Balcic
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

eyer

QUOTE(peetee @ Apr 12 2007, 19:28) [snapback]2690044[/snapback]
[...] Am gasit deci cazare All inclusive - Hotel Ahilea (7 nopti - 133 euro de persoana) [...]
Despre hotel stiti ceva?

Din poze n-arata rau deloc! Si la pretul de care spui, cu AI, sfarsit iunie/inceput iulie... e chiar super.
eyer
Albumul cu imagini despre Balcic publicat de master007 a crescut la 40 + 11 = 51 foto!
A nu se rata! Recomand vizionare pe "slideshow".

Cand citesti pe net cum ca "Bulgaria's Black Sea Coast is on its way to becoming a Monte Carlo of the Balkans" parca nu prea iti vine sa crezi (okay, stiu ca textul citat este mai degraba un "hype" publicitar), dar multe din imaginile din album (si asta numai la Balcic) parca vin sa afirme si ele acelasi lucru...

tmc
Muzeul de istorie din Balcic va cere oficial returnarea unor artefacte arheologice valoroase descoperite în zonă și despre care se crede că au fost duse în România în 1940, a declarat vineri directorul muzeului, Darin Kanavrov, relatează BTA.
Afirmațiile lui Kanavrov se bazează pe un inventar din 1940 al expozițiilor muzeului din Balcic. Printre artefactele lipsă se numără o statuie a lui Dionisos, bucăți de statui din marmură ale Afroditei și ale lui Hercule, figurine din ceramică și monede antice. De asemenea, lipsesc cărți vechi, printre care o carte de rugăciuni în slavonă, tipărită în Kiev la 1774.
Toate acestea se crede că au fost duse cu vaporul la Constanța de trupele române care se retrăgeau din Cadrilater în 1940.
Responsabilii muzeului din Balcic cred că în spiritul relațiilor de bună-vecinătate și al valorilor europene comune istoricii din Constanța pot ajuta la găsirea artefactelor dispărute. Din fericire, ele sunt expuse în muzee românești, a afirmat Kanavrov.
Anul acesta, muzeul din Balcic va celebra împlinirea a sută de ani de la primele săpături arheologice din zonă. Pionierul cercetărilor arheologice din zonă a fost Karel Skorpil, care a descoperit mormântul unui doctor roman în 1907. Muzeul va marca această aniversare prin organizarea unei expoziții cu cele mai valoroase descoperiri. Expoziția se va deschide la începutul sezonului turistic.
tmc
QUOTE(oanatosi @ Apr 12 2007, 15:42) [snapback]2689025[/snapback]
Buna,
Vreau si eu sa plec vara asta in Bulgaria, as dori ceva mai putin aglomerat, ma gandeam la Balcic dar nu stiu cum e plaja pe acolo
ce parere aveti?

multumesc

daca o iei pe firul forumului, chiar de la pagina 1, o sa gasesti raspunsuri la toate intrebarile. enjoy.
nadis
QUOTE(eyer @ Apr 12 2007, 12:39) [snapback]2688023[/snapback]
pun aici, la matca [...]

Welcome home, Eyer! smile.gif
Chiar ma intrebam de ce sezonul a inceput atat de timid la noi "acasa", in vreme ce pe alte topicuri e forfota din plin inca dinainte de Pasti. Ma bucur ca ai adus aici pozele lui Master007 (am inceput sa ma intreb pe care dintre ele sa mi-o pun pe desktop... greu de ales!) - ce prezentare mai buna pentru cei nou veniti!?!
Mai departe, ma intreb cum vom proceda noi, "veteranii", apropo de intrebarile celor care abia de-acum incolo se gandesc sa descopere Balcicul. Cum facem: ii trimitem sa citeasca topicul de la inceput? - ceea ce nu-i tocmai lejer, s-au strans cam multe pagini, cu ce am mai divagat si noi tongue.gif Sau ne inarmam cu rabdare & tutun si ne punem pe scris din nou aceleasi lucruri pe care le-am tot dezbatut vara trecuta, cum e cu plajele, cum e cu hotelurile etc.?
(Facem o planificare, sa ne vina randul prin rotatie, sa nu ne surmenam w00t.gif )

Incerc o solutie de compromis pentru cei de saptamana asta.
* Pentru Oanatosi. Plajele nu reprezinta punctul forte al Balcicului, alte lucruri merita "studiate" acolo - dar asta nu inseamna ca nu sunt. Chiar in fata Hotelului Valeo, care e pe tarm, exista o plaja micuta. Plaja mare nu e nici ea la o distanta insuportabila. Daca ai sa cauti posturile din urma (anul trecut) ale lui Carmen, vei afla mai multe - ea a stat acolo, ba chiar ne-a transmis la momentul respectiv de la fata locului, era dotata cu laptop. Imi amintesc ca mi s-a parut pretul cam piperat, iar micul dejun destul de anemic.

* Pentru Peetee. Hotelul Ahileia a avut preturile cele mai mici si anul trecut - adica surprinzator de mici comparativ cu cele din restul oraselului. L-am vazut pe dinafara: este chiar la intrarea pe strada cu bazarul, cea care sfarseste la Gradini/Palat. Cam inghesuit intre multi pomi si hotelul alaturat; se poate ajunge in cateva minute, pe niste cararui abrupte si cam salbatice (adica... in branci), la plaja Palatului - la intoarcere, adica urcare, probabil cu scos limba de-un cot naughty.gif Nu stiu cum o fi inauntru, cred ca la mai mult de 2 stele+ nu te poti astepta, indiferent de ce-ar spune cei de la agentie. Amplasamentul e relativ departe de centru, respectiv de ruta microbuzelor care te-ar putea duce la Kavarna. Nu mi se pare o solutie prea grozava: presupunand ca ajungi la concerte, cum te mai intorci pe la 3 noaptea sau cand s-or termina ele?
peetee
Multzam Nadis

Ma gandeam la Ahilea pentru ca are all inclusive si nu mai trebuie sa am si grija meselor. Decat sa mai completez eu cu ce mai poftesc. In afara de cararile abrupte nu se mai poate ajunge si altfel spre plaja? Cat de departe este fata de centru?
Oricum 2 ** + bulgaresti cred ca inseamna mai mult decat 3 *** romanesti.
Din cate stii ce hotel de *** imi recomanzi care sa fie destul de aproape si centru si de plaja?
Cat priveste concertele, sper sa suplimenteze cursele spre alte statiuni. Asta trebuie sa ma mai interesez, sa vad cum s-a procedat si anii trecuti, ca nu stiu daca sa ma cazez in Kavarna ar fi o solutie.
elanis
QUOTE(peetee @ Apr 16 2007, 08:49) [snapback]2704180[/snapback]
Multzam Nadis

Ma gandeam la Ahilea pentru ca are all inclusive si nu mai trebuie sa am si grija meselor. Decat sa mai completez eu cu ce mai poftesc. In afara de cararile abrupte nu se mai poate ajunge si altfel spre plaja? Cat de departe este fata de centru?
Din cate stii ce hotel de *** imi recomanzi care sa fie destul de aproape si centru si de plaja?
Cat priveste concertele, sper sa suplimenteze cursele spre alte statiuni. Asta trebuie sa ma mai interesez, sa vad cum s-a procedat si anii trecuti, ca nu stiu daca sa ma cazez in Kavarna ar fi o solutie.

Scuze ca ma bag, am vazut ca un hotel bun pentru plaja este Helios ***, http://www.heliosbg.com/indexen.htm. Pe site camerele arata foarte bine si cred ca asa sunt si in realitate. Eu n-am mers prin agentie, am mers de Pasti pe cont propriu la un hotel foarte bun si am vazut ca cei care au venit cu bilet prin agentie au platit cu 100 (o suta!) de euro mai mult (2 persoane), doar pentru trei zile. Trageti concluziile.
Un alt hotel dragut de 3 stele este Holiday Beach, mie mi-a placut cel mai mult cum arata de afara, si este si in centru si aproape de plaja http://holidaybeach.hit.bg/index.html.
Pentru iubitorii de dulciuri le recomand sa nu rateze caramelele Tofina, sunt moi si foarte bune. Am tot umblat dupa suveniruri si am gasit un magazin cu vase de ceramica foarte frumoase, aproape mai frumoase ca Horezul nostru. Acolo puteai cumpara si icoane sculptate in lemn, mult mai ieftine ca la noi. Si, asa cum zicea cineva mai la inceputul topicului, berea lor locala e excelenta! Si inca ceva: pe terasa de langa Old Boat, ce cheama ceva cu K..., se fac niste scoici, mmm, de te lingi pe degete.

tmc
QUOTE(elanis @ Apr 16 2007, 13:33) [snapback]2705345[/snapback]
Scuze ca ma bag, am vazut ca un hotel bun pentru plaja este Helios ***, http://www.heliosbg.com/indexen.htm. Pe site camerele arata foarte bine si cred ca asa sunt si in realitate. Eu n-am mers prin agentie, am mers de Pasti pe cont propriu la un hotel foarte bun si am vazut ca cei care au venit cu bilet prin agentie au platit cu 100 (o suta!) de euro mai mult (2 persoane), doar pentru trei zile. Trageti concluziile.
Un alt hotel dragut de 3 stele este Holiday Beach, mie mi-a placut cel mai mult cum arata de afara, si este si in centru si aproape de plaja http://holidaybeach.hit.bg/index.html.
Pentru iubitorii de dulciuri le recomand sa nu rateze caramelele Tofina, sunt moi si foarte bune. Am tot umblat dupa suveniruri si am gasit un magazin cu vase de ceramica foarte frumoase, aproape mai frumoase ca Horezul nostru. Acolo puteai cumpara si icoane sculptate in lemn, mult mai ieftine ca la noi. Si, asa cum zicea cineva mai la inceputul topicului, berea lor locala e excelenta! Si inca ceva: pe terasa de langa Old Boat, ce cheama ceva cu K..., se fac niste scoici, mmm, de te lingi pe degete.

Eu am stat anul trecut la Holiday Beach, un hotel ok, 50 de euro camera pe noapte. Il recomand.
tmc
nu fac reclama, pur si simplu am primit chestia asta pe mail. pe cine intereseaza...

SUPER OFERTA 1 MAI - BALCIC - BULGARIA

79 EURO
Hotel 3***

***REDUCERE 10% PENTRU ELEVI, STUDENTI SI TINERI PANA IN 26 DE ANI***

Fiecare persoana care vine cu 10 prieteni merge gratis!

BUCURESTI-VAMA VECHE -BALCIC-ALBENA- CAPUL KALIAKRA-BUCURESTI

Ziua 1 (Sambata,28. 04.2007 ): Plecare din Bucuresti (ora 08.00) catre punctul de frontiera Vama Veche. In continuare se merge catre localitatea Balcic, unde se ajunge in cursul dupa amiezii, in functie de formalitatile vamale.Cazare si optional cina Hotel Naslada*** din Balcic.

Ziua 2 (Duminica,29. 04.2007 ): Mic Dejun. Zi dedicata explorarii Balcicului, a parcului si castelului Reginei Maria, descoperind frumusetea deosebita a locurilor incarcate de istorie. Optional cina la hotel Naslada.

Ziua 3 (Luni,30.04. 2007) Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Optional excursie la Nessebar, o pitoreasca peninsula medivala aflata sub protectia UNESCO. Optional cina la hotel Naslada.

Ziua 4 (Marti,01.05. 2007): Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Dupa amiaza intoarcere spre casa pe ruta Balcic-Mangalia- Constanta- Bucuresti. Pe drumul de intoarcere se viziteaza Capul Kaliakra, un salbatic promontoriu, presarat cu vestigii arheologice, implantat in Marea Neagra. Drumul se continua spre Constanta si apoi spre Bucuresti, unde se ajunge seara.

Pretul include:
-transport cu autocarul clasificat la 3*
-cazare 3 nopti la Hotel Naslada 3*** in Balcic
-mic-dejun
-bonus excursie la Capul Kaliakra si Albena

Pretul nu include:
-asigurarea medicala ;
-intrarile la obiectivele turistice
-excursie Nessebar
-taxa de statiune

Plecare: 28 APRILIE 2007

PRET VECHI: 89 Euro/persoana

PRET NOU: 79 EURO/PERSOANA
=D>

PRET FARA TRANSPORT : 49 EURO

Reduceri pentru elevi si studenti!

INFORMATII SI REZERVARI:

MONO HELLAS GROUP

* Bd. Iancu de Hunedoara No 2, Bl. H6, Et. 1, Ap. 4, sect.1, P-ta Victoriei, Bucuresti
* Phone: 0040 21 3006151-54 Fax: 21 3119518 Mobile: 0724184263
* E-mail: dorin.dobre@ monohellastours. ro
* monohellasgroup@ easynet.ro
* Website: www.monohellastours .ro
nadis

QUOTE(peetee @ Apr 16 2007, 08:49) [snapback]2704180[/snapback]
Multzam Nadis

In ce ma priveste, daca si cand o fi sa mai ajung la Balcic pentru un sejur tihnit, cu burta la soare biggrin.gif, voi alege Helios (vezi site-ul indicat de Elanis); este fix pe plaja si pare, cel putin pe dinafara, mai elegant decat Holland Village - unde am stat anul trecut, imediat alaturi. Sunt singurele pe care eu le consider pe plaja; desigur, poti socoti si Valeo cu iesire la plaja, in masura in care acea mica bucatica de nisip din fata lui e considerata o plaja acceptabila (depinde de pretentii si de aglomeratie, ca daca sunt doar vreo 10-15 persoane e ok tongue.gif ).

De asemenea, hoteluri aproape atat de plaja, cat si de centru sunt: Holliday Beach, Lotos, Iupiter, Dvata Petela, Biala kashta. Fireste, si Mistral, dar asta e de 4 stele. Oricum, la toate cele pomenite pana acum preturile sunt... in consecinta.

Al doilea grup de hoteluri - si cel mai numeros - le include pe cele din zona Palatului. Asta insemnand cam la, sa zicem, 3-4 km de celelalte si de centru. Depinde si pe unde o iei, fie urmand linia tarmului, pe "promenada", fie pe drumul de autoturisme (care e ceva mai serpuit si are pante aproape ca de Sinaia). Aici sunt hotelurile: Biser, Ahileia, Elit, Iceberg - dintre cele oferite de agentiile de pe la noi, precum si unele de care nu auzisem pana nu le-am "citit" firmele cu ochii mei: Start, Diamant, Targoviste (da!, Targoviste!). Si tot aici, dar pe partea cealalta a soselei, deci si mai sus, inca multe altele, ca Naslada, Kaliacra, Dobrici, Elektra etc. Preturile sunt foarte bune. De la toate astea se ajunge cel mai iute pe plaja de la Palat, cum am zis, "in branci". Iar plaja de la Palat are marele dezavantaj ca de la ea nu se poate intra in mare asa cum suntem obisnuiti, pe nisip, ci coborand pe niste scarite (metalice ori de lemn) in mare, printre niste pietroaie. Dupa mintea - si precautia - mea , daca marea e agitata, mai bine nu mai intri deloc, mi se pare periculos, am vazut candva o scena de care prefer sa nu-mi mai aduc aminte (chiar daca la Olimp, dar "configuratia" era similara, un adolescent a fost omorat de valuri si bolovani sub ochii mamei sale - nici o legatura cu cat de bine stii sa inoti!)...

Peetee, ca sa ajungi de aici la "plaja mare si normala", mai bine o iei matale pe drumul care se prelungeste de-a lungul malului si mergi ca la vreo 30-40 de minute, oricum ai ce vedea, curaj! console.gif
Sau iei taxiul - dar in cazul asta, ce-ai economisit la cazare dai cu mana cealalta la baietii motorizati. Daca mergi si la Kavarna cu taxiul... in fine, poate castigi la loto pana atunci rolleyes.gif
nadis
QUOTE(tmc @ Apr 19 2007, 10:18) [snapback]2718876[/snapback]
nu fac reclama, pur si simplu am primit chestia asta pe mail. pe cine intereseaza...

SUPER OFERTA 1 MAI - BALCIC - BULGARIA

79 EURO
Hotel 3***

***REDUCERE 10% PENTRU ELEVI, STUDENTI SI TINERI PANA IN 26 DE ANI***

Seamana cu oferta de la Ella, pana si textul e copy-paste - atat ca nu contine masa de seara, de-aia e mai ieftin.
Tmc, daca mai gasesti tu 9 prieteni, vin si eu! tongue.gif Il luam si pe Base, tot a primit concediu o luna.
nadis
QUOTE(elanis @ Apr 16 2007, 13:33) [snapback]2705345[/snapback]
Eu n-am mers prin agentie, am mers de Pasti pe cont propriu la un hotel foarte bun si am vazut ca cei care au venit cu bilet prin agentie au platit cu 100 (o suta!) de euro mai mult (2 persoane), doar pentru trei zile.

Elanis, cum se cheama hotelul acela? Te-ai dus direct la receptie si ai cerut camera?
mausie
QUOTE(tmc @ Apr 17 2007, 11:05) [snapback]2709586[/snapback]
Eu am stat anul trecut la Holiday Beach, un hotel ok, 50 de euro camera pe noapte. Il recomand.

Ce tot ii dati cu Balcikul? E o prostie de sat pescaresc... coolspeak.gif Mai bine va duceti la nisipurile de aur,albena sau sf. Konstantin si Elena. Hotel Dolphin,4*,all inclusive-135 E/4 nopti.
SUPER!!!!! Lasati balcikul...e un sat ..atat si nimic mai mult...cautati o statiune ca lumea-va recomand SF. KONSTANTIN SI ELENA(5 km de la varna )
elanis
QUOTE(nadis @ Apr 21 2007, 17:14) [snapback]2731630[/snapback]
Elanis, cum se cheama hotelul acela? Te-ai dus direct la receptie si ai cerut camera?

Nadis,
Hotelul il cunosti, este Mistral. Am facut rezervare pe site-ul lor, iar ei mi-au raspuns imediat. In plus, le-am explicat ca nu am card de credit si ca vreau sa platesc "cash" direct la hotel. Mi-au confirmat rezervarea si pretul si totul a fost ok. Am avut si mic dejun destul de bun in pret. Platesti la plecarea din hotel, dar ca regula generala, atunci candfaci rezervare directa si nu vii cu bilet prin agentie, deci nu ai voucher, singura dovada a ta este corespondenta pe mail. Scoateti-o la imprimanta de pe computerul de acasa si nu o arunca (asa cum am facut eu, invatare de minte, noroc ca au fost ei intelegatori) decat dupa ce ai platit camera!!!

nadis
QUOTE(elanis @ Apr 21 2007, 18:33) [snapback]2731946[/snapback]
Nadis,
Hotelul il cunosti, este Mistral. Am facut rezervare pe site-ul lor, iar ei mi-au raspuns imediat. In plus, le-am explicat ca nu am card de credit si ca vreau sa platesc "cash" direct la hotel. Mi-au confirmat rezervarea si pretul si totul a fost ok. Am avut si mic dejun destul de bun in pret. Platesti la plecarea din hotel, dar ca regula generala, atunci candfaci rezervare directa si nu vii cu bilet prin agentie, deci nu ai voucher, singura dovada a ta este corespondenta pe mail. Scoateti-o la imprimanta de pe computerul de acasa si nu o arunca (asa cum am facut eu, invatare de minte, noroc ca au fost ei intelegatori) decat dupa ce ai platit camera!!!

Aha!, multzam Elanis, o informatie buna de bagat la tartacuta. Cu siguranta ca Mistral trebuie sa fie cel mai elegant dintre cele pomenite.
Dar nu stiu de ce mi se pare ca e pus asa, "in drum" - imi lasa senzatia ca daca as sta acolo si as iesi pe balcon sa fumez o tigara (de exemplu in costum de baie sau... in pijama ohmy.gif ), as avea o gramada de spectatori. w00t.gif [Holland V. era mai retras, iar balconul era din zid pana pe la vreun metru inaltime.]
mianna
QUOTE(nadis @ Apr 21 2007, 23:04) [snapback]2733154[/snapback]
Aha!, multzam Elanis, o informatie buna de bagat la tartacuta. Cu siguranta ca Mistral trebuie sa fie cel mai elegant dintre cele pomenite.
Dar nu stiu de ce mi se pare ca e pus asa, "in drum" - imi lasa senzatia ca daca as sta acolo si as iesi pe balcon sa fumez o tigara (de exemplu in costum de baie sau... in pijama ohmy.gif ), as avea o gramada de spectatori. w00t.gif [Holland V. era mai retras, iar balconul era din zid pana pe la vreun metru inaltime.]

asta a fost si senzatia mea - ca e prea pe trotuar. din pacate, cat am baut o cafea la terasa de jos (nu apartine de el, dar i-am uitat numele, parca tot cu "m"), n-a aparut nimeni in pijama sau in slip in vreun balcon. deh, era un pic cam rece laugh.gif
peetee
Nadis

Unii vor hotel de 4* ... eu vreau altceva de la concediu. Un pic de salbaticie, liniste, ... Pe vremuri mergeam in Vama Veche pana au aparut acolo cei care vor si acolo aceleasi hoteluri. De-aia am ales Balchik! Mai am prieteni care au fost acolo. Numai ca nu fusesera la Ahilea. Statusera pe la vile. Eu ma gandeam ca ceva AI ar fi mai bine pentru ca n-am mai avea grija alergarii dupa locuri unde sa mancam.
Acum, daca sunt de mers 30 de minute n-ar fi o probema, ziceai insa ca e un traseu undeva mai aproape dar trebuie urcat ceva ... nici asta n-ar fi o problema ... noi mergem si pe munte asa ca nu cred ca poate fi dificil.
Voiam sa stiu numai daca nu sunt persoane care si-au luat tepe pentru ca pare destul de buna oferta.
Iar la Kavarna mergem ori cu niste prieteni cu masina, ori luam microbuzul.... Statia de autobuz am inteles ca e chiar in fata hotelului. So ...
Asa ca daca sunt persoane care au stat la hotel Ahilea le rog sa-mi dea si mie mai multe informatii.
Multzam!
tashulina
QUOTE(peetee @ Apr 23 2007, 08:48) [snapback]2738755[/snapback]
Nadis

... eu vreau altceva de la concediu. Un pic de salbaticie, liniste, ...
Asa ca daca sunt persoane care au stat la hotel Ahilea le rog sa-mi dea si mie mai multe informatii.
Multzam!

Acelasi lucru vreau sa-l aflu si eu, cat mai multe informatii despre Hotel Ahilea...

Si as mai dori niste informatii, de la cei care au mai fost:
-Noi vrem sa mergem cu motocicletele in Balchik. Din cate am auzit, drumul este destul de etajat, in unele zone ajungandu-se destul de dificil si cu piciorul. Ar fi probleme pt o motocicleta?Care este starea drumurilor in statiune?
-Cum este cu parcarea?este sigur sa-ti lasi motocicleta, de exemplu, in parcarea de la hotel? care ar fi preturile pt parcare?
-Se poate sta cu cortul?Exista campinguri sau la cineva la curte s-ar putea pune un cort?

Sper ca nu v-am ametit..multzam frumos si astept raspunsurile...pe 28 aprilie acu plec... ohmy.gif
peetee
tashulina

Am o mare rugaminte: cand te intorci imi dai si mie mai multe informatii?
Noi tocmai am luat bilete din 25 iunie (vrem sa ajungem la Dio la Kavarna si cum in Vama nu mai e de stat ...)

Danke
Jose-phine
Eu plec sambata la Balcic, si voi sta la hotelul Naslada. Imi puteti da cateva amanunte despre acest hotel..daca a stat cineva acolo?Si cati bani ar trebui sa iau cu mine?Multumesc..si o sa va dau detalii cand ma intorc.
joseline
QUOTE(Jose-phine @ Apr 26 2007, 22:17) [snapback]2757315[/snapback]
Eu plec sambata la Balcic, si voi sta la hotelul Naslada. Imi puteti da cateva amanunte despre acest hotel..daca a stat cineva acolo?Si cati bani ar trebui sa iau cu mine?Multumesc..si o sa va dau detalii cand ma intorc.

buna. si eu plec sambata la balcic si o sa stau tot la hotel neslada; poate mergem chiar cu acelasi autocar. si...as vrea si eu aceleasi informatii.in plus ma intereseaza:cam ce ar trebui sa vizitez intai si intai, k as vrea sa vad cat mai multe, dar stau doar 4 zile, nici alea intregi...
nadis
Mdah, la Naslada am fost in august '06. E OK!
Uite niste poze - pe dinafara, pe dinauntru, pe sus, pe jos...
Aspectul camerei nu cred ca e totusi relevant: fiind eu in regim single, mi-au dat o odaita mansardata si cu balconel mic-mic, sa nu ma ratacesc... mad.gif
(Sunt f. pe graba, am de lucru; dar daca vrei sa ma mai intrebi ceva, fa-o maine in cursul zilei, iti raspund seara.)

Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
nadis
Voi, Josephine si Joseline, mergeti in excursia aceea organizata cu autocarul? cu o zi in Albena, optional Nessebar (via Varna) si intoarcere pe la Cap Caliacra?
Da au ba?
Daca da, o sa fac pe naiba-n 4 sa va mai zic maine una-alta, offff, ca n-am timp nici sa respir de treaba... death.gif
joseline
QUOTE(nadis @ Apr 27 2007, 02:46) [snapback]2758247[/snapback]
Voi, Josephine si Joseline, mergeti in excursia aceea organizata cu autocarul? cu o zi in Albena, optional Nessebar (via Varna) si intoarcere pe la Cap Caliacra?
Da au ba?
Daca da, o sa fac pe naiba-n 4 sa va mai zic maine una-alta, offff, ca n-am timp nici sa respir de treaba... death.gif

Da, eu in excursia aia merg. Ideea e ca maine la ora 7 jumatate trebuie sa fiu la autocar...asa ca nu stiu cum o sa imi zici maine biggrin.gif. Multumesc oricum. Cand o sa ma intorc o sa va spun cum mi s-a parut.
joseline
da, e cazul:) multumesc. sunt pe faza. pana pe la 11, poate chiar mai tarziu, ca uneori nu pot sa dorm:))
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.