Intrebare legata de google

Jimie

Am vazut ca unele pagini precum Mediafax.. daca publica o stire.. este adaugata in google in cateva minute... cum fac asta ?
bogdan_popescu
Acolo unde se adauga content f. des si mai e si foarte accesat vine si google si indexeaza f. des

RCG
Daca ai un site unde pui stiri de calitate...foloseste digg, technorati etc. Indexare garantata de la cateva secunde pana la 10 minute.
again
sitemap refacut dupa fiecare stire noua si pinguit la google
RCG
@again: uite un quote "Sitemaps do not guarantee all links will be crawled, and being crawled does not guarantee indexing. However, a sitemap is still the best insurance for getting a search engine to learn about your entire site." => cam pica faza cu sitemap-ul pentru o indexare rapida.
ciuly
din experienta proprie, nefolosind deloc metode de promovare active gen social bookmarking, inainte de a-mi baga wordpressu cand siteul mi-era cam jumate static, gogu venea destul de des (adica de mai multe ori pe zi) pe la mine desi continut nou aparea poate o data pe saptamana. in schimb sitemapul il generam si trimiteam zilnic (o data)
intr-adevar, sitemapul nu garanteaza, dar este una din primele optiuni si cea mai la indemana, mai ales pt siteurile mici. comparativ cu "nimic" sitemapul este un mare plus, usor si rapid de implementat si automatizat wink.gif
georgejipa
Sitemap + ping catre google si indexeaza destul de repede. Blogul meu este indexat in cateva minute dupa ce postez un articol nou.

rickysyv
Sitemap este nefolositor daca orice pagina a siteului poate fi accesata urmarind structura linkurilor existente in pagini. Dupa cum zice si google, sitemap e necesar doar la siteuri complexe care folosesc mult scripting (ajax, flash si javascript) unde spiderul de indexare nu e in stare sa faca indexarea de unul singur si trebuie ajutat. Eu am un forum obisnuit phpbb3 unde Google Bot vine zilnic desi nu se posteaza zilnic si nici sitemap sau ping nu i-am dat. Prin contrast Yahoo Bot vine o data la 2 saptamani iar MSN Bot o data pe luna.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.