'ionutzyankoo':
Lucruri tare interesante despre Bulgaria [...]

Sigur, meritul e si al celorlalti, Cristi, Flocinel, Ana-Maria… Ca si al meu, ca am fost perseverenta si am izbutit sa-l aflu!

Asadar si prin urmare, eu zic sa-i dam inainte, doar a-nceput sezonul, corect?
Si noi (2 persoane) ne-am decis pentru Balcic, veti fi inteles deja. Probabil se va intampla abia pe la sfarsitul lui august sau inceputul lui septembrie, cu masina, prin Vama - momentan: faza "documentare". Am vrea, ca sa evitam palpitatiile, sa ne luam bilet la hotel de la vreo agentie; am primit ceva oferte pentru orientarea prin buzunare, preturile sunt comparabile, se invart cam pe la acelesi cifre. Asa ca, in momentul asta am ajuns la dilema: care hotel sa fie? Asta pentru ca mi-a intrat (exagerat de

) bine in cap, de la voi, povestea cu urcusul de la plaja spre hotel – am mai patit de-astea, chiar si pe litoralul romanesc si, vorba ceea, “tovarasi, nu ne-a fost usor!”
Btw, nu prea am inteles: toate hotelurile sunt “la altitudine” ori sunt unele si pe plaja? Mai aproape, mai departe? E o singura “bucata” de plaja? La chestia asta, agentiile dau detalii relative, care ridica semne de intrebare. Se spune, de pilda, “Hotelul X este la 30 de metri de mare si la 300 metri de plaja”. Cum devine trebusoara?
Sa va zic niste nume de hoteluri de prin hartiile primite ca oferte, poate va clincane vreun clopotel: Helios, Naslada, Iceberg, Holliday Beach, Ahileia, Biser – sunt de 2-3 stele, nici nu ne trebuie mai mult. Daca as avea o harta mi-ar fi mult mai usor sa aleg, cu toate ca mi-ar trebui una 3D ca sa vad diferenta de nivel.
Intrebari as mai avea, chiar destule, dar am luat-o si eu catinel cu inceputul; voi reveni.
Multumiri, N.