Balcic
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

eyer

nadis: "Copilul cuminte care ma aflu a obtinut, in pauza de conversatie a forumului nostru, un job nou, mult mai bun"

wow, congrats, nadis! poate imi impartasesti si mie, la o ciocolata calda (sic smile.gif), un pont, doua cum se poate obtine un job nou, ca eu ma zbat de vreo doua saptamani si nimic, nada, niente, rien, nothing, nishto...

lyn: "sper sa gasesc tot o vila daca voi mai merge la anul si la multi ani, ca la hotel deloc nu ma atrage! dar sperante la eyer sa isi faca el ceva vad ca nu's! Iti dai seama ca avea clienti tot sezonul de pe forum??? Eyer?? Esti pe receptie???"

ieri eram foarte decis sa ma reped in weekendul asta sa vad cum sta treaba pe santier la balcic, acolo sus pe deal, dar astazi, ca s-a facut vremea urata, am contramandat. asa ca, nesperat, sunt sanse sa apar si eu la "shokolad" sa dau raportu' biggrin.gif

pana atunci, pentru ca zici ca ti-a cazut cu tronc sa stai la vila, ete aici o propunere de 5 stele in borovets - la munte, ca tot vine iarna:

http://www.villastresov.com/
nadis
QUOTE(eyer @ Sep 27 2006, 20:46) *
nadis: "Copilul cuminte care ma aflu a obtinut, in pauza de conversatie a forumului nostru, un job nou, mult mai bun"

wow, congrats, nadis! poate imi impartasesti si mie, la o ciocolata calda (sic smile.gif), un pont, doua cum se poate obtine un job nou, ca eu ma zbat de vreo doua saptamani si nimic, nada, niente, rien, nothing, nishto...

Multzam, Eyer, fireste ca am sa povestesc. La aceeasi cafea.
Post liber nu-l stiu decat pe cel pe care o sa-l parasesc eu (dupa cele 15 zile de preaviz), daca nu cumva or sa-l rada din schema, n-ar fi prima data - de ce sa nu "savarseasca" tot mai putini oameni un volum de munca tot mai mare? mad.gif Si oricum nu ti l-as recomanda. O data ca, la leafa aceea, nu ai mai achita casa de la Balcic in vecii-vecilor, amin! Dar mai ales pentru ca s-ar putea - cum mi s-a intamplat mie cand m-am intors din concediu - sa ti se adreseze nonsalant, dintre colegi, intrebari de genul: "Unde e Balcicul?", "Ce-i aceea Cadrilaterul? Cuuum?, a fost romaneeesc?", "De care regina Maria vorbesti, regina carei tari?"
Se poate raspunde cu Maria Stuart sau Maria-Teresa sau Maria-Magdalena, totuna... wallbash.gif

Rubyalf
Dupa cum am promis astazi postez lista cu cei care mi-au confirmat prezenta la intilnirea de la Chocolat ("Cafeneaua lui Mahmud") de simbata, 30 septembrie, ora 19.00. Acestia sint:
- Ynna
- Lyn (3 pers.)
- Tmc
- Nadis
- Eyer
- Lucianpur (2 pers)
Dupa cum se vede, ca peste tot in tara asta, multi am fost putini am ramas!!!
Ne vedem acolo!

Rubyalf
carmenb62
nadis, felicitari pentru noul job, dar iti spun din proprie experienta, daca schimbi un patronache d-asta fara scoala, cu altu' la fel, n-ai facut mare branza.
eu am la activ 4 astfel de experiente si tot exploatata si prost platita sunt.
daca v-as spune ce salariu am, ati rade pana maine...
dar asta-i provincia, varsta, soarta fiecaruia......
daca insa vei lucra intr-o multinationala, atunci chiar ai facut o treaba buna (- parere de provincial, veti zice).
scuze pentru off topic

rubyalf, nu te supara degeaba...
nu tot ce e mult e bun, poate ca o sa va adunati acolo cei ce reprezinta esenta, cei mai iubitori dintre iubitorii de balcic
nadis
QUOTE(carmenb62 @ Sep 28 2006, 13:33) *
nadis, felicitari pentru noul job, dar iti spun din proprie experienta, daca schimbi un patronache d-asta fara scoala, cu altu' la fel, n-ai facut mare branza.
eu am la activ 4 astfel de experiente si tot exploatata si prost platita sunt.
daca v-as spune ce salariu am, ati rade pana maine...
dar asta-i provincia, varsta, soarta fiecaruia......
daca insa vei lucra intr-o multinationala, atunci chiar ai facut o treaba buna (- parere de provincial, veti zice).
scuze pentru off topic

rubyalf, nu te supara degeaba...
nu tot ce e mult e bun, poate ca o sa va adunati acolo cei ce reprezinta esenta, cei mai iubitori dintre iubitorii de balcic

Carmen, "patronache" asta de la care plec nu e un oareshcine, e vorba de ditamai cotidianu' central, dintre primele, cu sute si sute de angajati - dar daca lucrezi intr-o sectie oarecum marginala, tehnica, sigur ca ai parte si de intrebari sau conversatii analfabete; posibil si in sectii mai "serioase", cu exceptia Culturii sau a Externelor, sa zicem.
Da, se poate spune ca voi lucra intr-o multinationala, daca patronatul nu ar fi doar... american. smile.gif Unde conditiile sunt similare cu ale celorlalte filiale ale lor din Europa (eh, nu te gandi ca voi fi platita chiar ca omologul de la Londra, de pilda, totusi suntem unde suntem, ba inca francofoni - trois jours... laugh.gif )
Despre varsta pot fi de acord in principiu, atat ca in domeniul meu a contat mult mai mult experienta. Slava cerului, nu ma pune nimeni sa stau tzapana in vitrina!
Pentru "off-topic" imi asum toata vina: eram/sunt foarte bucuroasa si nu m-am putut abtine.

Revenind, chiar ma gandeam cum ne vom recunoaste la cafenea, ca nu stiu cat de mare este, cata lume sambata seara etc., poate nimeream la altii... Insa acum deduc din ce zice Rubyalf ca problema e rezolvata: e suficient sa identific caruciorul cu bebe-ul lui Lyn. biggrin.gif
Lyn
coolspeak.gif hohohoh Bebe-ul nu mai sta in carucior !!! worthy.gif dar vei vedea o tipa aplecata printre mese si alergand de colo colo...eu mi's !!! wink.gif
nadis
QUOTE(Lyn @ Sep 28 2006, 19:26) *
coolspeak.gif hohohoh Bebe-ul nu mai sta in carucior !!! worthy.gif dar vei vedea o tipa aplecata printre mese si alergand de colo colo...eu mi's !!! wink.gif

Hei, pai daca Bebe nu mai sta in carucior, inseamna ca sta la calculator! smile.gif
Uite, special pentru el, cateva animale si plante zarite prin Balcic (sa-i arati si cuibul de randunele al lui Carmen, descoperit de ea in balcon - tare dragut!, de mult am vrut sa zic).

1. Cateii din situl arheologic
2. Fructele magnoliei de la castel
3. Paznicul asezamantului Sf. Nicolae
4. Pisic de Balcic - pe plaja
5. Silky accacia (nu stiu daca scriu corect)
6. Transport modern
7. Cine trece prin peisaj?

Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul
Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul
Click pentru a vizualiza atașamentul

tmc
QUOTE(nadis @ Sep 28 2006, 14:28) *
Carmen, "patronache" asta de la care plec nu e un oareshcine, e vorba de ditamai cotidianu' central, dintre primele, cu sute si sute de angajati - dar daca lucrezi intr-o sectie oarecum marginala, tehnica, sigur ca ai parte si de intrebari sau conversatii analfabete; posibil si in sectii mai "serioase", cu exceptia Culturii sau a Externelor, sa zicem.
Da, se poate spune ca voi lucra intr-o multinationala, daca patronatul nu ar fi doar... american. smile.gif Unde conditiile sunt similare cu ale celorlalte filiale ale lor din Europa (eh, nu te gandi ca voi fi platita chiar ca omologul de la Londra, de pilda, totusi suntem unde suntem, ba inca francofoni - trois jours... laugh.gif )
Despre varsta pot fi de acord in principiu, atat ca in domeniul meu a contat mult mai mult experienta. Slava cerului, nu ma pune nimeni sa stau tzapana in vitrina!
Pentru "off-topic" imi asum toata vina: eram/sunt foarte bucuroasa si nu m-am putut abtine.

Revenind, chiar ma gandeam cum ne vom recunoaste la cafenea, ca nu stiu cat de mare este, cata lume sambata seara etc., poate nimeream la altii... Insa acum deduc din ce zice Rubyalf ca problema e rezolvata: e suficient sa identific caruciorul cu bebe-ul lui Lyn. biggrin.gif

...si daca vezi un lungam cu un tricou pe care scrie BALCHIK, pai sa stii ca ala e TMC. Apropos,, trebuie sa-mi schimb nickname-ul pentru ca mmi-am schimbat si eu serviciul. Azi. De fapt, incep de luni noul job. biggrin.gif

pardon, lungan wink.gif
Lyn
El e cel mai tanar balcician, la 1 an si 6 lun in momentul descoperirii Balcicului! wink.gif
daca nu doarme la ora aia, il vedeti si pe el....si pe restul lumii.....sper !
abancor

QUOTE(nadis @ Sep 28 2006, 20:45) *
5. Silky accacia (nu stiu daca scriu corect)

Adică arborele de mătase, sau albiția.

Cred că eu mă duc la Bran week-endul ăsta, ca un fel de salut la adresa comunității balcicienilor smile.gif
Rubyalf
Chocolat in buricul tirgului
(Pentru cei ce ne vom intilni miine si nu numai)

Dupa cum am marturisit saptamana trecuta, am cazut in patima dulciurilor si, la varsta mea, am devenit robul prajiturilor, al torturilor si al placintelor. Asa se face ca, atunci cand am auzit de Chocolat, m-am si repezit sa scriu despre ei, chiar daca, in loc de un bol de supa si o friptura, urma sa primesc dulce la antreu, dulce la primul fel, inca ceva dulce la felul doi si, in final, ceva si mai dulce la desert.
Am ajuns la Chocolat intr-o seara friguroasa si ploioasa de septembrie, cand deja incepusem sa ma deprim usor la gandul gerului care ne paste, dar, cum am intrat in bistroul mititel si bine luminat, m-a intampinat o masa incarcata cu prajituri, foetaje si tot felul de paineturi, ceea ce m-a binedispus imediat.
Locul gemea de lume, dar, cu toate astea, chelneritele subtirele zburdau foarte in largul lor printre mese. Nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut o ceata de fete in rochii lungi cu volane rosii, care au inceput sa se zbantuie in ritmuri de French cancan. Dupa care un tanar si o blonda silfida au declamat cateva cuplete umoristice, iar apoi au dansat step pe melodiile de pe la 1930. Si asta inainte sa apuc sa ma dezmeticesc si sa comand ceva de mancare.
Am aflat apoi ca nimerisem chiar in toiul unui eveniment care marca Zilele Bucurestilor si tinerii cu pricina erau actori care, inainte sa ne loveasca potopul francofon, incercau sa ne reaminteasca de zilele bune ale targului. Ceea ce le-a si reusit, avand in vedere patosul cu care declamau sau se roteau cantand despre Bibicul. Si toate astea la cativa pasi departare de unul dintre simbolurile Bucurestiului interbelic, Caru' cu Bere, care s-a si redeschis intre timp.
Dupa ce am aplaudat pana m-au durut mainile, simtindu-ma bucurestean get-beget si mandru de asta, m-am pus pe comandat mancare specific frantuzeasca. Pentru ca Chocolat, in pofida numelui, nu va asteapta doar cu moelleux au chocolat, ci si cu supa de ceapa, tartine, branzeturi, salate si fripturi. Cine ajunge la Chocolat intelege in sfarsit de ce toata lumea mentioneaza si regreta Micul Paris, pentru ca locul e bucatica rupta din acele vremuri: atmosfera calda, foarte relaxata, cu multi oameni zambitori, care apreciaza asa cum trebuie mancarea si ambianta. Serviciul e foarte rapid, chiar si cand n-ai loc sa arunci un ac printre mese, iar mancarea - de nota 10. Asta pentru cine reuseste sa comande si mancare, inainte de a sucomba minunilor de prajituri pe care le poti admira in ditamai vitrina.
Asa ca sfatul meu este ca, atunci cand intrati, sa priviti numai si numai spre stanga, ca sa scapati de ispita si sa va indreptati glont spre una dintre mesele simple, dar elegante, din lemn negeluit, care se asorteaza cu scaunele si cu culoarea peretilor. Odata asezat, pana primiti meniul, profitati de ocazie si uitati-va pe ferestrele imense, care au o panorama generoasa asupra unei parti din Calea Victoriei si inchipuiti-va cum se plimbau bucurestenii de la un capat la altul in fiecare duminica, printre trasuri si primele masini.
Dupa care, ar fi o idee buna sa comandati tartine: cu ton sau cu branza gorgonzola, sunt cele mai bune sandvisuri pe care le-am mancat vreodata. Painea de casa e foarte consistenta, dar si frageda, cu o coaja groasa si crocanta inca, acoperita de faina. Iar crema de gorgonzola e plina de bucatele de slaninuta afumata, o combinatie la care nu cred ca m-as fi gandit vreodata, insa functioneaza foarte bine. Atat de bine, incat mi-am luat cateva tartine si acasa. Sa fie... Neaparat la tartine mai adaugati niste sare sau mai ales piper, macar pentru bucuria de a manui solnita de lemn supraetajata, ale carei 8 brate se rotesc in toate directiile.
Pana sa vina supa, am meditat la francofonie si la cat de bine imi pare ca ne viziteaza messieurs demnitarii vorbitori de limba lui Racine. Mie cel mai mult din toata povestea asta mi-a placut titlul de ziar care declama: "Bine ati venit la Bucuresti, stimati dictatori". Daca ar fi dupa mine, in loc sa fim invadati de ilustrii conducatori din Senegal, Seychelles, Ghana si Burkina Faso, as prefera sa fie mereu Zilele Bucurestilor, ca sa mai aud cantece despre Bibicul si al sau portofel plin si sa ma bucur ca sunt "bucurestean". Asa, suntem siliti sa umblam cu buletinul la noi si sa mergem "fara sa facem miscari bruste" (dupa cum ne-au informat onorabilii conducatori ai politiei) pentru niste oficiali din state care n-au trecut inca de faza de a se masacra intre ei.
Parca Chirac si prietenii lui africani reprezinta adevaratul spirit al francofoniei. Am vazut ca cica si grecii sunt francofoni si cu mirare am observat ca Israelul nu era si el trecut pe lista.
Revenind la Bucurestiul nostru, a fost una dintre cele mai placute seri de vineri pentru mine, dupa ce toata ziua fusesem haituit de al meu sef (nu-i vorba de nevasta-mea, ci de cel care-mi da banii la birou). Si cand au adus supa, am stiut ca seara avea sa devina si mai placuta. Sa incepem cu supa de rosii - aceasta poate fi pregatita din rosii proaspete, ceea ce nu e recomandat, pentru ca risti sa dai peste pielite si samburi. Bulionul e mai asezat, mai dens si mai dulce, asa ca e varianta pe care o prefer eu si, se pare, si bucatarul de la Chocolat. E o supa dulce, foarte parfumata si care are un gust minunat, mai ales cand o completeaza si un platouas varfuit cu crutoane scaldate in ulei de masline, sare, cimbru si alte mirodenii.
Supa de ceapa e un frantuzism veritabil, nu cum avem noi prin Bucuresti zilele astea (ca sa nu mai vorbim ca 90% dintre sefii de state "francofone" n-au auzit probabil in viata lor de supa de ceapa). La Chocolat fac o supa aurie, plina de bucati de ceapa fiarta, dulce, peste care se pune o felie mare de paine prajita, acoperita cu un strat foarte gros de parmezan topit.
Bolul mare e fierbinte, ca o mini-soba numai buna pentru serile astea friguroase - il iei in brate, inspiri aroma supei si, dintr-o data, toamna nu mai e umeda si mizerabila, ci romantica si gourmet.
In timp ce-mi sorbeam supa, fetitele dulci din Bucuresti ne incantau cu un cancan - nu cancanul politic, ci cel frantuzesc, adevarat.
Vad ca, pana la urma, in ciuda eforturilor sustinute depuse de politicienii nostri, astia din UE tot ne integreaza. Le-or fi picat cu tronc sarmalutele si mititeii nostri, ca alt motiv nu-mi imaginez. Desi, daca Videanu reuseste sa refaca centrul asta vechi asa cum trebuie, o sa mai invie si Bucurestii (sau macar o farama din oras). Deja, ceva-ceva tot se misca si cel mai bun exemplu este Chocolat, un bistro amenajat de patronul cel curajos in buricul centrului vechi, care pana una-alta nu se prea poate spune ca ar fi un magnet pentru turisti.
Dar fripturile de la Chocolat, pe langa prajituri, sigur vor deveni un magnet, pentru ca nu-ti poti inchipui ca se poate manca asa ceva intr-un simplu bistro. Fleica de porc, de pilda, e ditamai fripturoiul fraged, aromat, maronit la cuptor de aduce oarecum cu o bucata mare de ciocolata. Langa fripturision, poti sa bagi furculisionul intr-un purcoi de cartofi taranesti cu putina boia deasupra si cu bucatele de slaninuta afumata.
Si, peste aceasta merveille, torni un sos de Roquefort desavarsit, cremos, consistent si doar o idee piscacios. Acelasi sos merge si la cotletul haiducesc de vita sau cu tagliatelle cu gorgonzola si ardei gras.
Inca ceva: stiti cum se intampla de obicei cand va duceti pe la vreun restaurant si va ganditi sa cereti cartofi nature ca garnitura - vi se aduc niste bieti tuberculi deshidratati, seci si fara niciun gust, cu doua frunze palide de patrunjel, de parca ar fi mancarea de regim a unui muribund. La Chocolat, cartofii bine asezonati cu sare si patrunjel verde-verde sunt pur si simplu inecati in unt, de nu stii ce sa mananci mai repede - friptura sau garnitura.
Friptura ca friptura si supa de ceapa ca supa de ceapa, dar desertul e momentul in care te gandesti ca toate aiurelile astea despre francezi, cum ca ar fi gourmet desavarsiti si ca au une fine cuisine, chiar sunt adevarate. Colega, care nu suporta clatitele, a devorat o portie mare de clatite umplute cu fructe si crema de vanilie cu mult Cointreau, dupa care era rosie, zambitoare si foarte vorbareata.
Excelent parfait-ul de ciocolata, cu capsune si zahar ars. Cat despre moelleux au chocolat, este un souffle din cea mai fina ciocolata, servit cu zmeura dulce si un sos de ciocolata. Loc de pierzanie, ce mai... Se spune ca ciocolata e afrodiziac. Eu cred ca imbatranesc de ma indop cu atata ciocolata. O fi avand de-a face cu faptul ca am vazut prea multe si e nevoie de mare lucru sa ma incite.
Singurul lucru care m-a deranjat la Chocolat, ca in multe alte locuri din Bucuresti, a fost cutia frigorifica impopotonata cu numele firmei de apa maro cu zahar. Stimate patron, locul e prea chic si prea charmant ca sa il intinezi cu asa uratenii. Da-i afara!
In concluzie, Chocolat e un exemplu de excelenta romanofonie si francofonie. Ceea ce m-a facut sa ma gandesc - de ce exista francofonie? Numai pentru ca au avut si ei un imperiu? In cazul asta, sigur in cativa ani o sa serbam si "Varful romanofoniei", la ritmul in care trimitem conationali sa colonizeze Dubaiul, Spania, Italia etc.
De-abia astept sa vad Imperiul roman. Sigur, o idee buna ar fi ca aceia care pleaca in tarile astea sa invete limba romana inainte, ca sa facem un imperiu in toata regula, nu sa auzim "care este" prin Milano.. Dar eu am sperante.
Cat despre bistroul nostru socolatier, are cel mai bun ecler cu cafea din Bucuresti, creme brulee intr-o formula inedita, foret-noir care seamana mai degraba cu un turnulet, amandine cu ciocolata adevarata si multe migdale (asa cum de altfel ar fi si normal, ca doar dupa migdale au fost botezate), tarte cu fructe proaspete, profiterol, chec cu ciocolata si zahar ars.
Pe toate le-as fi luat acasa. Nu le-am luat pe toate, dar nici mult n-a mai lipsit, pentru ca de piatra sa fii si n-ai cum sa te stapanesti cand le vezi.
nadis
Rubyalf, esti absolut infernal! w00t.gif Deloc nu te gandesti matale la silueta doamnelor si domnisoarelor, care mananca numa' iaurt si beau numa' apa plata cu lamaie de vreo mie de ani. Si care nu vor sa se prezinte la anu' ca luna plina in Balcic, incat sa nu mai incapa prin semiluna gardurilor. Vai-vai-vai, ce ne/te asteapta maine... bandit.gif
eyer
QUOTE(Rubyalf @ Sep 29 2006, 11:59) *
"Chocolat in buricul tirgului"
[...]
E bine de precizat ca textul citat de Rubyalf ii apartine lui Peter Imre si a aparut in numarul de saptamana trecuta al suplimentului "Dupa afaceri" din ZF.
Nota lui Imre pentru Chocolat este 4 (din 5). Eu cred ca a fost cam darnic. Dupa mine 3 este ultra-suficient smile.gif

Si, o veste buna, in ultimul numar din Bursa: "Birourile vamale de la Negru Vodă și Vama Veche se desființează, peste trei luni" yes.gif
carmenb62
sa inteleg ca n-a fost frumos aseara, nu v-a placut?
ce-ati facut acolo? (la chocolat, bineinteles)
nadis, lyn, astept detalii...detaliate!!!!
mircea1965gj
QUOTE(tmc @ Sep 14 2006, 02:06) *
miercuri 13 am trecut prin balcic, in viteza, cu masina, pe la 16.00. vreo 30 de turisti occidentali se pregateau sa ia cu asalt castelul. aleea spre "dvoretza" era cam pustie, pe strazi putini oameni. n-am mai vazut masini de romania si nici propsoape scoase la uscat pe balcoanele hotelurilor. in oras, in dreptul scolii, se marca strada. dat fiind faptul ca veneam dupa trei zile de vegetat in sozopol si o vizita fulger in nessebar, minutele trecute in balcic m-au convins sa revin si in 2007 acolo. e mai liniste. inchei cu o "gluma". in sozopol am incercat sa leg o discutie cu receptionera si i-am spus ca am mai fost in bulgaria, anul acesta, la balcic. aia m-a intrebat mirata: "unde??". zic: "balcic" (de doua ori, cu accent "romanesc" si cu altul "bulgaresc"). mirarea s-a pastrat pe chipul ei. nu auzise de balcic. wallbash.gif si apropo de chestiile cu bulgarii care se cred buricul pamintului. baietii sufera clar de un complex (inca nu sunt sigur care, de inferioritate, a lui oedip...). in sozopol (cetatea greceasca apolonia) am vazut la un chiosc de ziare o carte intitulata "Bulgarians, the first europeans" scrisa de o ceafa groasa. daca un martian ar ateriza in bulgaria chiar ar crede ca localnicii sunt urmasii tracilor si sozopol sau nessebar au fost ridicate de inaintasii lui stoicikov ( w00t.gif ). mai mira pe cineva faptul ca bulgarii invata la scoala ca imperiul LOR s-a intins pina in Maramures (inclusiv)? all inclusiv. ne vedem la cafenea.

Partea vesela e ca inaintasii lui Stoicikov CHIAR au fost tracii, el fiind aroman, deci... Nu stiu daca au facut si nessebarul sau nu, probabil ca da, pe bulgarii lui Asparuhov nevazandu-i eu in stare sa faca altceva decat castraveti murati, dar asta e o alta discutie
Lyn
QUOTE(mircea1965gj @ Oct 2 2006, 11:12) *
Partea vesela e ca inaintasii lui Stoicikov CHIAR au fost tracii, el fiind aroman, deci... Nu stiu daca au facut si nessebarul sau nu, probabil ca da, pe bulgarii lui Asparuhov nevazandu-i eu in stare sa faca altceva decat castraveti murati, dar asta e o alta discutie

Uite cineva care ne'a lipsit sambata seara !

pe langa cei anuntati care nu au mai ajuns..cum ar fi Lucian????

si iar un mare absent....madalin???? pe unde mai esti????

QUOTE(carmenb62 @ Oct 1 2006, 13:15) *
sa inteleg ca n-a fost frumos aseara, nu v-a placut?
ce-ati facut acolo? (la chocolat, bineinteles)
nadis, lyn, astept detalii...detaliate!!!!

Carmen,din pacate pentru mine, care am stat mai mult dupa copil....care copil se foia de colo colo....stii cum e la varsta asta..... ce sa spun cum a fost....nu am avut timpul necesar sa ma bucur de compania selecta coolspeak.gif a acestui forum Balcic!

Da, Chocolat-ul si pe mine m'a cam dezamagit.....mai ales ca dupa post-ul lui Rubyalf (in speta al lui Peter Imre) am incercat supa de ceapa...care lasa de dorit......in fine....
Cam asta foarte pe scurt !
mircea1965gj
QUOTE(Lyn @ Oct 2 2006, 12:33) *
Uite cineva care ne'a lipsit sambata seara !

pe langa cei anuntati care nu au mai ajuns..cum ar fi Lucian????

si iar un mare absent....madalin???? pe unde mai esti????

daca as fi avut inspiratia sa intru pe forum si as fi aflat de intalnire, mai ca ai fi dat cu nasul pe acolo. din pacate, abia azi am mai intrat, dupa mult, mult timp. sper ca v-ati simtit totusi bine, chiar mai bine, fara mine:)
Lyn
QUOTE(mircea1965gj @ Oct 2 2006, 12:39) *
daca as fi avut inspiratia sa intru pe forum si as fi aflat de intalnire, mai ca ai fi dat cu nasul pe acolo. din pacate, abia azi am mai intrat, dupa mult, mult timp. sper ca v-ati simtit totusi bine, chiar mai bine, fara mine:)

data viitoare dam cu email-uri la toti cei care au postat!
ca speram intr'o data viitoare .....!!!

carmen, tu de la pitesti va trebui sa faci un efort!
mircea1965gj
QUOTE(Lyn @ Oct 2 2006, 12:42) *
data viitoare dam cu email-uri la toti cei care au postat!
ca speram intr'o data viitoare .....!!!

carmen, tu de la pitesti va trebui sa faci un efort!

mai bine faceati un efort si prezentati niste foto de la intalnire:)
Lyn
QUOTE(mircea1965gj @ Oct 2 2006, 12:47) *
mai bine faceati un efort si prezentati niste foto de la intalnire:)

s'au facut poze !
se prezinta la urmatoarea intalnire!
nadis
QUOTE(Lyn @ Oct 2 2006, 12:52) *
s'au facut poze !
se prezinta la urmatoarea intalnire!

O, da, poze s-au facut din greu; Rubyalf, cel putin, a tras din toate pozitiile, ca la razbel biggrin.gif Poze pe care le asteptam cu nerabdare, insa intr-un site privat, de care sa stim doar noi, caci mamele noastre nu ne-au facut actori de cinema, incat sa ne aratam la tot mapamondul (respectiv, la tot cautatorul pe Google), cu atat mai mult cu cat Balcicul nu apare nici macar in fundal.
Altfel, sunt de acord ca Peter Imre a inflorit-o din plin cu Chocolat-ul; in afara de dulciuri, in rest nu era cine stie ce, desi prezentarea era relativ spectaculoasa, iar servirea a cam lasat de dorit (btw, faza cu toaleta a fost chiar jenanta pentru un bistrou din buricul Capitalei).
Lyn, soro cursing.gif, ce-ti veni cu berea aia de 180.000 de lei sticluta?!? bigyellowgrin.gif
Lyn
QUOTE(nadis @ Oct 2 2006, 13:10) *
O, da, poze s-au facut din greu; Rubyalf, cel putin, a tras din toate pozitiile, ca la razbel biggrin.gif Poze pe care le asteptam cu nerabdare, insa intr-un site privat, de care sa stim doar noi, caci mamele noastre nu ne-au facut actori de cinema, incat sa ne aratam la tot mapamondul (respectiv, la tot cautatorul pe Google), cu atat mai mult cu cat Balcicul nu apare nici macar in fundal.
Altfel, sunt de acord ca Peter Imre a inflorit-o din plin cu Chocolat-ul; in afara de dulciuri, in rest nu era cine stie ce, desi prezentarea era relativ spectaculoasa, iar servirea a cam lasat de dorit (btw, faza cu toaleta a fost chiar jenanta pentru un bistrou din buricul Capitalei).
Lyn, soro cursing.gif, ce-ti veni cu berea aia de 180.000 de lei sticluta?!? bigyellowgrin.gif

da da da
la tot ce ai spus!

iar cu berea.....
1. am crezut ca e doar 100! hahaha cursing.gif
2. am vrut sa vad ce e de capul ei.....vinuri nu m'au inspirat....tinand cont ca eram si cu masina.....v'am spus eu...data viitoare in pasaj...la vinuri ! sau la Chocolat....la tango doar ! vinerea dupa orele 23 !
Lyn
Dar nadis, ca acum mi'am amintit.....nu cumva ai servit si tu o sticluta de aia de 180???? coolspeak.gif
Rubyalf
Va recunoasteti?

(Intre timp am fost certat k am postat poza respectiva asa k a disparut)
carmenb62
aha!
adicatelea ati vazut pe pielea voastra cum se minte poporu` cu televizoru`... cu ziaru` am vrut sa zic.
uite d-aia nu ma duc eu in concediu prin agentii, nu cumpar produse bagate pe gat cu reclama si ma lupt din greu sa nu fac parte din societatea lor de consum (a capitalistilor)
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.