Cine a fost la Balcic(Bulgaria) rog sa posteze tot...
ma intereseaza pt la vara o excursie cu masina prin vama veche. initial am vrut sa mergem cu masina pana-n vama si cu bicicletele in continuare(un grup de 4 pers) dar ne-am razgandit din motive... fizice. distanta nu e asa mare, 60 de km de vama veche, dar pana la urma mergem cu masina.
asadar astept detalii referitor la drum, preturi cazare, locuri cazare mai bune sau mai rele(de stiut), restaurante, etc
pt bulgaria tb sa ai tot 100 euro pe zi? sau 50?
se poate schimba direct lei pe leva sau trebuie euro sau dolari?
multumesc anticipat
imi pare rau ca nu am putut raspunde mai repede( sunt in concediu si nu prea intru pe net). deci, costurile au fost cu totu' in jur de 2,5 milioane lei de persoana. recapitulez: benzina pt aprox 1100 km 4 pers., cazare 5 euro de pers/noapte, carte verde 30 usd/4 persoane, alte taxe de aprox 10 euro(drum, salubrizare)/4 persoane; mancare si bautura de restu' plus 1 poza retro 5 euro(in balcic, dar mai ales in albena sunt multe locuri pe faleza unde se fac poze in costume de epoca la preturi f mici). de mentionat ca preturile in bulgaria sunt mult mai mici, ajungand chiar la 50 % fata de cele RO. cam atat!
la anu' tot in BG ma duc!