Un subiect mai ptr. cei care stau "prost" cu fetele.
Pagini: 1, 2, 3, 4

le0nidas
Salut,

Am 23 ani si nu am avut prietena deloc si nustiu ce inseamna iubirea. Prieteni am destui dar stau prost cu fetele... nu pot sa zic nimic urat despre prieteni deoarece toti au incercat sa ma ajute si eu la fel, dar cu fetele nu au reusit deloc... nustiu de ce. Am cunoscut multe fete dar toate mau respins... nu am avut nici o relatie, nimic. Dupa atata timp nustiu daca o sa am norocul sa imi intemeiez o familie. Dar eu sper ca o sa gasesc o fata care sa ma placa... chiar daca acuma toate cauta baieti / barbati cu bani si frumosi. Eu am ajuns la concluzia ca sunt un baiat "urat" si nu o sa am niciodata sansa sa imi gasesc perechea sad.gif . Unii prieteni mi-au zis ca de cate ori am bani asa mai multi sa ma duc la "curve" ca acolo nu conteaza frumusetea ci doar banii, am avut ocazia sa ma duc dar am refuzat deoarece eu nu sunt un adept al "curvelor". Am creat topicul la FUN ca am mai citit cateva tot in aceasta categorie. As dori sa imi spuneti cum sa fac sa nu ma mai refuze fetele si daca se poate cateva sfaturi care sa ma faca sa arat mai "bine" ca sigur ma refuza ca sunt "urat". Puteti sa ma criticati ca sunt invatat...

Have a nice day,
JJB Anonymous
În primul rând te felicit că refuzi varianta "curve".

În al doilea rând, ar fi trebuit să postezi pe SL, nu pe FUN.

În al treilea rând: așteaptă. Poate o să ți se întâmple un lucru bun, și o să te caute pe tine o fată. Acum mai depinde și de cum te comporți tu cu ele. Dacă dai peste una liniștită, nu contează cât de timid sau neexperimentat ești, dacă o să vă înțelegeți nu mai contează nimic wink.gif

meanman
Mergi intr-un club unde se danseaza; daca nu-ti vine sa dansezi, bea o bere, doua, trei sau orice are alcool, pana simti ca te misti singur smile.gif Incearca sa te zambaresti, ca la fete nu le plac oamenii incruntati! Daca ti se pare un loc nepotrivit un club, poti incerca la pocaiti, la adunarea de duminica, dar fara alcool; daca zici ca esti si invatat, la alea le place filosofia, si au si fete faine, dezavantajul este ca tre sa te insori ca sa ai drepturi depline wink.gif
worlds_pain
CITAT (le0nidas @ 16th August 2009, 16:16) *
Am cunoscut multe fete dar toate mau respins...

Aici e buba dry.gif Gandeste-te la ce ai facut de te-au respins. Trebuie sa schimbi ceva la tine sau poate pur si simplu te-ai aruncat spre unele care nu erau de nasul tau sau care deja aveau altii de care le placea.

In primul rand trebuie sa ai niste bani, nu zice nimeni sa ai vila cu piscina dar trebuie sa ai un salariu sau ceva, niste bani ai tai din care sa iti permiti sa cheltui cu ea, la iesiri in oras, plimbari, distractii.. nu place la nimeni sa stea numai in casa si sa iese prin fata blocului sau prin parc toata ziua si sa manance pufuleti laugh.gif Iar la fel trebuie mai intai investit in tine, niste haine putin mai deosebite si un look ingrijit te scot in fata, chiar daca ai trasaturi mai uratele. Am pomenit de salariu pentru ca fetelor le plac baietii care se descurca singuri.

Trebuie sa stii dinainte daca vrei ceva serios sau nu, ca sa stii ce target de varsta ai, ca una de 23 de ani deja se uita sa fie cineva serios, pe care sa poata pune baza ca nu la toate le arde de distractii ca la 16 ani. Iar la fel fetelor, chiar si virginelor, le plac baietii mai experimentati, asa ca evita sa spui ca esti virgin.. fa-ti o poveste a ta pe care sa o crezi si tu.. nu trebuie sa fie ceva pompos, doar sa te scoata din kkt si sa puna aia botu.

In rest daca te porti frumos, o surprinzi cu cate ceva din cand in cand, petreceti mult timp impreuna, eviti sa faci tot felul de comentarii idioate, te speli prin urechi si iti faci dus inainte sa pleci de acasa, esti mai dragastos, o mai tachinezi, o faci sa rada, sa se simta bine, esti relaxat, rabdator sa o iei usor si sa o lasi sa mearga de la sine.. nu ar trebui sa fie probleme.

Acuma mai depinde si de fata ori de terte persoane.

A! Si fara destainuiri inutile, vaietaturi, minciuni si chestii plictisitoare. Fii cat mai simplu si cat mai natural, sau cel putin lasa impresia.
ciuly
Scotty...
mufa
CITAT (ciuly @ 16th August 2009, 18:37) *
Scotty...

Am preluat ștafeta.

Leonidas: agramat m-am prins că ești. Dar urît, urît ești?

Whiskey
23 de ani si nici macar n-ai fost la curve?
Daca, continui asa cu "sunt urat" si nu stiu ce, o sa ajungi virgin la 40 de ani.
Eu zic sa te duci la curve cat mai repede.

Tzushka
pentru orice urat exista o urata
mufa
CITAT (Tzushka @ 16th August 2009, 18:58) *
pentru orice urat exista o urata

Marea problemă e urîților/urîtelor e că nu se uită în oglindă cînd ies la agățat.
Tzushka
sa-i dotam cu oglinzi atunci
mufa
CITAT (Tzushka @ 16th August 2009, 19:03) *
sa-i dotam cu oglinzi atunci

Lasă, știi prea bine ce am vrut să spun.
wiseguy76
Du-te frate la curve, o data, de doua ori, sa vezi ca o sa incepi sa privesti lumea cu alti ochi. Femeile au un al saselea simt: detecteaza fraierii inainte sa deschida gura. D-aia nu pune niciuna botu' la tine: ai fata/atitudine de fraier. Daca faci si tu sex, chiar si pe bani,o sa-ti schimbi atitudinea, poate chiar farasa-ti dai seama. Si atunci, se va schimba si atitudinea femeilor fata de tine.
Tzushka
cum aveti voi solutia pentru orice: "curva"...
Al1
O curvă e posibil să-l mai scape de tensiune.
Dar, în rest, în ceea ce-l privește pe el, la ce-l ajută?
PHOENIX_GUARDIAN
CITAT (Tzushka @ 16th August 2009, 19:18) *
cum aveti voi solutia pentru orice: "curva"...

Trebuie sa prinda curaj, decât sa pateasca experiente traumatizante gen ejaculare precoce, sa nu se scoale din cauza la emotii, etc...
Citez :
Ejaculare precoce - cea mai frecventa problema a sexualitatii masculine, reprezinta eliminarea lichidului spermatic inainte sau la scurt timp dupa patrunderea penisului in vagin.
Tzushka
CITAT (Al1 @ 16th August 2009, 19:23) *
O curvă e posibil să-l mai scape de tensiune.
Dar, în rest, în ceea ce-l privește pe el, la ce-l ajută?

pai io ce dracu zic...

CITAT (PHOENIX_GUARDIAN @ 16th August 2009, 19:23) *
Trebuie sa prinda curaj, decât sa pateasca experiente traumatizante gen ejaculare precoce, sa nu se scoale din cauza la emotii, etc...
Citez :
Ejaculare precoce - cea mai frecventa problema a sexualitatii masculine, reprezinta eliminarea lichidului spermatic inainte sau la scurt timp dupa patrunderea penisului in vagin. In regnul animal o ejaculare rapida reprezinta un avantaj pentru ca scurteaza intervalul de timp in care cuplul este vulnerabil la atacul pradatorilor.
voi ati citit ce vrea el acolo sau veniti cu panarama ca solutie la orice...
PHOENIX_GUARDIAN
CITAT (Tzushka @ 16th August 2009, 19:24) *
pai io ce dracu zic...

voi ati citit ce vrea el acolo sau veniti cu panarama ca solutie la orice...

Esti rapida trebuie sa recunosc, da am citit cea ce vrea el sa stie si contrar la cea ce crezi majoritatea trec prin asa ceva, unii au norocul ca sa se duca în grup la "fete" si trec repede peste tracul asta, alta solutie nu este
Ce solutie vrei sa îi recomandam noi, sa învete cum sa se comporte cu fetele, majoritatea vor banii, ai banii stai bine, nu ai banii trebuie sa ocolesti pe autostrada
pseudoxiah
CITAT (JJB Anonymous @ 16th August 2009, 16:44) *
În al treilea rând: așteaptă. Poate o să ți se întâmple un lucru bun, și o să te caute pe tine o fată. Acum mai depinde și de cum te comporți tu cu ele. Dacă dai peste una liniștită, nu contează cât de timid sau neexperimentat ești, dacă o să vă înțelegeți nu mai contează nimic wink.gif

Da-ti o palma.

@le0nidas:
"Bai, tu a cui clona esti?" ...laugh.gif

CITAT (le0nidas @ 16th August 2009, 16:16) *
sigur ma refuza ca sunt "urat".

Da-ti doua palme.

Din categoria "sunt un terminat si ma sabotez singur".
mufa
CITAT (JJB Anonymous @ 16th August 2009, 16:44) *
Poate o să ți se întâmple un lucru bun, și o să te caute pe tine o fată.

Sigur, o să fie coadă. lol.gif
Stryker_9
mai trist ar fi sa te refuze si curvele pe motiv de uratenie... bigyellowgrin.gif ,binenteles ca in cazul tau metoda ideala este sa faci rost de niste roofies,vei avea orice femeie garantat.
Al1
CITAT (mufa @ 16th August 2009, 19:28) *
Sigur, o să fie coadă. lol.gif

Ce răi sunteți. În loc să veniți cu sfaturi...

Eu am un sfat, chiar bun, pentru toți cei care suferă din dragoste. Care-l dorește? biggrin.gif
Tzushka
CITAT (PHOENIX_GUARDIAN @ 16th August 2009, 19:28) *
Esti rapida trebuie sa recunosc, da am citit cea ce vrea el sa stie si contrar la cea ce crezi majoritatea trec prin asa ceva, unii au norocul ca sa se duca în grup la "fete" si trec repede peste tracul asta, alta solutie nu este
Ce solutie vrei sa îi recomandam noi, sa învete cum sa se comporte cu fetele, majoritatea vor banii, ai banii stai bine, nu ai banii trebuie sa ocolesti pe autostrada

in "cea" ce vrea el nu s-a vorbit de probleme sexuale si tu ii povestesti de ejaculare precoce... majoritatea vor bani, da' sunt destule urate care cauta un urat, fie el si sarac. daca se duce la curve o sa devina subit frumos sau cu mai multi bani? totusi, a si spus ca asta nu e o solutie pentru el...

CITAT (pseudoxiah @ 16th August 2009, 19:28) *
@le0nidas:
"Bai, tu a cui clona esti?" ...laugh.gif

who cares? deja e a treia pe ziua de azi cred
Stapanul_clonelelor
QUOTE (le0nidas @ 16th August 2009, 16:16) *
Salut,

Am 23 ani si nu am avut prietena deloc si nustiu ce inseamna iubirea. Prieteni am destui dar stau prost cu fetele... nu pot sa zic nimic urat despre prieteni deoarece toti au incercat sa ma ajute si eu la fel, dar cu fetele nu au reusit deloc... nustiu de ce. Am cunoscut multe fete dar toate mau respins... nu am avut nici o relatie, nimic. Dupa atata timp nustiu daca o sa am norocul sa imi intemeiez o familie. Dar eu sper ca o sa gasesc o fata care sa ma placa... chiar daca acuma toate cauta baieti / barbati cu bani si frumosi. Eu am ajuns la concluzia ca sunt un baiat "urat" si nu o sa am niciodata sansa sa imi gasesc perechea sad.gif . Unii prieteni mi-au zis ca de cate ori am bani asa mai multi sa ma duc la "curve" ca acolo nu conteaza frumusetea ci doar banii, am avut ocazia sa ma duc dar am refuzat deoarece eu nu sunt un adept al "curvelor". Am creat topicul la FUN ca am mai citit cateva tot in aceasta categorie. As dori sa imi spuneti cum sa fac sa nu ma mai refuze fetele si daca se poate cateva sfaturi care sa ma faca sa arat mai "bine" ca sigur ma refuza ca sunt "urat". Puteti sa ma criticati ca sunt invatat...

Have a nice day,

Da' de ce te-au respins chiar asa toate? Folosesti apa si sapun in fiecare zi ? Iti pute gura ? Daca nu esti spalat sunt sanse mari sa te refuze...si nu e vorba doar de niste mirosuri constiente ...
PHOENIX_GUARDIAN
CITAT (Tzushka @ 16th August 2009, 19:34) *
in "cea" ce vrea el nu s-a vorbit de probleme sexuale si tu ii povestesti de ejaculare precoce... majoritatea vor bani, da' sunt destule urate care cauta un urat, fie el si sarac. daca se duce la curve o sa devina subit frumos sau cu mai multi bani? totusi, a si spus ca asta nu e o solutie pentru el...

who cares? deja e a treia pe ziua de azi cred

Daca el nu prea are experienta multa cu "cireasa de pe tort" sigur când va fi pus în fata momentului 0 (hai ca mai cenzurat de atâta chiar nu se putea) va exploda fix în pantaloni sau pe drumul dintre chilot si ground 0
Cea ce am zis eu merge pentru orice, conteaza sa prinda curaj, si faza cu urâtele, stai linistita ca si alea dupa 1-2 berii si cu 2 tone de machiaj par frumoase
Tare sfatul cu "da' sunt destule urâte care cauta un urât" cred ca vrei sa vezi daca stie sa zboare de pe bloc coolspeak.gif
le0nidas
Daca ma refuza si curva este clar smile.gif). Nu este vorba de bani ca am ca sa o scot in oras...doar ca nu se uita la mine, am cautat si pe un site sentimente si pe irc degeaba. Mie curvele nu prea imi plac ca imi este frica sa nu ma imbolnavesc.
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.