Care este cea mai discreta banca?

dantim1

Doresc sa-mi constitui un depozit si nu doresc ca sa primesc lunar/trimestrial/anual, situatia contului prin posta(vezi B R D, parca) sau sa fiu sunat la telefon sau sa-mi trimita SMS-uri cu diferite promotii, request-uri,etc.
Pur si simplu nu vreau sa ma contacteze ei pe mine ci doar eu pe ei!
Este posibil asa ceva? parca B C R am inteles ca sunt mai in regula in privinta asta?
toxicvibes
orice banca poate face asta. Tot ce trebuie sa faci tu este sa le spui ca nu vrei sa iti trimita extrasul lunar acasa si gata.

hnk_00
CITAT (dantim1 @ 17th August 2009, 10:46) *
Doresc sa-mi constitui un depozit si nu doresc ca sa primesc lunar/trimestrial/anual, situatia contului prin posta(vezi B R D, parca) sau sa fiu sunat la telefon sau sa-mi trimita SMS-uri cu diferite promotii, request-uri,etc.
Pur si simplu nu vreau sa ma contacteze ei pe mine ci doar eu pe ei!
Este posibil asa ceva? parca B C R am inteles ca sunt mai in regula in privinta asta?

eu am cont la volksbank si sunt ok. totul rezolv prin internet
strainu
La fel la BT.
urbanreality
la fel e si la Intesa San Paolo, internet banking si alte beneficii atasate cardului tau.
pointiv
cand semnezi de deschidere cont, taie randul in care autorizezi banca sa-ti trimita oferte promotionale etc. (asta in cazul in care nu ai posibilitatea sa bifezi daca esti sau nu de acord)
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.