ajutor optimizare blog

positiv1

Buna...scuze ca ma bag si eu aici cu o problema asemanatoare , dar nu am vrut sa mai deschid inca un topic. Am si eu un Blogg in limba engleza despre Astronomie ( fiind pasionat de asa ceva m-am gandit sa impartasesc unele informatii si cu alti ) . Problema este ca nu stiu cat de bine e facut site-ul. Poate m-ar putea ajuta cineva cu niste pareri , sugesti etc . Am facut un blog deoarece nu am cunostinte sa fac un site web . http://positiv-world.blogspot.com/ Mersi
xsol
Primul lucru care ti-l sugerez eu e sa iti cumperi domeniu tau, gasesti cupoane la Godaddy. In jur de 7-8 $ pe an un domeniu si e al tau. E mai sigur decat cu subdomenii gratuite daca vrei sa faci ceva serios.

vectorialpx
wordpress este foarte optimizat... dar conteaza mult ce scrii in el. Cum zice si xsol, i-ati un domeniu specific, care sa contina un cuvant-cheie important, si restul tine de content, de cum te duce capul sa-l optimizezi. bafta!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.