Ajutor redirect 301

rauldan2005

Buna, am si eu o nelamurire.
Detin un site de prezentare a companiei si produselor pe care le comercializez.
Cand am inregistrat domeniu nu prea mam gandit la numele acestuia si am ales un nume prea lung.
Am cumparat alt domeniu cu nume mai scurt.

Acum nelamurirea mea este ca am dat redirect 301 de pe noul domeniu spre domeniul vechi (nu vreau sa renunt la domeniul vechi). Imi va indexa google noul domeniu sau nu ?

Daca nu ce ar trebui sa fac pt a-l indexa.

Va multumesc,

Pt informatii ( vechiul domeniu este lavetecaprioara.com iar cel nou este lavete.org)
ciuly
domeniul cu 301 nu va fi vizibil in rezultate. nu are sens sa faci 301 de la domeniul nou la ala vechi. INVERS, da. si in timp sa renunti la cel vechi, car eiarasi nu are sens sa il tii dupa ce totul s-a mutat pe domeniul nou. daca vrei, il poti tine 6-10 luni timp ARHI suficient ca lucrurile sa se aseze. deasemenea ar fi bine sa folosesti si optiunea din GWT pt mutarea/schimbarea siteului.

rauldan2005
As vrea sa le tin pe amandoua.
Deci nu ar fi prea indicata aceasta treaba.

Daca pe domeniul nou pun un site cu template total diferit dar continutul in mare acelasi e problema la Google ?
ciuly
duplicate content. google it.
Solarius
PP: muta continutul din cel vechi in cel nou , cu modificarile de rigoare , pastreaza domeniu vechi vreo 6 luni ca medie , dupa care poti scapa de el lejer

pe cel vechi poti adauga un alt continut secundar care sa iti "impinga" domeniu nou de la spate .

gen 3 pagini , meniu si link text catre cel nou , asta pentru crawlere ...

plus redirectul dupa 40 secunde ...
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.