TDT?

stryx

am fost intrebat de o cunostinta din spania daca exista in romania retea TDT (teledetectie digitala terestra). am cautat pe net referinte despre acest sistem si nu am gasit nimic. aparatulcare vrea sa-l trimita este acesta: http://www.twenga.es/precios/80615008.html.
puteti va rog sa-mi spuneti daca exista retea pt el sau ce sa caut?
multumesc anticipat
lupull
Salut , sub o denumire sau alta vezi "TDT - Spania , TNT - Franta" inseamna de fapt acelas lucru = DVB-T (Digital Video Broadcasting Terestru = Televiziune Digitala Terestra)
Da , acel aparat care vor sa ti-l trimita teoretic este valabil/functionabil si la noi in Romania
Dar daca totul se ridica peste 100roni nu se merita , fiindca cel mai ieftin receiver dvb-t de la noi costa 100roni si parca il comercializau cei de la "Flanco"
Fiind un receiver care nu stie decat dvb-t/mpeg2 de aceea costa si atat de putin in comparatie cu cele dvb-t/mpeg4 care au preturi incepand de la 450roni in sus (acestea din urma pot receptiona atat prg. hd/mpeg4 cat si prg. sd/mpeg2)
Numai ca in momentul actual nu prea ai ce receptiona cu acest receiver , fiind doar 3 canale (can. 30 - ProTV HD , can. 54 - TVR HD+TVR1+TVR2 si can. 59 - aici nu stiu ce prg. mai sant , oricum maxim 4-5)
CONDITIA PRINCIPALA este ca tu sa locuiesti in Bucuresti sau Sibiu , unde emit aceste canale (pt. Sibiu nu stiu daca emit toate 3 canale)
Oricum si in Bucuresti este foarte deficitara receptia celor 3 canale/frecvente , din cate am citit de pe forumuri cel mai bine se receptioneaza prin Militari si la un etaj superior

CONCLUZIA POTI SA O TRAGI SI SINGUR , legat de receptia in dvb-t actuala

stryx
multumesc mult pentru raspuns
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.