florinel
14th August 2009, 08:34
Cum numarul "sculelor" si accesoriilor a cam crescut in ultima vreme, am ajuns sa caut o geanta foto mai incapatoare.
As vrea ceva sugestii pentru o geanta in care sa-mi incapa 3 body-uri, 2-3 obiective,2 flashuri.Pretul maxim in care trebuie sa ma incadrez e pe la 200-250 ron. Pe f64 n-am gasit decat genti mici, in care incape doar 1 body+2 obiective - din astea mai am deja 2, dar e obositor sa mergi la un eveniment echipat cu 2 genti....
Multumesc.
Hajduk
23rd August 2009, 06:15
Cred ca suma corecta ar fi 150-200 usd.
Kata PR-460 Photo Reporter Bag
Domke F-7
Domke J-1 Journalist
Tenba Shootout Large Shoulder Bag (Tenba sunt cam grele)
next generation of Lowepro Magnum AW : 400 AW sau 650 AW
Mai ieftin iesi cu un rucsac.
Propunerile mele :
ThinkTank Airport™ Ultralight V 2.0
ThinkTank Urban Disguise™ 50 sau 60.
Am ThinkTank Urban Disguise™ 35 si Streetwalker Pro.
florinel
23rd August 2009, 09:21
Multam de raspuns.
Din pacate n-am de gand sa dau 200 usd pe o geanta, cel putin in momentul asta, iar un rucsac este prea incomod pentru mine, trebuie sa am acces rapid la aparatura.
Daca nu gasesc, pana la urma, ma gandesc sa "customizez" o geanta de uz general cu folie poliuretanica si sa o adaptez pentru foto.
glumetu
23rd August 2009, 10:36
exista rucsacuri din acelea cu acces din lateral la aparat, gen LowePro Slingshot, nu stiu sa-ti zic mai mult, dar nu-mi vine in cap alta solutie la o problema gen multa aparatura + acces rapid la ea.
Nu cred ca arati foarte profi ducandu-te la un eveniment cu un rucsac obisnuit din care iese folia poliuretanica atunci cand scoti ceva din el.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.