Hot de flori in Timisoara
Pagini: 1, 2

diorama

Ok, am facut topic separat. Mutam aici discutia despre hot. Eventual daca un SM se indura de noi si muta de la galerie si restul de discutie, ar fi perfect. Daca nu, continuam.
Am incercat sa fac upload pe youtube dar nu recunoaste formatul formatul (VSE). Am facut convert in .avi dar e foarte pixelata si mult mai rapida. Deci ceva e dubios. Pana acum am facut un cont pe facebook unde am pus poze cu el si l-am facut de cacao dar e putin.

domnul_ionescu
Ce fațã avea! Dar la poliție trebuia sã mergi..

furculita_cu_luneta
hot de flori? ce viata mai duce si asta? mananca florile, ce face cu ele? ca altceva nu cred.
Mosotti
Pana acum am facut un cont pe facebook unde am pus poze cu el si l-am facut de cacao dar e putin.

ai facut de cacao un hot de flori pe facebook? laugh.gif
diorama
Da! Tu ca hot nu te-ai simti jenat sa vezi cum o ofticata pradata iti pune poze pe facebook in care te schimonosesti si faci grimase tipice pt un speriat care fura sub presiunea timpului? In plus, textulete absolut tembele aferente pozelor il baga la fund rau de tot. Stiu ca numai eu si cativa prieteni ne amuzam deocamdata dar linkul circula. Si Timisoara e mica, you never know. Pana la urma cat de gay sa fii sa furi cactusi dupa care sa fugi cocosat si muscandu-ti buzele in sus pe strada noaptea in pantaloni scurti?
gomez99
era in pantaloni scurti, nu in boxeri?
mihai!
Poate detineai un soi ultra-ultra rar si tu habar nu aveai.
Cum naiba au ajuns astia sa fure si flori...Ce sa mai zici de o bicicleta parcata afara...

Pentru facut de cacao,apeleaza si la ziarul local. Ar fi sanse sa publice fotografia impreuna cu un titlu de tot rasul..

Later Edit:

Acum am vazut si filmuletul pe Youtube si am citit ce ai scris acolo.

Omul este la a treia ''spargere'' ??? eek.gif surprise.gif

gomez99
poate e un disperat cactuso-cleptoman!
diorama
Da, e in pantaloni scurti. Si da, e la a treia spargere. Prima data a furat parca la inceputul lui iunie, intr-o duminica. Eram plecata de acasa. A doua oara intr-un week-end in iulie, cand am fost plecata din oras. Atunci mi-am cumparat camera si am montat-o. Si acum a fost a treia oara. Buna ideea cu ziarul, mersi laugh.gif .
bogdy68

Bine ai procedat clapping.gif ....io puneam/ascundeam si niste curse de sobolan printre cactusi pentru un masaj erotic la falange.. lol.gif
diorama
Subiectul a ajuns stire pe Analog si Agenda fara sa fac absolut nimic lol.gif . Am scris pe Google hot de cactusi si primul rezultat mi-a atras atentia. Textul stirii are cateva erori (ca hotul actiona numai noaptea, desi nu e adevarat) dar in principiu isi face treaba.
gomez99
mare lucru si internetu asta cool.gif
***MIHAI***
CITAT (diorama @ 19th August 2009, 02:08) *

vai . ce tare. i-ai facut poze smile.gif

LE: pai in loc sa-i faci poze mai bine il luai la goana. sau rupeai tu florile wink.gif
diorama
Nu i-am facut nicio poza. Tu crezi ca un hot sta sa-i faci poze noaptea la doua? Ce vezi tu sunt capturi de imagine din filmuletul inregistrat de camera. Din nou, tu crezi ca ala statea ca fraierul pana ieseam eu afara sa-l alerg? Daca te uiti atent, in 20 de secunde a luat si a fugit. Pai eu pana am auzit zgomot si m-am sculat din pat, el era deja amintire.
furculita_cu_luneta
de ce nu pui un caine de paza in gradina? sau monteaza un bec cu senzori, poate va face stanga-imprejur smile.gif
diorama
Buna asta cu becul. Mersi! Iti dai seama ca nu pot sa pun bietul caine in gradina blocului.
mikiduzza

hahahahaha tocmai am vazut stirea la Antena 1 thumbup.gif
Au aratat tot filmuletul laugh.gif
Felicitari Diorama pentru initiativa biggrin.gif

gomez99
l-ai facut celebru!!! miine poate apare la OTV!
diorama
Maaama, si la Antena a aparut?
Ursul_Polar
conform cu bancul cine fura azi un ou maine va fura un bou ti-e frica sa nu fure si rumegatoarele? huh.gif
diorama
Daca as pleca de acasa o saptamana, mi-ar fi frica ca nu mai gasesc nici blocu'.
furculita_cu_luneta
stii ce nu inteleg? de ce nu pui tu florile alea inauntru in casa, in balcon in cazul in care trebuie sa stea la lumina... de ce trebuie sa stea afara scoase ca sa poata hotul sa ia la discretie tot ceea ce doreste? macar o perioada muta locul florilor pana vei avea idei mai bune pentru a-l impedica sa ti le mai fure.
mihai!

Scop atins ! Felicitari.

http://www.antena1.ro/index.php?page=news&...p;currentPage=2

clapping.gif

jumborom
Cine este timisoreanul milos care nu a anuntat politia ? Raspuns corect: diorama ! Sa vezi ca diseara o sa iasa cu talk-show ca de ce nu s-a autosesizat politia si parchetul in acest caz preluat de atatea televiziuni. Hotul o sa se predea singur , o sa dea interviuri si o sa prdea cursuri de logistica - transportul cactusilor noaptea. biggrin.gif
diorama
CITAT (furculita_cu_luneta @ 20th August 2009, 17:48) *
stii ce nu inteleg? de ce nu pui tu florile alea inauntru in casa, in balcon in cazul in care trebuie sa stea la lumina... de ce trebuie sa stea afara scoase ca sa poata hotul sa ia la discretie tot ceea ce doreste? macar o perioada muta locul florilor pana vei avea idei mai bune pentru a-l impedica sa ti le mai fure.

Daca le pun in casa, nu infloresc, iar scopul meu nu e sa tin ierburi, ci flori. Cactusii degeaba ii pun in casa pentru ca nu au lumina si mor. Iar balcon nu am ca stau la parter. Nu am unde sa le mut, ar trebui ori sa le dau, ori sa le arunc. Mi-am asumat un risc in momentul in care le-am scos pe geam la parter stand si solutia nu e sa le ascund, ci sa se simta nesimtitu' sa nu mai puna mana pe ce nu-i al lui. Chiar ma gandesc sa cumpar un cactus mare si frumos cu care sa-l momesc sa vad daca mai fura sau nu.
Jumbo, a furat si ziua, nu numai noaptea, cum au zis astia. Constat ca s-a inventat mult pe tema asta. Intamplator a venit acum noaptea, dar a furat si ziua in amiaza mare. Prima data, de exemplu.
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.