ce facem cu fanteziile pe care nu le pot indeplini partenerii?
Pagini: 1, 2, 3

websurfer2007
Discutie serioasa - scriu cam de doua ori/an pe acest forum asa ca nu pot fi decat serios. smile.gif

Ce facem cu fanteziile pe care nu le pot indeplini partenerii?
Ca sa continui raspunsul meu pe alt topic:

Ce fac daca vreau analingus si partenera mea nu vrea?
Ce fac daca vreau ejaculare pe fata si partenera mea nu vrea?
Ce solutii am daca imi doresc ca partenera mea sa inghita naughty.gif si ei i se pare scarbos?

Ce facem cand:
Ai fantezii cu femei grase si ea e slaba (asta e grea)... ai fantezii cu femei mai sluty si ea e adepta naturalului; iti place ca ea sa se dea la tine si de fapt, ea vrea sa te dai tu la ea; ti-ar placea sa umble in ... goala in dormitor si ea se dezbraca numai in pat... etc.
Si recirpocele sunt valabile...

Ce solutii au partenerii in acest caz?
Tzushka
inseamna ca esti la locul nepotrivit...

iozefini
QUOTE (websurfer2007 @ 18th August 2009, 23:04) *
Discutie serioasa - scriu cam de doua ori/an pe acest forum asa ca nu pot fi decat serios. smile.gif

Ce solutii am daca imi doresc ca partenera mea sa inghita naughty.gif si ei i se pare scarbos?

Ce facem cand:
Ai fantezii cu femei grase si ea e slaba (asta e grea)... ai fantezii cu femei mai sluty si ea e adepta naturalului; iti place ca ea sa se dea la tine si de fapt, ea vrea sa te dai tu la ea; ti-ar placea sa umble in ... goala in dormitor si ea se dezbraca numai in pat... etc.

treci la islam si iti iei cate o nevasta pt fiecare fantezie.solved!neeeexxxt!
mufa
CITAT (websurfer2007 @ 18th August 2009, 23:04) *

Ce facem cand:

Cum? Îi e scîrbă de limbile-n cur? Nu-i place să-ți simtă sămînța pe față? NU ÎNGHITE??

Dump her!
AngelicaI
Tu ce faci pentru ca ea sa iti indeplineasca fanteziile ? huh.gif
mufa
CITAT (AngelicaI @ 18th August 2009, 23:22) *
Tu ce faci pentru ca ea sa iti indeplineasca fanteziile ? huh.gif

I-o trage, nu e de ajuns? thumbup.gif
AngelicaI
laugh.gif

websurfer2007
CITAT (mufa @ 18th August 2009, 23:19) *
Cum? Îi e scîrbă de limbile-n cur? Nu-i place să-ți simtă sămînța pe față? NU ÎNGHITE??

Dump her!

Amuzant ca intotdeauna. rolleyes.gif Stai sa vina si Mossoti si show-ul e garantat. smile.gif
Dar problema ramane.
Voi va uitati la femei pe plaja? DE CE? De ce ai chef sa i-o tragi lu' aia cu cearsaful pus in spatele tau pe plaja de la Mamaia? Da, da, aia topless cu sani mai mari decat ii are femeia ta. Grasuta aia cu aproximativ 2 burti, la naiba, femeia ta e putin anorexica.
Tu stii ca tipa topless e o proasta, asta e, ai auzit-o vorbind la telefon... si totusi! I-ai manca ... pe paine.

Ce solutii ai?
AngelicaI
Atat de multe face pentu ea? Sunt deja fascinata. laugh.gif
Tzushka
jesus....
mufa
CITAT (Tzushka @ 18th August 2009, 23:25) *
jesus....

Te rog, omul n-are fantezii cu Isus.
websurfer2007
CITAT (Tzushka @ 18th August 2009, 23:25) *
jesus....

Nu, eu sunt websurfer2007. smile.gif
Tzushka
CITAT (mufa @ 18th August 2009, 23:26) *

nu-i timpul pierdut
iozefini
QUOTE (websurfer2007 @ 18th August 2009, 23:27) *
Nu, eu sunt websurfer2007. smile.gif

asteptam varianta updatata websurfer2009
micutza08
QUOTE (websurfer2007 @ 18th August 2009, 23:04) *
Ce fac daca...

Cauti alta,daca fanteziile sunt mai importante decat ea.
AngelicaI
Serios vorbind...
Eu cred ca ea este introvertita si de asta nu accepta unele lucruri. Prin urmare, fa-o sa fie deschisa, sa nu ii fie rusine sa mearga dezbracata prin casa.
Trebuie sa lucrezi putin la ea .
mih4it4
QUOTE (mufa @ 18th August 2009, 22:26) *

Iisus.. wink.gif
websurfer2007
CITAT (micutza08 @ 18th August 2009, 23:40) *
Cauti alta,daca fanteziile sunt mai importante decat ea.

Asta e cel mai convenabil raspuns... asa apar divorturile si partenerii inselati.
Va dati seama ca un partener, oricare ar fi el, nu poate indeplini 100% ce ai tu in cap - ca nu este persoana ta!
Tu azi ai chef sa fii romantic si ea vrea de pe dulap.
Maine vreai sa... da, revin la subiectul analingus - are ea o pata in seara asta si vrea sa o lingi peste tot... dar numai azi gandeste asa.
Imagineaza-ti un tip ca mine, care se considera open-minded dar paleste cand e vorba sa spuna ce isi doreste.
Acel val care trebuie sa te ia nu te mai ia...
Si nu ai vrea sa renunti la o persoana care, in orice alt subiect decat sex, stie dinainte ce vrei. Nu e ciudat?

Si cel mai grav daca pot sa spun - nu esti insurat/maritata si ar cam fi timpul sa iei o decizie.
Aici nu caut consilier matrimonial si ma gandesc strict la fanteziile pe care partenerul tau nu ti le poate indeplini.
Care ar fi solutia?
I le spui? I le sugerezi? Nu ti-e teama de reactia ei? (stii draga, mi-ar placea uneori sa-ti fac analingus naughty.gif )

P.S.: folosesc substantivul analingus pentru a descrie perceptia celei mai freaky experiente. Ca asa vad pe forumul asta ca ar fi... ca daca ma apucam sa scriu de masti de latex pe fatza...
Tzushka
bai nene, esti cam tampit daca te-ai insurat cu una si nici nu stii daca ii place s-o mozolesti pe ochi...
websurfer2007
CITAT (Tzushka @ 18th August 2009, 23:52) *
bai nene, esti cam tampit daca te-ai insurat cu una si nici nu stii daca ii place s-o mozolesti pe ochi...

Nu m-am insurat...

Acum dau sign out si inchid computerul... va mai povestesc la anu' ce si cum am rezolvat, daca am rezolvat. peacefingers.gif
Tzushka
CITAT (websurfer2007 @ 18th August 2009, 23:56) *
Nu m-am insurat...

nu era vorba de tine...
gabytzu16
Discutie serioasa - scriu cam de doua ori/an pe acest forum asa ca nu pot fi decat serios.

judecand dupa mesajele pe care le-ai scris pana acum: 29 la numar...as putea spune ca tu ai cont pe SP de aproape 15 ani.... biggrin.gif
Al1

Terapie prin șoc.
Îi creezi un șoc când nu mai intri seara pe ușă în casă.
pretty_woman
asta da dilema smile.gif)
dantella
simplu:
1. fantezia si parteneru..atatea fantezii , atatia parteneri rolleyes.gif
2. incercam "din greu" sa ne gandim la cel de langa noi in modul cel mai realist cu putinta (si cand facem sex cu el) fara a simti nevoia de "cai verzi pe pereti"...putem? nono.gif

cand imaginatia substiutie actiunea si senzatiile, e grav naughty.gif
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.