Un Launcher pt Windows CE 5.0

edy_3dz

Rog foarte tare pe cineva sa ma ajute si pe mine cu un program pt Windows CE 5.0. Programul meu trebuie sa fie in Win32 de preferat, sau MFC sau ATL (nu .NET!!! ca puteam sa fac eu programul, dar nu pot instala frameworkul pe device).

Daca nu aveti SDK-ul pt WinCE 5.0, puteti face proiectul pt Windows x86, o sa portez eu aplicatia.

Programul trebuie sa aiba 3 butoane, fiecare sa deschida un alt program.

Mentionez de la inceput ca nu intentionez sa platesc pt program, rog pe cineva care binevoieste sa imi faca programele si sa imi trimita sursele (ca sa pot edita eu pathurile catre programe) prin PM.

msmihai
da exact detalii despre ce trebuie sa faca ... vrei sa fie configurabil ? cum introduci locatiile executabilelor ? etc.

edy_3dz
Pai cred ca am zis destul de clar ce trebuie sa faca cele 3 butoane: sa deschida alte 3 aplicatii. Nu trebuie sa fie configurabil, locatiile executabilelor o sa le introduc eu in sursa, am SDK-ul sa compilez proiectul. Am incercat sa fac eu programul, dar nu am cunoosc Win32, deci nu am reusit.
msmihai
ce intelegi mai exact prin win32 ? si cum sa le pui tu direct in sursa ? daca eu fac o aplicatie win32 in QT, o sa ai nevoie de QT ca sa poti compila totul. Daca fac o aplicatia win32 in turbo c++ explorer, va trebui sa ai compilatorul lor.

vrei sa spui ca ai nevoie de o aplicatia cu interfata vizuala scrisa nativ, in Visual C++ ?
edy_3dz
CITAT (msmihai @ 24th August 2009, 22:47) *
ce intelegi mai exact prin win32 ? si cum sa le pui tu direct in sursa ? daca eu fac o aplicatie win32 in QT, o sa ai nevoie de QT ca sa poti compila totul. Daca fac o aplicatia win32 in turbo c++ explorer, va trebui sa ai compilatorul lor.

vrei sa spui ca ai nevoie de o aplicatia cu interfata vizuala scrisa nativ, in Visual C++ ?

Pai da, eu in Visual Studio ma refeream sa fie facut, scuze, mi-a scapat. Daca vrei, iti trimit prin PM path-urile corespunzatoare. Cu QT-ul nu stiu, am vazut ca se pot face programe pt WinCE cu el, dar nu exista dependinte cum sunt la .NET? Si in Turbo C++ Explorer poti face aplicatii pt WinCE ?
msmihai
faza e ca e cumva complicat sa scrii aplicatii gui win32 native in visual c++. nu zic ca ar fi greu dar daca nu am motive serios intemeiate folosesc altceva, c++ builder, qt sau alte jucarele.

si da, qt are suport pentru CE.
API-ul care te intereseaza pe tine este CreateProcess .

Intrebare : ai vreo restrictie de dimensiune ? Pentru ca o aplicatie QT are minim 2.5 MB.
edy_3dz
Restrictia ar fi cam de 50MB, dar noh, nu cred ca e cazul smile.gif)

Cat timp nu exista dependente, e ok.

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.