No keyboard detected ?!?!?!?

BoykaFCD

Am instalat Mac OS X leopard pe PC cu ajutorul iATKOS, am pastrat si windows-ul si Mac- ul
Butez Mac, imi intra si imi zice ca pentru a continua trebuie sa introduc tastatura, ce e asta?
am tastatura bagata, trebuie cumva sa am o tastatura care sa suporte Mac sau ceva de genul, ce pot sa fac, daca as cumpara o tastatura cu usb si o bag la usb ar mere?
msmihai
si eu am avut aceeasi problema cu iatkos . noroc ca aveam la indemana o tastatura pe usb si a mers:)

bogdanw
CITAT (BoykaFCD @ 16th August 2009, 15:48) *
Am instalat Mac OS X leopard pe PC cu ajutorul iATKOS, am pastrat si windows-ul si Mac- ul
Butez Mac, imi intra si imi zice ca pentru a continua trebuie sa introduc tastatura, ce e asta?
am tastatura bagata, trebuie cumva sa am o tastatura care sa suporte Mac sau ceva de genul, ce pot sa fac, daca as cumpara o tastatura cu usb si o bag la usb ar mere?

Înțeleg că ai o tastatură PS/2. Ar fi trebuit să selectezi la instalare și kext-ul modificat pentru PS/2.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.