cine va transmite sezonul 2009-10 NHL?

Lecavalier

ce televiziune a luat drepturile NHL in Romania?
Iaro
anul trecut erau cateva meciuri pe saptamana transmise de Sport 1 RO. Noaptea la noi in direct cu comentariul in limba engleza (americana) si a doua zi in reluare cu comentariul in romana.

Lecavalier
Da , stiu asta,eu fiind un fan infocat NHL ma uitam aproape in fiecare noapte dar anu asta oare va mai fii transmis NHL la TV?
Iaro
sa asteptam sa se aproprie inceputul sezonului regulat, poate vor transmite niste promo la acest gen de competitie sportiva.
inside_spy
Cel mai probabil tot Sport 1.
mattbaker
Sper sa nu transmita iarasi 3 meciuri pe saptamana si acelea vai de capu' lor. Am pierdut aproape toate meciurile lui Calgary ca astia de la Sport 1 nu s-au gandit sa ii transmita si pe ei decat o data in 2009!
Lecavalier
am auzit ca va transmite Digisport,dar inca e in stadiul de rumour......initiat chiar de Horia Ivanovici la emisiunea lui a spus ca Digisport mai pregateste o surpriza faniilor sportului de iarna.....sa fie NHL? mellow.gif

Lecavalier
poate face surpriza boomtv
Iaro
incepand cu data de 4 octombrie 2009 National Hockey League (NHL) revine pe micile ecrane la Sport 1 Romania.
softpedic

CITAT (Iaro @ 24th September 2009, 02:12) *
incepand cu data de 4 octombrie 2009 National Hockey League (NHL) revine pe micile ecrane la Sport 1 Romania.

S-a rezolvat enigma, in fine.
adi1976ro
Bun asa !
Si NFL-ul tot la ei, asta pentru impatimitii ca mine wink.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.