andrei271
18th August 2009, 18:13
Salut, v-as fi foarte recunoscator daca m-ati putea ajuta. Am instalat o antena pentru doua recivere Dolce in londra pentru un prieten. Am semnal foarte bun, numai ca la setarile reciverului, care nu sunt foarte dezvoltate, imi arata ca am calitate numai pe Hellasat Ep 4, din cate stiu eu trebuie sa am pe Ep 3. Am incercat sa fac un software download, dar nu merge, scrie 'waiting for signal', am schimbat in jur de trei LNB-uri, tot nu merge. Are cineva vre-o idee , cam ce as putea incerca sa fac. Va multumesc mult.
Iaro
18th August 2009, 18:36
mai poti incerca sa intri la meniul Optiuni, apoi Configurare avansata, apoi sa selectezi Configurare LNB, apoi Setezi Ton, apoi semnal de fecventa joasa, apoi ULNB-Low, apoi Semnal de freceventa inalta, apoi ULNB-High, apoi iesi din acest meniu, si intri in selectati-va semnalul si apesi pe TP 3 si vezi ce zice.
iti indica sus IN SELECTATI-VA SEMNALUL la Provider DOLCE?
Esti sigur ca te afli pozitionat pe Hellasat 39E?
Uite extras de pe Dolce Asistenta tehnica:
"# De ce am pe ecran următoarea eroare: "Lipsă semnal: Decodorul nu poate recepționa semnal"?
1. Pierderea semnalului poate apărea în mod normal doar în timpul unor condiții meteo nefavorabile extreme (descărcări electrice, furtună de intensitate mare), urmând ca imediat ce se revine la normal serviciul să fie funcțional. În cazul în care acest lucru nu se întâmplă, se va intra în meniul receptorului digital STB și se va restarta.
2. În urma efectuării unor modificări de natură tehnică la echipamentele care asigură buna transmitere a semnalului Dolce, clienții sunt rugați să efectueze unele modificări la setările acestui serviciu. Pentru a preîntâmpina eventuale probleme tehnice, clienții sunt rugați să facă aceste modificări înainte de data de 15 mai 2008. Toți clienții Dolce au fost înștiințați despre necesitatea introducerii noilor setări, prin apariția unei alerte pe ecranul televizoarelor.
Pașii care trebuie parcurși sunt:
* Apăsați tasta "Messages" de pe telecomanda Dolce (butonul din dreapta jos);
* Accesați meniul "Optiuni";
* Mergeți la opțiunea "Selectați-vă semnalul";
* Apăsați "OK";
* Introduceți codul din 4 cifre (0000 oferit implicit sau cel modificat ulterior de dumneavoastră);
* Apăsați "OK";
* Selectați "HELLAS SAT EP 3";
* Apăsați "OK" de două ori;
* Apăsați "Back". "
sursa: www.romtelecom.ro