klaudyu44
24th August 2009, 13:29
Samsung pregateste un telefon cu touchscreen si pret scazut, pe numele sau S3650 Corby, care este destinat publicului tanar. Terminalul va fi lansat intai in Europa, in urmatoarele saptamani si va costa in jur de 286 de dolari, dupa cum ne informeaza site-ul german areamobile.de
Corby va fi disponibil in variante de culoare galbena sau neagra si stim ca acest model suporta conectivitate quad band GSM (GPRS/EDGE incluse). De asemenea noul telefon Samsung este dotat cu un display touchscreen QVGA de 2.8 inchi, o camera de 2 megapixeli si un slot pentru carduri microSD.
Samsung S3650 Corby suporta YouTube, Facebook, Myspace, Bluetooth 2.1 cu A2DP si vine cu radio FM si un MP3 player. Nu doar europenii vor beneficia de acest handset, de vreme ce el a fost recent aprobat si de catre FCC, deci urmeaza sa fie lansat si in SUA, prin T-Mobile sau AT&T.
raduxc
22nd October 2009, 11:39
Am cumparat unul zilele trecute de pe shopmania. Telefonul e f. finut, mai mic decat starul pe care il am de la firma dar cu aceeasi functie touch de calitate, per total un deal foarte ok.
mecflo
22nd October 2009, 11:43
Telefonul are o ergonomie superioare celorlalte modele touch de pe la noi: margini rotunjite spre interior si fete spate interschimbabile..se aseaza bine in mana.
regsa
22nd October 2009, 11:50
Am dat telefoane si am trimis mesaje timp de 3 zile si inca mai am 2 liniute din baterie. Sunt la a doua incarcare si prima oara m-a tinut 4 zile jumatate.
mogaciu
22nd October 2009, 12:00
E foarte misto pe partea de emailing cu atasamente de 5 mb si reader office&pdf. Il tin in teste de 2 saptamani si pana acum am avut o autonomie medie de 4 zile.
crisqueen
22nd October 2009, 12:04
Vreau sa-l iau ca al doilea telefon pe langa star si as vrea sa stiu comparativ ce ofera in plus. Inteleg ca e un model mai ieftin facut sa prinda care are tot felul de functii pt net. Stie cineva cum e pe partea asta?
tibi008
11th November 2009, 09:21
Am si eu niste intrebari despre acest telefon pentru cine il are:
-in difuzor cum se aude ?
-in pachet are castile ca acelea din imaginea de mai sus (seamana cu cele de la se)?
tibi008
19th November 2009, 10:00
L-am cumparat si eu sambata asta si vreau sa spun ca imi place mult mai mult decat lgul renoir pe care il mai am . Chiar daca este slabut la camera si la rezolutie si culorii , el compenseaza pe alta parte cum ar fi ca este foarte subtirel si finut , arata foarte bine , mai ales ca se schimba capacele din spate . Are multe functi utile mai ales pentru net , chiar daca are doar 256k se vad foarte clar si bine imaginile . In difuzor nu se aude tare dar se aude acceptabil si clar. Are casti din acelea ca la sony ericsson (intra in ureche mult...) care se aud foarte bine si foarte tare . Ca puncte slabe as mentiona radioul care nu are putere mare adica cel putin in Bucuresti prinde in unele zone foarte foarte slab , mai ales daca este in buzunar, la acest capitol mi se pare cel mai slab telefon dintre sony ericsson, nokia si lg. Nu are stylus si in unele cazuri ar cam fi nevoie de unul. Bateria este foarte buna , de sambata si pana acuma nu l.am incarcat decat o singura data (cu ascultare muzica cel putin o ora /zi vb 20-30 min /zi si putin net ) si deabi sa dus 2 liniute din 5. Recomand acest telefon deoarece are un pret/performanta foarte bun.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.