nadis
23rd August 2006, 13:32
Revin cu o intrebare (din aceeasi arie cu care v-am astenizat), ma gandesc ca poate s-a intors Zer0 sau, poate, intre timp s-au mai inscris la forum din cei cere ar putea sti - deci:
Cum este la hotelul 'Holland Village'? Inauntru, in camera adica (ce dotari; cum arata balconul)?, ca pe dinafara am tot spus/ilustrat eu. Mi-ar fi de mare-mare folos, in 2 zile e musai sa-mi iau biletul si inca oscilez intre vreo 2-3 variante.
Multumesc.
Zer0
23rd August 2006, 22:04
sal.acum cateva ore m-am intors de la balchik si pot sa zik ca a fost ok.toate camerele de la hotel HV au balcon cu vedere spre mare.plaja din fata hotelului e mica,murdara(algii) ,cu pietre si putin nisit.umbrelel si sezlongul se platesc.5leva sezlongul si umbrela.e un mos de kkt care le pazeste.merita sa faci plaja alaturi,la helios.de obicei e o poarta deschisa intre HV si Helios.dar au fost zile cand era inchisa si ajungeai mai greu,prin apa ,dar ajungeai.HV are camere misto,frigider,AC,TV vedere spre mare,curat,cam tot ce vrei de la 3 stele.nu are piscina iar in loc de dush e o 'bordura' de gresie pe jos.nu e incomod.nu am poze cu camera,doar inregistrare video parca.cladirea mare e hotelul cu camere,iar cladirile mici au cate 2 apartamente.mic dejunul e bufet suedez(rosii,castraveti,omuleta,ceai,lapte,suc,carnati,paine prajita,pepene,gemuri,unt,etc.),iar cina iti aduceau ei ce vroiau(pilaf cu carnea de pui facuta intai la gratar, tocanita cu toate prostiile prin ea,snitel cu cartofi,foarte bun....in rest nu prea am agreeat-o).eu am dat 5 euro pt masa de seara ,dar cu banii astia mananci mai bine la hotelul de 4 stele MISTRAL daca tin eu bine minte.e singurul.in concluzie e bine la HV in afara de plaja si mie nu prea mi-a placut mancarea de seara.a...am mai gasit gandaci morti prin camera si o hartie in unul din sertare unde scria de existenta gandacilor si ca sunt inofensivi.in rest merita banii pt cazare dar sa-ti petreci ziua in alta parte. exemplu albena faci 156 min cu maxitaxi si e 1,2 leva .ciao!si mai intreaba-ma daca vrei.akum sunt in Mamaia dar am sa mai intru pe net seara.ciao!
a..sa nu uit ca in penultima zi a avut loc o intamplare nasoala in balchik.era marti pe la 16:00,tocmai ma intorsesem de la Kaliacra(am fost cu microbuzil din autogara Balchik la ora 10:20 parca (ultimul autobuz urmatorul era la 13:30-deci prea tarziu)pana in Kavarna de unde am luatt alt microbuz pana in Kaliacra.super misto la Kaliacra,pe la 12:00 au aparut delfinii si faceau tumbe pe akolo..supeeeer)deci pe la 16 m-am intors in balchik.cand ajung la hotel,vad ca pe plaja nu e nimeni,nici un om,dar nici la helios.asa ca ma duc in camera si dupa ce fac dush,ies sa fac o baie in mare.cand ajung pe plaja,ce sa vad....un cadavru acoperit intr-o patura si vreo 4 politisti care-l pazeau!a fost destul de naspa..atunci am inteles de ce era plaja goala.nu va zic aca au stat aia cu cadavrul akolo pana pe la 10 seara cand a venit un harb de masina si l-a ridicat. din cate am vazut era un tanr de vreo 20 de ani..Dumnezeu sa-l odihneasca!
Ciao!
Ps.abia am sosit si sunt obosit..asa ca sorry pt greseli!nu am timp sa corectez!
nadis
23rd August 2006, 22:45
O-o-o!!!, chiar la fix ai aparut, exact pentru maine am programat sa ma duc sa cumpar biletul. Si ma bucur ca am aflat esentialul. Chiar ma intrebam daca sa-mi iau masa de seara de-acolo (6 euro la mine, hm!) - probabil o sa ma abtin, cu toate ca nu sunt pretentioasa.
Deocamdata te iert, nu te mai intreb nimic
, vezi-ti de concediu in continuare, insa daca dai vreun semn de viata cum ca te-ai intors pana in 4, cand plec eu, te mai barai un pic la cap atunci.
Vacanta placuta in continuare si distractie maxima!
Zer0
24th August 2006, 09:27
Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
prima poza e camera vazuta din hol,a doua e o parte din baie(a fost suficient de spatioasa cred eu),a treia e facuta din balcon, si a patra cu gramezile de alge necuratate de pe plaja 'privata' a hotelului HV.in poza 3 se vede si terasa din drapta unde se serveste masa.e misto zic eu. 6 Euro =aprox 12 leva.mananci la fel sau mai bine la terasa hotel MISTRAL,sau la o terasa langa.nu mai retin exact.si in + mananci ce vrei,nu ce iti dau aia.(parerea mea).sa nu uit,in camera mai ai un fotoliu pat .la tv nu prea m-am uitat ca se vedea naspa si nici un post romanesc si se vedea si cam naspa.
Dupa parererea mea, nu cred ca am sa mai merg in Balchik.A fost frumos,liniste(aseara am fost in mamaia si am crezut ca mor ce nebuneala si galagie si tiganeala era),asta am si cautat,sa ma destind.dar dupa 5 nopti petrecute akolo,simteam nevoia de distractie(a nu se intelege nebuneala ,muzica la maxim,aglomeratie),nu in exces.Asa ca pot sa zica ca m-am odihnit in Balchik.Dupa 5 nopti de balchik mai mergeau 1-2 de Albena zic eu.
madalinfocsa
24th August 2006, 10:05
Salut. Aveti aici tabela cu cursele din autogara Balcic, pentru cine il intereseaza
madalinfocsa
24th August 2006, 10:20
Pentru cei care sunt nelamuriti cu focile de la Capul Caliacra:
- erau chiar foci, si nu altceva, mai precis specia Monachus Monachus
- in 1936 au fost numarate 128 de foci, erau o emblema a Capului Caliacra si a turismului romanesc la Marea Neagra
- imediat dupa 1940 (nu stiu daca din cauza cedarii Cadrilaterului, razboiului sau alte motive) efectivul lor a scazut la 20-30 de exemplare
- stancile si grotele dintre ele erau habitatul lor natural, acolo se retrageau , acolo avea loc perpetuarea speciei
- ultimul cuplu a fost vazut in grotele de sub capul propriu-zis, in anul 1979
- ultimul exemplar a fost observat in anul 1981, data dupa care nu s-a mai raportat nici o prezenta a mamiferului in intreaga Mare Neagra; este considerat disparut.
- in planul de management al Rezervatiei Naturale Kaliakra se mentioneaza si posibilitatea crearii in viitor a conditiilor pentru a repopula zona cu foci, sau chiar o eventuala revenire naturala a lor (asta in cazul in care poluarea si impactul antropic ar fi drastic diminuate...)
Zer0
24th August 2006, 10:27
scuze pt poze,sunt facute printscreen de pe un fisier video.dar cred ca va puteti face o imagine.si akum sa va zica cam ce am facut eu la Balchik.
Am plecat din Buc la 4 dim cu prietena si cu un amic care m-a dus si adus din Bg.Am ajuns in Balchik pe la 10 , dupa o ora de stat in vama (aprox 3 masini eram).Akolo o doamna blonda,foarte amabila ne-a zis ca pe la 1 sunt gata camerele si ca putem lasa bagajele la receptie.Apoi am plecat pe jos sa ne facem o idee cum e statiunea si sa cautam sa schimbam bani (stiam de pe forum ca 1E = 1,95 leva la nu stiu ce banca).asa ca am luat-o spre centru(spre autogara).in drum am gasit vreo 3 banci si cam tot atatea exchange-uri.prima banca era cu o reclama cu western parca(neimportant) din cate am inteles percepeau comision.apoi,urcand pe partea drapta am vazut o banca pe partea dreapta (nu i-am retinut numele) avand o reclama verde,cu 2 patratele (chenare) in interior.akolo am schimbat prima data si nu stiam cursul deoarece nu mergea tabela de afisaj,dar am mers la risc.din cate am vazut pe hartia care mi-a dat-o cursul era ceva de genul 1 E= 1,9495 Lv.deci,destul de bun.mai sus langa autogara mai e o banca si i dreapta ei scria MONEYGRAM.puteti schimba si akolo,cursul fiind apropiat.DUMINICA E INCHIS la banci.si la majoritatea exchange.pe la la 12:15 ne-am intors la hotel si am aflat ca deja e gata camera.in ziua aia am mai facut plaja si cam papat seara un snitzel mare cu cartofi(singura mancare care a fost pe gustul meu).A doua zi,am plecat de la 10 dim spre castel.am mers pe jos pe strada paralele cu faleza,care la un momentdat urca cam abrupt si ajungi intr-o parcare cu restaurante,si magazine.de akolo se coboara in stanga jos,pe o alee plina de terase si tarabe cu prostioare de vanzare.cam dupa ce se termina terasele vezi in partea stanga o intrare intr-o gradina botanica super curata si cu gust amenajata.intrarea 5 leva.mie unul mi-a placut la nebunie .iesirea se face mai jos in gradina(sunt sageti care indica iesirea)dupa ce ieis din gradina ajungi iar in strada cu tarabe si urci 10 metri inapoi pt a lua bilete pt castel (5 leva si le arati ca ai luat bilet pt gradinaca altfel iti cere 10)dupa ce iei bilet cobori 20 de metri si o taxatoare iti rupe biletele facandu-ti loc pe portita cea mica sa intri in gradina castelului.daca vrei poti sa-ti iei harta gradinii.e optional.eu nu mi-am luat si am ratat o cladire din gradina.nu imi pare rau ca dupa aia am vazut-o de pe plaja.va las sa descoperiti voi frumusetile castelului.langa castel,pe partea drapta e un 'magazin' de vinuri .neaarat sa intrati pe akolo.are terasa misto si degustare de vinuri GRATIS.are toto felul de vinuri.Eu unul nu am degustat si nici nu am cumparat.am vrut sa vin in alta zi,dar ar fi trebuit sa mai platesc odata intrarea in castel.asa ca am lasat-o balta.in castel se mai poate intra si de pe plaja cu bani sau fara bani.erau 2 taxatoare care vindeau si bilete iar pe cei care veneau de la plaja ii lasa UNEORI se urce prin gradina castelului spre hotel.cam asata a fost a 2-a zi.
A treia zi am fost la Albena.Am luat maxitaxi de lang aparcarea de taxiuri(in spatele silozurilor din port).e o statie de mictobuze de culoare albastra facuta din plexiglass.e pe partea cu parcare de taxiuri.nu ai cum sa o ratezi. 1,2 leva de persoana.tot de akolo se ia maxi taxi(acelasi care merge la albena) si te lasa la castel(0,6 leva).in maxi e o taxatoare careia ii spui ALBENA sau CASTEL.ea o sa-ti vorbeasca in limba ei.daca mergei la castel vezi sa-ti dea bilet de 0,6.Asa..deci am mers la Albena.nea lasat microbusul la autogara si de akolo am mers catre plaja.a fost un drum cam lung zic eu,cam 1,5 km dupa cum am estimat eu.in Albena am cautat casa de schimb si nu am gasit deschis decat la receptia hotelurilor (era duminica) 1 E=1,85 leva.asta e.nu prea ai ce a vizitezi ca sunt numai hoteluri si terase.pe plaja era aglomerat numai pe langa apa,in rest destul de lejr.erau cam cate 3-4 parasute non-stop pe cer,1-2 banane ,1 vaporash si cam atat pe apa si in aer.pe plaja unul care vindea pop-corn,nisipul ok si apa la fel.muuuulti rusi.in parcari la fiecare hotel vedeai o multime de masini de Bucuresti.dpa ce am practicat cateva 'sporturi' nautice am papat o shaworma 4 leva dar nu mi s-a parut mare,ne-am mai plimbat dupa care back 2 Balchik.Urmatoare zi plaja in Balchik,seara plimbare pe faleza.Penultima zi trezit dimineata,la 10:10 eram in autogara si luam maxi-taxi spre Kavarna(3 lv).de akolo din autogara am luat maxi spre Kaliakra(2 lv).La Kaliakra nimic spectaculos pana ajungi la capat si iti dai seama de panorama care te inconjoara.citeam pe panouri ca se pot vedea delfini.pe la 11 cand am ajuns eu nu am vazut nici un delfin.eram destul de amarat.pe la 12 am inceput sa vad cate o innotatoare prin apa in departare.dupa 30 min erau deja grupuri de 2-3 delfini care sareau prin apa, si incercau sa alunge pescarusii din apa.un adevarat spectacol.am stat pana la 1:40 si am privit delfinii...ce sa mai vorbesc..impresionant.la 1:40 aveam maxitaxi spre kavarna.in autogara la kavarna nu ai sa vezi pe tabela nici un microbus spre balchik.cele care emrg in Varna trec prin Balchik.Deci sa te uti la ce ora ai microbus spre varna si la casa zici ca vrei bilet pt balchik.ii spui si la sofer.astepti la peronul 4.
ultima zi am eliberat camera la 12...sa nu uit,in albena pe strada paralele cu plaja preturile sunt cam la jumatate fata de plaja!!!
Cam asta a fost tot.Intrebati tot ce vreti sa stiti..si am sa va raspund.
madalinfocsa
24th August 2006, 11:30
Aveti aici un articol dragut de prin 2002, gasit pe net, despre o iesire scurta pana la Capul Caliacra:
http://www.techirghiol.com/caliacra.htm
georol
24th August 2006, 12:50
QUOTE(madalinfocsa @ Aug 24 2006, 12:30)

Aveti aici un articol dragut de prin 2002, gasit pe net, despre o iesire scurta pana la Capul Caliacra:
http://www.techirghiol.com/caliacra.htm
A intrat si el 50km in Bulgaria si gata cu parerea dezamagitoare. Sa fi mers pana la Nessebar cel putin ...
E drept ca si articolul e cam poetic pentru un reportaj , daca era un eseu se intelege.
Stiti ceva ? Cine nu crede in turismul din Bulgaria nu insistati , sa nu se faca aglomeratie si sa nu mai gasim locuri.
nadis
24th August 2006, 23:19
Cand e sa ai ghinion...
Ei bine, acum am luat biletul de cazare. Dupa care am sunat pentru rezervarea la autocar, care mi se spusese ca e facuta, sigura. Si mi se raspunde ca... nu mai sunt locuri.
Dupa care sun la "n" agentii la intamplare, ce mai gasisem pe net, toti imi spun la fel: ca e prea tarziu, nu mai au locuri din 4 sept.
Probabil va trebui sa returnez biletul la agentie, o sa pierd niste bani... poate pe toti
Si s-a ales praful si de amaratul de concediu de numai o sapt...
Mai intreb o data:
- stie cineva vreo agentie - poate una mai putin "frecventata" - la care sa mai incerc cu o intrebare?
- pleaca cineva cu vreo masina mica pe 4 sept si mai are un loc liber?
- mai e cineva care nu stie cu ce mijloc sa plece ca sa vorbim la agentia din Constanta pentru o masina mica de acolo?
Mai am putin si-mi fac harakiri...
Rubyalf
25th August 2006, 07:09
Stiu k la Ella Travel puteai sa platesti doar pt transport si mergeai cu ei. Incearca acolo.
Nou articol despre Balcic aici.
madalinfocsa
25th August 2006, 08:09
QUOTE(nadis @ Aug 25 2006, 00:19)

Ei bine, acum am luat biletul de cazare. Dupa care am sunat pentru rezervarea la autocar, care mi se spusese ca e facuta, sigura. Si mi se raspunde ca... nu mai sunt locuri.
Dupa care sun la "n" agentii la intamplare, ce mai gasisem pe net, toti imi spun la fel: ca e prea tarziu, nu mai au locuri din 4 sept.
Probabil va trebui sa returnez biletul la agentie, o sa pierd niste bani... poate pe toti

Si s-a ales praful si de amaratul de concediu de numai o sapt...
Mai intreb o data:
- stie cineva vreo agentie - poate una mai putin "frecventata" - la care sa mai incerc cu o intrebare?
Mai fratilor, mai lasati agentiile astea
)
In vecii vecilor nu voi apela la serviciile unei agentii de turism....
Am si lucrat in 2 agentii, dar nu are rost sa te omori cu agentiile, e mai mare bataie de cap, pana la urma stai mult mai relaxat cand mergi pe cont propriu....
Plus ca nu exista si nu va exista niciodata o agentie care sa imi poata organiza o tura mai misto decat mi-o pot face eu....
mircea1965gj
25th August 2006, 13:31
QUOTE(Rubyalf @ Aug 21 2006, 18:41)

Aici un nou text despre Balcic: Nae Ionescu.
in sfarsit o referinta la un text serios. multumim!
nadis
25th August 2006, 14:00
QUOTE(nadis @ Aug 25 2006, 00:19)

Cand e sa ai ghinion...
Am izbutit, in fine, sa gasesc loc in autocar pentru 4 sept. E drept ca nu trece prin Balcic, ma lasa la Albena, de unde tre' sa ma descurc pe cont propriu.
In Albena punctul de oprire este "Parcare Centrul de Informare turistica". Stiti cumva daca e prin preajma o statie de microbuz sau autobuz pentru Balcic? Daca nu - statie de taxi?
Daca mai intereseaza pe careva plecare autocar pe data de 4, sa-mi scrie pe PM, stiu de-acum 3 agentii care mai au locuri; opriri la Albena si apoi la Nisipuri, nu si "pe traseu".
Zer0
25th August 2006, 20:29
Sal.In din Albena ajungi la Balchik in 15 min cu maxi-taxi.pe acesta il iei din Autogara(bus station) la intervale de circa 30 min sau 1 h.Strada care duce la autogara trece pe langa cel mai inalt hotel din statiune,nu-i mai retin numele,dar a fot mentionat in topic.Ceva cu 'D'(mie imi place sa-i zic HOTEL DRUJBA)..
)...Prin Albena trece si trenuletul care face turul plajei.Am vazut ca ajunge aproape de autogara.nu stiu daca sunt 2 linii diferite sau e aceeasi linie.inainte sa te urci in el il intrebi pe conducator de autogara.poate te poate ajuta.daca faci rost de harta Albenei..te pot ajuta mai mult!
Click pentru a vizualiza atașamentul
Hotelul D (nu ai cum sa-l ratezi,cel mai inalt din statiune.Daca mergi pe strada // cu plaja ai sa-l ai undeva in stanga,dupa el si in dreptul lui sunt tarabe cu tot felul de prostii si niste terase.Pe langa el,daac urmezi sagetile alea subtiri cu ROSU treci pe langa un camping de casute in stanga,un hotel sau nu stiu ce mai mic in dreapta,apoi niste terenuri de footbal f bine intretinute ,dupa care ajungi in spatele autogarii.Akolo sunt niste chioscuri mici,se infunda strada,iti dai greu seama ca dupa acele magazinase e autogara.MERGI PANA IN CAPTAT si ai sa realizezi ca ai ajuns in autogara.!!!Nu stiu unde e information center.
1. Riding ground 9. Dobrotitsa Hotel (and swimming pool) 17. Kaliopa Yacht Pier 25. Orlov Tennis Court
2. Stadium 10. Dobrudja Hotel (and swimming pool) 18. Ganvie Yacht Pier 26. Praga Tennis Court
3. Bowling alley 11. Orlov hotel (and swimming pool) 19. Dobrotitsa Yacht Pier 27. Ralitsa Tennis Court
4. Ralitsa Hotel ( and swimming pool) 12. Tervel Hotel (and children swimming pool) 20. Fun Fair 28. Orchidea Tennis Court
5. Kom Hotel (and swimming pool) 13. Water slide 21. Hang-gliding Runway 29. Sprots and Health Centre
6. Zvezda Hotel (and swimming pool) 14. Kariba Yacht Pier 22. Kaliakra Tennis Court
7. Kompass Hotel (and swimming pool) 15. Boryana Yacht Pier) 23. Dobrotitsa Tennis Court
8. Kaliakra Hotel (and swimming pool) 16. Tervel Yacht Pier 24. Kaliopa Tennis Court
nadis
25th August 2006, 22:42
QUOTE(Zer0 @ Aug 25 2006, 21:29)

Sal.In din Albena ajungi la Balchik [...]
He-he-he, nota 10 la orientare turistica! Hotelul cel mare e Dobrudja (adica Dobrogea)?, iar nu celalalt care incepe tot cu "D", dar cu un nume si mai complicat - asa inteleg...
Bineinteles, daca nu cumva e hotel Drujba
Dar cam mult de mers cu bagajele, mai frate... Vreun taxi nu mi-o iesi in cale?, ca poate or mai fi amatori de Balcic in autocar si impartim nota de plata... Iar daca nu sunt, am destule ore la dispozitie pe drum ca sa-i conving!
Multzam fain!
georol
25th August 2006, 23:05
Dobrotita.....adica intemeietorul Dobrogei
nadis
25th August 2006, 23:34
QUOTE(georol @ Aug 26 2006, 00:05)

Dobrotita.....adica intemeietorul Dobrogei

M-ati zapacit de cap, mai bine iau taxiul!
Rubyalf
25th August 2006, 23:40
"Balcic - Inima Reginei Maria" intr-o expozitie de pictura
Fundatia Arte e Arta a organizat, in perioada 3-9 iulie 2006, o tabara de pictura la Balcic (Bulgaria), la care au participat 25 de tineri pictori cu varsta cuprinsa intre 20 si 35 de ani. O expozitie de grup intitulata "Balcic - Inima Reginei Maria" va fi vernisata in data de 31 august, la ora 18, in Sala Profesorilor a Bibliotecii Centrale Universitare. In cadrul expozitiei fiecare artist va prezenta trei lucrari de pictura, fie realizate in timpul sederii la Balcic, fie pictate ulterior in tara. In baza lucrarilor expuse, un juriu format din sapte membri va desemna sase artisti care vor fi recompensati cu o excursie de creatie la Paris si Barbizon (Franta). Vor vorbi la vernisaj: dna dr. Doina Pauleanu - critic de arta, directorul Muzeului de Arta din Constanta, dna Aurelia Mocanu - critic de arta, dl prof. Ion Sbarciu - rectorul Universitatii de Arte Cluj-Napoca, dl prof. Cristian Velescu - critic de arta - si altii, care vor face parte si din juriul care va desemna artistii castigatori. Fundatia Arte e Arta a fost infiintata in anul 2005 la Bucuresti, avand ca principal obiectiv sprijinirea tinerilor artisti plastici romani, punerea in valoare a talentului lor artistic si promovarea lor in circuitul artistic intern si international.
Zer0
26th August 2006, 08:55
HOTELUL Dobrudja este cel care l-am incercuit !!!(dar mie imi place sa-i zic H. Drujba).Taxiuri gasesti dar nu stiu cat or sa-ti ia pana la autogara.oricum.daca iei taxi pana in Balchik e destul de scump si nu merita.Eventual iei taxi pana in autogara sau daca nu incearca cu trenuletul ce trece prin statiune...Adevarul ca e cam multe de mers pana la autogara,dar daca nu aiavea bagaje ar fi OK... Bafta!
carmenb62
26th August 2006, 09:56
mai nadis, esti de groaza!
mai bine incearca sa convingi soferul autocarului sa te lase in dreptul balcic-ului, daca vii prin vama veche, mi se pare ca treci chiar pe langa hotel, sau rogi soferul sa faca in asa fel incat sa treceti pe acolo (bineinteles contra unei atentii)
oricum, nu stiu de ce te incurci cu agentiile, ai vazut ca eu am gasit cazare in plin sezon, fara nici o rezervare si daca la anul mai ajung in balcic tot la valeo am sa trag.
imi spune si mie cineva ce inseamna `warn 0%`scris in dreptul postarilor mele?
am gresit ceva, am incalcat vreun regulament?
neuromarius
26th August 2006, 14:13
Imi poate spune cineva cate ceva despre Vilele Vest din Albena? Am inchiriat o vila dintre cele pomenite cu doua dormitoare si o bucatarie (preferam dintre acelea cu living in loc de kitchen dar nu am gasit libere) si am luat si servicii de all inclusive care cica se pot "satisface" la unul dintre cele doua restaurante din apropiere (Compas sau Panorama). Habar nu am daca avand acel all inclusive voi putea sa beneficiez de piscina, servicii de la bar bla,bla,bla...avand in vedere ca nu sunt cazat in unul din acelea doua hoteluri.
nadis
26th August 2006, 15:02
QUOTE(Zer0 @ Aug 26 2006, 09:55)

HOTELUL Dobrudja este cel care l-am incercuit !!!(dar mie imi place sa-i zic H. Drujba).Taxiuri gasesti dar nu stiu cat or sa-ti ia pana la autogara.oricum.daca iei taxi pana in Balchik e destul de scump si nu merita.Eventual iei taxi pana in autogara sau daca nu incearca cu trenuletul ce trece prin statiune...Adevarul ca e cam multe de mers pana la autogara,dar daca nu aiavea bagaje ar fi OK... Bafta!
OK, Zer0, asa o sa fac. Doar bagajele ma incurca, altfel nu mai intrebam. Multumesc.
Carmen, iti dai seama ca ideea de a-l "persuada" pe soferul autocarului a fost prima pe lista, dar n-aveam de ce s-o pomenesc aici; dar nu e numai soferul, ci si un indrumator de grup, care are grija de noi sa nu ne pierdem, al carui numar de telefon o sa-l aflu foarte curand si caruia evident ca-i voi face capul mare inca inainte de a pleca, in acelasi sens.
In ce priveste cazarea: eu voiam un hotel anume si la pretul cel mai mic (mi s-a parut mult cat ai dat tu la Valeo, eu nu mi-as fi permis); dupa ce am vorbit cu circa 20 de agentii, normal ca am gasit exact ce-mi doream. Altfel, eu sunt vorbareata pe net, scriu cam cu viteza cu care respir, scuze ca plictisesc.
Acel "warn" il vede fiecare in dreptul postarilor lui, nu si la ceilalti participanti. Daca zice "0%" inseamna ca nu ai incalcat nicio regula a forumului.
madalinfocsa
26th August 2006, 19:50
Iata intr-o poza veche primaria romaneasca din Balcic
Rubyalf
27th August 2006, 17:39
Nou articol despre istoria Balcicului aici.
Multumesc lui Madalin Focsa pentru text.
Rog pe toti cei ce au informatii si fotografii Balcic sa le trimita pe adresa: arcultro@yahoo.com
Multumesc
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.