Noua pagina Zapp
Pagini: 1, 2, 3

RGL2005

Au cateva oferte in magazinul online. Luna viitoare presimt ca vor fi si mai interesante
daniel28
Daca ar mai schimba si abonamentele de voce, ar fi ceva. Share Free Plus ala al lor e demult fumat.

evertek
CITAT (daniel28 @ 25th August 2009, 13:11) *
Daca ar mai schimba si abonamentele de voce, ar fi ceva. Share Free Plus ala al lor e demult fumat.

nu merge log in in ecare apare mesaj probleme tehnice insa contul de mail il pot folosi prin easy.
wfnse
Site nou inainte de preluare ? Ciudat...
Blackhawk
Oho.. mai e pana la preluare daramite pana la integrare, probabil la vara daca nu mai tarziu.
Bani tot trebuie facuti
RICARDO
NU ma pot loga in contul de utilizator Zapp...mail-ul vad ca functioneaza...dar contul este mort!Asta de cand au schimbat site-ul...
sorrell
QUOTE (evertek @ 25th August 2009, 23:26) *
nu merge log in in ecare apare mesaj probleme tehnice insa contul de mail il pot folosi prin easy.

incearca sa te log pe ' contul meu zapp mobile' si cand se incarca pagina, ai optiunile ecare, mail, etc. apasa si poti intra

cuculea
Vad ca in magazinul on-line, nou facut, vand doar pachetul de internet fara abonament cu acoperire urbana 3G (oferte bunicele ce-i drept), oare vor baga si internetul fara abonament cu acoperire nationala? Sau INCA nu e compet site-ul si nu au apucat sa il bage? Sau e o ploitica mai noua a lor sa faca ofertele bune numai pentru 3G si nu si pentru EVDO?
RICARDO
CITAT (cuculea @ 26th August 2009, 13:49) *
Vad ca in magazinul on-line, nou facut, vand doar pachetul de internet fara abonament cu acoperire urbana 3G (oferte bunicele ce-i drept), oare vor baga si internetul fara abonament cu acoperire nationala? Sau INCA nu e compet site-ul si nu au apucat sa il bage? Sau e o ploitica mai noua a lor sa faca ofertele bune numai pentru 3G si nu si pentru EVDO?

Vad ca astazi am putut intra in contul meu de Zapp fara probleme...
Stie cineva o scurtatura in meniurile de la 0788111111 ca ma chinui de cateva zile sa vorbesc cu un operator zapp...nici la Vodafone nu este atat de secreta calea catre un operator de la serviciul clienti!
Blackhawk

CITAT (cuculea @ 26th August 2009, 13:49) *

Cartelele 3G se vand mai usor:
-pe piata sunt o gramada de modemuri 3G SH care se pot decoda usor sau telefoane 3G.
-modemurile 3G sunt mai ieftine decat cele EVDO
-flexibilitate, poti muta cartela in orice dispozitiv capabil 3G
cuculea
CITAT (Blackhawk @ 26th August 2009, 14:09) *
Cartelele 3G se vand mai usor:
-pe piata sunt o gramada de modemuri 3G SH care se pot decoda usor sau telefoane 3G.
-modemurile 3G sunt mai ieftine decat cele EVDO
-flexibilitate, poti muta cartela in orice dispozitiv capabil 3G

E adevarat.....asa este

Dar...reteaua lor este predominant EVDO, de ce nu fac niste oferte bune cum le-au facut pe cele pe 3G, pe mangazinul online? Mi-ar fi placut sa vad si oferta la magazinul on-line, pentru modemurile si internetul evdo, comparabila cu cea pentru 3G, si cred ca nu sunt singurul.
Cosconor
Vad ca oferta E@sy eGeneration s-a lansat "oficial" ! cool.gif

RGL2005
Da, am vazut si eu insa nu poti sa-l cumperi online....nasoala treaba.
Am comandat si eu un Pachet NoPay Z1130 Cadou Telefon LG cu mii de minute
Spune cam asa la descriere si deaia am fost incantat sa-l iau:
Primești 8 eurocenți pentru fiecare minut atunci când ești sunat din alte rețele (din țară sau din străinătate). Din creditul acumulat vorbești fără să plătești! Poți să dai bip în orice rețea, să apelezi numere netaxabile și să primești apeluri și mesaje text (SMS) chiar și atunci când creditul tău este 0.

În plus îți dăm bonus Instant Messenger și telefonie prin Internet cu telefonul mobil LG Z525i second hand cu extraopțiunea Zapp BUZZ 1000 activată timp de o lună.

* Telefon Z1130 si telefon LG Z525i cu numere de telefon Zapp
* 20 euro credit inițial inteleg ca fixul, respectiv 4 euro credit inițial mobilul , activ timp de 360 de zile din momentul inițierii primului apel sau SMS.
Sa vedem daca vine fixul cu 20E, sunt tare curios wink.gif
danutz1
CITAT (RGL2005 @ 26th August 2009, 16:17) *
Am comandat si eu un Pachet NoPay Z1130 Cadou Telefon LG cu mii de minute

Se poate comada online? De unde si de cand se ofera cadou telefon LG, pe mine ma intereseaza fixul.

LE: Am vazut ca au modificat putin site-ul, acum am observat si magazinul online, buna treaba.
CITAT (RGL2005 @ 26th August 2009, 16:17) *
* Telefon Z1130 si telefon LG Z525i cu numere de telefon Zapp
* 20 euro credit inițial inteleg ca fixul, respectiv 4 euro credit inițial mobilul , activ timp de 360 de zile din momentul inițierii primului apel sau SMS.
Sa vedem daca vine fixul cu 20E, sunt tare curios wink.gif

Hmm, cred ca e o greseala undeva. Stiam ca 20 de euro se ofera la Z168, In plus scrie chiar pe pachet ca are 4 euro credit inclus iar in cazul tau din imagine se deduce ca primesti numai telefonul, fara cartela de 4 euro. Sunt doua pachete diferite. Probabil au dat copy paste la descriere chiar daca pachetele sunt diferite.
RGL2005
Probabil ca te-ai uitat acum dar nu-i nimic daca mai scriu. Existe 2 oferte cu fix "mobilul": aia pe care am scris-o mai devreme si asta:
Pachet NoPay Z1130
Cadou cartela 4€ credit

Primești 8 eurocenți pentru fiecare minut atunci când ești sunat din alte rețele (din țară sau din străinătate). Din creditul acumulat vorbești fără să plătești! Poți să dai bip în orice rețea, să apelezi numere netaxabile și să primești apeluri și mesaje text (SMS) chiar și atunci când creditul tău este 0.

În plus îți dăm bonus o cartelă valorică de reîncărcare de 15 € și Instant Messenger și telefonie prin Internet cu telefonul mobil LG Z525i second hand cu extraopțiunea Zapp BUZZ 1000 activată timp de o lună.

* 20 € credit inițial, respectiv 4€ credit inițial, activ timp de 360 de zile din momentul inițierii primului apel sau SMS
* cartelă valorică de reîncărcare de 4 € credit
(e cam suspect ce scrie pe aici .... seamana cu cealalta dar doar ei stiu)

PS Transportul este GRATIS
RICARDO
CITAT (RGL2005 @ 26th August 2009, 16:44) *
Probabil ca te-ai uitat acum dar nu-i nimic daca mai scriu. Existe 2 oferte cu fix "mobilul": aia pe care am scris-o mai devreme si asta:
Pachet NoPay Z1130
Cadou cartela 4€ credit

În plus îți dăm bonus o cartelă valorică de reîncărcare de 15 € și Instant Messenger și telefonie prin Internet cu telefonul mobil LG Z525i second hand cu extraopțiunea Zapp BUZZ 1000 activată timp de o lună.

* 20 € credit inițial, respectiv 4€ credit inițial, activ timp de 360 de zile din momentul inițierii primului apel sau SMS
* cartelă valorică de reîncărcare de 4 € credit
(e cam suspect ce scrie pe aici .... seamana cu cealalta dar doar ei stiu)

PS Transportul este GRATIS

"și telefonie prin Internet cu telefonul mobil LG Z525i second hand " Cum adica second Hand,mobilul LG este folosit?...
connectorxp
CITAT (RICARDO @ 26th August 2009, 17:58) *
"și telefonie prin Internet cu telefonul mobil LG Z525i second hand " Cum adica second Hand,mobilul LG este folosit?...

Daca e de la ei , este reconditionat , daca e second hand , poate fi luat de pe net , de la o persoana care a renuntat la Zapp .
Blackhawk
Am luat si eu LG-ul ala dar prin alta oferta de pe okazii. Merge bine, l-am folosit pt SIP doar ca mi-a produs o impresie proasta cand masca ecranului s-a dezlipit odata cu folia de protectie laugh.gif L-am presat la loc si sta smile.gif A da si bateria nu rezista sub nici o forma mai mult de 2zile.

P.S. Reconditionat=tastatura, baterie, masca ecran inlocuite
danutz1
Cine a folosit telefonul asta SH, cum e cu EO Buzz activata. Telefonul are credit initial de 3 euro, sau 4 necesari pentru buzz 1000 care se activeaza cu primul apel sau este deja activata?

Ma gandesc ca nu s-ar putea sa fie direct activata pentru ca expira dupa 30 de zile, mai degraba se activeaza o data cu primul apel. Daca s-ar putea transfera creditul aferent EO Buzz 1000 inainte ca aceasta sa se activeze, mai bine e sa cumperi pachetul cu telefon, ramai si cu el si cu creditul. Eu mai am un SH din acesta cumparat de pe okazii si as transfera creditul pe unul din ele, care pare mai putin obosit tongue.gif

Off: Ce a ajuns Zapp, de la cel mai renumit operator business acum vand telefoane SH si cartele prepaid...
madinterceptor
Intrebare de noob: daca iau carteluta asta cu 43 de lei si o vâr in orice modem/telefon 3G am net nelimitat timp de 2 luni? Se poate reincarca dupa perioada asta? Daca e asa, suna foarte tentant...
Blackhawk
Da, la ambele intrebari. Terminalul trebuie sa fie deblocat, in caz de modem e un user pe forum care le decodeaza.
madinterceptor
Mersi pt. raspuns. In cazul in care folosesc un telefon 3G, acesta trebuie sa fie musai HSDPA-capable sau ajunge si 3G ordinar la 384 kbps? In al doilea caz, evident sunt limitat la viteza respectiva...
Si dupa cele 2 luni incluse, cat ar costa pe luna netul pe cartela asta? Sau om trai si-om vedea?...
LunaCrystal
CITAT (Cosconor @ 26th August 2009, 14:38) *
Vad ca oferta E@sy eGeneration s-a lansat "oficial" ! cool.gif

Da, insa la pretul de 99 de euro. La mine e 50.
jamesbond
Pacat ca nu dau si ei cartela 3g cu 0(zero) euro pe ea sa o incarc mai tarziu! biggrin.gif
Cam scump la 43 de lei....
Poate in timp mai fac si ei ,,oferte speciale''. smile.gif
AcidMan
CITAT (jamesbond @ 27th August 2009, 07:44) *
Pacat ca nu dau si ei cartela 3g cu 0(zero) euro pe ea sa o incarc mai tarziu! biggrin.gif
Cam scump la 43 de lei....
Poate in timp mai fac si ei ,,oferte speciale''. smile.gif

cum sa fie scumpa la 43 lei pt 2 luni???
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.