HOTARARI DEFINITIVE SI EXECUTORII SUNT PRIMUL DIN PRAHOVA CARE INMATRICULEAZA PRIMA MASINA FARA PLATA TAXEI AUTO!
Seful de la inmatriculari m-a si felicitat cand mi-a dat placutele eheyebrow.gif
MERITA SARBATORIT,NU? cheers.gif first.gif

cererea de inmatriculare fara taxa a fost facuta pt 2 masini..una avea taxa 14388 EURO si alta 3000 EURO
vreau sa fac un clip si sa-l postez pe YouTube cu fragmente din filmarile cu mincinosul de Boc,pe care as fi vrut sa-l chem si martor in instanta ,cand afirma,inainte de a veni la putere, ca taxa ar trebui sa fie 100-200euro si dupa, cand spune ca a redus-o cu 1/3 si defapt,in cazul meu s-a adaugat 1/3(pana in dec. avand de platit 9500 EURO iar acum 14388 EURO iar la cealata in loc de 1600 ,acum aveam 3000)

Am auzit de tine , dar nu de pe net wink.gif .

Bravo !

Ce mașini sunt ? De au așa taxe ?
ph46aby
CITAT (ady_chesnoiu @ 28th August 2009, 16:07) *
Am auzit de tine , dar nu de pe net wink.gif .

Bravo !

Ce mașini sunt ? De au așa taxe ?

o mazda mx5 si o autorulota VW
cadillac
Felicitari!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Din pacate pentru noi restu' in romania nu exista institutia precedentului deci fiecare ii pe cont propriu mad.gif

Cu siguranta daca am lua dosarul respectiv si am modifica doar datele referitoare la persoana si masina nu este garantat

castigul intr-o alta instanta

Inc-o data respect pentru faptul ca n-ai stat la cozi ca (noi) oile sa platesti aceasta taxa imbecila
sebulbus
JURISPRUDÉNȚĂ, jurisprudențe, s.f. 1. Totalitatea hotărârilor pronunțate de organele de jurisdicție într-un anumit domeniu; spec. ansamblu de decizii ale unui tribunal; felul în care judecă în mod obișnuit un tribunal un litigiu. 2. Știința dreptului. – Din fr. jurisprudence, lat. jurisprudentia.
undesignus
Felicitari pentru atitudine si pentru faptul ca nu te-ai lasat inselat de un sistem nenorocit si de niste politicieni ipocriti thumbup.gif
partyman
se poate o scanare a hotararii judecatoresti?
sebulbus
E pe bune treaba, am regasit-o si eu pe portalul tribunalului respectiv, cautand dupa numarul de dosar.
undercoverbrother
pacat ca la noi
precedentul nu este izvor de drept cum se intampla prin filmele americane.
altfel, se vaita ca nu au timp sa judece atatea procese...
ph46aby

cine doreste detalii cu privire la cerere ,alte hotarari judecatoresti favorabile si toti pasii care trebuie facuti pt a inmatricula o masina fara plata taxei sa-mi scrie pe privat.
sebulbus
Pune-le aici sa poata citi toata lumea. Eventual cenzureaza datele personale.
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.