iPod Touch - bricked

MontanaRo

Salut,

Nu stiu cum am reusit, dar am blocat definitiv iPod-ul meu. Restore numai merge (eroare 13 - chiar daca aplic power - home - home 10 secunde), itunes-ul nu vroia sa-l mai recunoasca si in rest e blocat cu marul pe ecran.

Nu i-am facut jailbreak sau altceva. Face probleme mari de cat i-am bagat update-ul 3.0.

Ce pot sa ii fac?

A iesit de mult din garantie si momentan n-am alt calculator de pe care sa ii dau restore. A mai facut in trecut asa, dar niciodata asa rau.

Pentru cei cu cumpara-ti altul, arunca-l, n-ai ce face, incercati sa va abtineti de la a face un post un plus.

Multumesc
Centris
QUOTE (MontanaRo @ 16th August 2009, 10:32) *
Salut,

Nu stiu cum am reusit, dar am blocat definitiv iPod-ul meu. Restore numai merge (eroare 13 - chiar daca aplic power - home - home 10 secunde), itunes-ul nu vroia sa-l mai recunoasca si in rest e blocat cu marul pe ecran.

Nu i-am facut jailbreak sau altceva. Face probleme mari de cat i-am bagat update-ul 3.0.

Ce pot sa ii fac?

A iesit de mult din garantie si momentan n-am alt calculator de pe care sa ii dau restore. A mai facut in trecut asa, dar niciodata asa rau.

Multumesc

baga-l in DFU si apoi restore la ultimul firmware
procedura pt DFU s-a modificat nitel la 3.0

MontanaRo
L-am bagat in DFU - cand sa fac restore primesc eroare "This ipod can't be restored because error 13" (nu e textul exact).

In alte cuvinte am incercat:
- restart
- sa termin bateria
- forced restart cu DFU
- sa reinstalez itunes

Centris
QUOTE (MontanaRo @ 17th August 2009, 20:52) *
L-am bagat in DFU - cand sa fac restore primesc eroare "This ipod can't be restored because error 13" (nu e textul exact).

In alte cuvinte am incercat:
- restart
- sa termin bateria
- forced restart cu DFU
- sa reinstalez itunes

incearca alt computer pentru restore.

fa un restore cu imagine originala apple, nu cu versiuni modificate. s-ar putea sa-si revina dupa asta

http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=9960338
Sato
incearca pe alt computer cu ultimul itunes...
vezi si aici.
MontanaRo
Am incercat pe alt computer cu ultimul itunes - a mers perfect.

Partea proasta e ca pe desktop - nu se mai conecteaza deloc. S-ar putea sa fie ceva cu registrii sau mufa usb.

Multumesc, chiar credeam ca s-a dus naibi de tot.

Sato
reinstalare de so?

MontanaRo
Am incercat - Xp - Vista - Xp. Merge la inceput, dupa iar face probleme.

Pana si porturi diferite USB, nu stiu ce naiba are. Mi-a facut asa pe desktop de cand am cumparat ipod-ul, imi dadea un mesaj de eroare la conectare, imi mai dadea erori la copiere, etc.

Iar laptopul nu e Macintosh, e tot pe Windows XP. Pe acesta n-am avut niciodata vreo problema (in afara faptului ca numai merge iTunes, dar era din cauza QuickTime)

E una din acele probleme care exista dar nu are o rezolvare logica. Asa era si cu Photoshop, nici dupa 2 format-uri complete nu vroia sa mearga, dar acelasi kit a mers din prima pe alt calculator (cu performante inferioare).

Mai e si varianta ca am calculatorul posedat smile.gif
Sato
poate instalezi tu nu stiu ce program/driver care il da peste cap...
MontanaRo

Da, e o idee. Sper ca dupa ce ma mut definitiv pe Mac sa se rezolve ...

Windows sucks, punct smile.gif
Sato
nu chiar. insa e bine ca putem alege ce ne place si ni se potriveste cel mai bine.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.