Abonament internet ieftin

str8_ahead

In prezent am un abonament de internet rds fibernet(nu-i stiu exact denumirea) de 28roni/luna , dar avand in vedere ca eu nu fac downloaduri mari (nu ma interseaza filme, jocuri online sau altele - folosesc netul in principiu pentru messenger, mail, naviagare, ocazional descarc cate un film) si ca "e criza" ma intereseaza un abonament de internet care sa aiba viteza mai mica si sa fie mai ieftin (pe principiu ca nu vreau sa platesc pentru ceva ce nu folosesc). Eventual si ceva mai stabil decat rds-ul care pica destul de des.
Mentionez ca stau in zona Bucuresti - militari.

Are cineva ceva sugestii? multumesc anticipat.
Blackhawk
Fii serios, 28lei inseamna 5.4euro fara TVA, n-ai sa gasesti nimic separat (adica nelegat de alte servicii la pachet) la bani mai putini. Fiberlink e prea bun la banii astia, d-aia ti se pare ca platesti ceva ce nu folosesti la maxim.

madinterceptor
http://airbites.ro/products-and-services/i...harest-militari
Vezi si aici ce oferte au...
str8_ahead
@Blackhawk: posibil sa nu gasesc, dar inca mai caut.

@madinterceptor: e o propunere ok, dar nu ma atrage ca stiam pe cineva care a construit infrastructura din militari si care ulterior a vandut-o catre airbites: era vorba de o retea de bloc cu cablurile trase pe dinafara blocului(si inca mai e asa!). N-am inteles de pe site ul lor daca prin "Mega" se refera la MB sau la Mb, cred ca nici ei nu stiu...
inside_spy
Dacă te interesează un pachet de servicii, poți lua în calcul și oferta Romtelecom de 8,92 euro cu TVA, dar trebuie să semnezi pentru 2 ani. Pachetul include Voce Start (cu apeluri nelimitate între orele 18:00-22:00 în rețeaua Romtelecom) și un DECT Siemens cadou (asta dacă ești client nou la telefonie fixă) plus Clicknet 4 Mbps și modemul ADSL cadou plus pachetul Dolce Star cu echipamentul gratuit în custodie.

RDS-ul e ceva mai scump (nu credeam să spun asta vreodată blush.gif ), adică vreo 12 euro (28+24 de lei) și primești Fiberlink 30 Mbps plus telefonie fixă și mobilă de la DIGI (convorbiri nelimitate în rețea, cele mai mici tarife în celelalte rețele, tarife foarte bune pentru apelurile internaționale) plus cablu TV cu mai multe programe decât în pachetul Dolce, inclusiv Digi Sport și GSP TV care transmit unele dintre cele mai importante meciuri de fotbal în exclusivitate.

Dintre pachetele astea două ar trebui să alegi. Dacă nu îți place fotbalul și nici nu vrei mai multe televizoare deschise simultan pe programe diferite, mergi pe Romtelecom. Netul e OK pentru browsing.
str8_ahead
@inside_spy: m-am uitat acum pe site-ul clicknet si m-a atras Clicknet 2 Mbps - 4.88e/luna (20.58roni/luna). Si cred ca asta ramane.In rest nu ma intereseaza cablu tv sau telefonie de la ei, (tv si tel fix sunt pe rds si le platesc ai mei). Ofetele cu laptop cadou, cu cosola wii sau alte tampenii mi se par praf in ochi.

Am mai dat un telefon la airbites si am aflat ca cel mai ieftin ab e la 70ron/an cu 512Kb, cu 3 luni gratis daca ma duc cu carnetul de student. Dar imi e frica ca daca ma mut la ei, o sa-mi pice netul mai mereu.
Blackhawk
Good luck cu cei 7lei economisiti, ca sa beneficiezi de oferta trebuie sa platesti 7euro abonament la linia fixa voce.
Eu ce iti ziceam, nu exista internet cu sau fara fir mai ieftin si bun de Fiberlink, poate nitel mai ieftin dar nu best buy

L.E. Cred ca erau 20lei+TVA deci ~25lei si cum ziceam numai cu linie fixa de 7euro.

ndorin09
CITAT (inside_spy @ 18th August 2009, 19:44) *
Dacă te interesează un pachet de servicii, poți lua în calcul și oferta Romtelecom de 8,92 euro cu TVA, dar trebuie să semnezi pentru 2 ani. Pachetul include Voce Start (cu apeluri nelimitate între orele 18:00-22:00 în rețeaua Romtelecom) și un DECT Siemens cadou (asta dacă ești client nou la telefonie fixă) plus Clicknet 4 Mbps și modemul ADSL cadou plus pachetul Dolce Star cu echipamentul gratuit în custodie.

RDS-ul e ceva mai scump (nu credeam să spun asta vreodată blush.gif ), adică vreo 12 euro (28+24 de lei) și primești Fiberlink 30 Mbps plus telefonie fixă și mobilă de la DIGI (convorbiri nelimitate în rețea, cele mai mici tarife în celelalte rețele, tarife foarte bune pentru apelurile internaționale) plus cablu TV cu mai multe programe decât în pachetul Dolce, inclusiv Digi Sport și GSP TV care transmit unele dintre cele mai importante meciuri de fotbal în exclusivitate.

Dintre pachetele astea două ar trebui să alegi. Dacă nu îți place fotbalul și nici nu vrei mai multe televizoare deschise simultan pe programe diferite, mergi pe Romtelecom. Netul e OK pentru browsing.

8,92 euro în primul an... și în al doilea an 17,85 euro (dublu). Deci ar fi cam 13,38 euro/lună. La RDS e 12,38 euro. laugh.gif
inside_spy
Oops, nu știam steluța asta. biggrin.gif

Oricum inițiatorul topicului se pare că a ales abonamentul de 2 Mbps de la Romtelecom. Eu rămân cu Fiberlink. tongue.gif
ndorin09

CITAT (inside_spy @ 18th August 2009, 20:20) *
Oops, nu știam steluța asta. biggrin.gif

Oricum inițiatorul topicului se pare că a ales abonamentul de 2 Mbps de la Romtelecom. Eu rămân cu Fiberlink. tongue.gif

Păi la abonamentul ăla trebuie și telefonie, deci se mai adaugă 8,21 euro. Totalul e 13 euro. La RDS e 28 lei (6,5 euro). Ce economie a făcut? laugh.gif În fine, și eu rămân cu fiberlink. naughty.gif
inside_spy
Păi poate deja are telefon fix de la Romtelecom, foarte mulți le au în casă fără să le folosească, poate din comoditatea de a rezilia un contract. Dacă nu are, atunci poate opta pentru Internet mobil de la Romtelecom (pentru ăsta nu cred că e nevoie de fix).
ndorin09
CITAT (inside_spy @ 18th August 2009, 20:31) *
Păi poate deja are telefon fix de la Romtelecom, foarte mulți le au în casă fără să le folosească, poate din comoditatea de a rezilia un contract. Dacă nu are, atunci poate opta pentru Internet mobil de la Romtelecom (pentru ăsta nu cred că e nevoie de fix).

A zis mai sus că nu-l interesează telefonie de la Romtelecom, deci nu are. Ai dreptate, la internetul mobil nu trebuie fix. smile.gif
inside_spy
Deci soluția este Clicknet mobil, așteptăm impresii după ce se abonează.
Blackhawk
Stii nu ca ala e mai scump ca Fiberlink 1?
Ar fi culmea sa fii in "criza" si sa-ti fie lene sa reziliezi un contract inutil.
ndorin09
CITAT (inside_spy @ 18th August 2009, 20:49) *
Deci soluția este Clicknet mobil, așteptăm impresii după ce se abonează.

Cel mai ieftin abonament costă 8,2 euro pentru clienții noi (acum am observat și eu), plus că trebuie să plătești 29,75 euro pentru modem. confusedsmiley.png Până acum nici o 'soluție' nu e mai ieftină decât cea a RDS-ului. laugh.gif
str8_ahead
Am revenit.
Da, se pare ca nu e nimic mai ieftin decat rds-ul care il am acum(exeptand airbites-ul care nu ma atrage). Asta e, daca o sa ajung in stadiul in care n o sa l mai folosesc deloc o sa-l reziliez.. Mai ramane sa dau un telefon la clicknet sa vad daca au vreo oferta ceva, in combinatie cu telefonia fixa (am un fix de la rtl dar nu-l folosesc eu).

edit: ar mai fi si upc dar diferenta e prea mica ca sa merite efortul. tongue.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.