amadeus79
12th December 2008, 10:47
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a autorizat, joi, inceperea emisiei pentru cele trei televiziuni de filme ale trustului Realitatea Media, respectiv Actionstar, Comedystar si Cinestar.
Comedystar este o televiziune specializata in difuzarea filmelor de comedie, Actionstar - filme de actiune si Cinestar - post care va difuza filme de top, retransmise imediat dupa ce au fost difuzate in cinematografe.
Posturile vor fi distribuite de platforma DTH Dolce, a Romtelecom. CNA a acordat, in 25 septembrie, licente audiovizuale prin satelit pentru trei televiziuni pay tv, axate pe filme - Realitatea Comedy Film, Realitatea Action Film si Realitatea Premier -, pe care reprezentantii trustului Realitatea Media au anuntat ca le vor lansa in decembrie, cu o investitie de 6 milioane de euro.
Pe 2 noiembrie, Realitatea Media a solicitat Consiliului schimbare denumirii celor trei televiziuni, Realitatea Action Film, Realitatea Comedy Film si Realitatea Premier devenind Actionstar, Comedystar si, respectiv, Cinestar. Reprezentantii CNA au spus la momentul respectiv ca Realitatea Media vrea sa schimbe denumirea posturilor TV din cauza unor probleme intampinate la OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci), cand au vrut sa le inregistreze ca marci. Membrii CNA au aprobat schimbarea denumirii celor trei televiziuni
megafanro
12th December 2008, 15:05
CineStar, cel mai nou produs al Grupului "Realitatea Catavencu", din data de 19 decembrie 2008, ora 18:00.
Grupul de presa "Realitatea – Catavencu" lanseaza CineStar, un pachet de trei canale TV de film premium. CineStar, ActionStar si ComedyStar vor incepe emisia in data de 19 decembrie, la ora 18:00, in exclusivitate pe platforma Romtelecom Dolce.
- Cel mai nou produs al Grupului "Realitatea-Catavencu" aduce pe ecranele telespectatorilor români mari succese de casa ale cinematografiei mondiale, precum si filme premiate la cele mai mari festivaluri. Multe dintre productiile difuzate vor fi premiere pe piata de televiziune din România.
- Canalul-lider CineStar, care da si numele intregului pachet de trei posturi TV, va prezenta productii din toate genurile cinematografice. ActionStar si ComedyStar vor fi dedicate, in ordine, difuzarii filmelor de actiune si comediilor.
- Printre titlurile de succes care apar in grilele de programe ale celor trei posturi din prima luna de emisie se numara: „Pirates of The Caribbean”, „Signs”, „21 Grams”, „Being Julia”, „Mr. Magoo”, „Scary Movie 4”, „Kiss of The Dragon” sau „Air Force One”.
- „CineStar aduce in casele telespectatorilor magia marilor filme. Pachetul CineStar inseamna divertisment de calitate, cu avantajul major ca oricare membru al familiei va gasi in orice moment, pe unul dintre cele trei canale, un film potrivit pentru starea lui de spirit. In plus, filmele nu vor fi intrerupte de publicitate”, declara Bogdan Chiritoiu, project manager-ul CineStar.
- Grupul "Realitatea-Catavencu" are operatiuni in televiziune, radio, "publishing" si "New Media". Portofoliul Grupului cuprinde unele dintre cele mai credibile produse media premium din România, printre care Realitatea TV – prima televiziune de stiri din România, The Money Channel - primul canal TV de afaceri, "Academia Catavencu" - cel mai influent saptamanal românesc de satira politica, "Cotidianul", precum si retelele Radio Guerrilla si Realitatea FM.
Sursa: http://www.iqads.ro/stire_9800/cinestar__c..._catavencu.html
amadeus79
12th December 2008, 17:28
primele filme mentionate, pot fi vazute gratuit pe posturile comerciale.
greu de apreciat cine se va abona la pachetul Cinestar
mu_zz_i
12th December 2008, 17:41
QUOTE (amadeus79 @ Dec 12 2008, 17:28)

primele filme mentionate, pot fi vazute gratuit pe posturile comerciale.
greu de apreciat cine se va abona la pachetul Cinestar
Asta vream să menționez și eu. Cel mai nou film de pe acolo e din 2006 așa că nu sunt '' filme de top, retransmise imediat dupa ce au fost difuzate in cinematografe'' ci mai degrabă cateva filme de top retransmise după 2 ani de la premiera cinematografică. Dar poate asta e doar o grilă de ''încălzire'' și mai târziu vor veni ''adevăratele filme''. De exemplu eu acum 2 săptămâni am văzut pe EURO Tv (FTA pe Thor) filmul ''Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull''. Ăia de ce pot da filme noi și ai noștrii nu pot da?
salve
12th December 2008, 17:58
QUOTE (mu_zz_i @ Dec 12 2008, 17:41)

Asta vream să menționez și eu. Cel mai nou film de pe acolo e din 2006 așa că nu sunt '' filme de top, retransmise imediat dupa ce au fost difuzate in cinematografe'' ci mai degrabă cateva filme de top retransmise după 2 ani de la premiera cinematografică. Dar poate asta e doar o grilă de ''încălzire'' și mai târziu vor veni ''adevăratele filme''. De exemplu eu acum 2 săptămâni am văzut pe EURO Tv (FTA pe Thor) filmul ''Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull''. Ăia de ce pot da filme noi și ai noștrii nu pot da?
Pentru ca ala a fost furat, fara licenta, dublat in limba rusa. De aceea aia pot. Apropo, pe acolo cica PROTV Chisinau e ilegal si nu celelalte posturi care fura tot ce pot. Sa nu-mi spui mie ca ei cumpara filme de genul ala.............
gymy
12th December 2008, 20:03
QUOTE (salve @ Dec 12 2008, 17:58)

Pentru ca ala a fost furat, fara licenta, dublat in limba rusa. De aceea aia pot. Apropo, pe acolo cica PROTV Chisinau e ilegal si nu celelalte posturi care fura tot ce pot. Sa nu-mi spui mie ca ei cumpara filme de genul ala.............
Sa vezi ce o sa se inghesuie lumea sa-i plateasca licenza lu SOV.Ar fi culmea sa platesti licenza unuia care a facut bani furind pe fata pe altri.Eu personal ai doresc sa se inbogateasca din vinzarea acestor canale chiar daca sansele sint 0,000.....
bog4u
13th December 2008, 12:16
Chiar daca sunt filme ceva mai vechi dar de top--personal as plati daca pretul este rezonabill---adica mai mic decat HBO--single --care oricum nu se ridica la nivelul numelui care-l poarta!
Initial se pare ca cele 3 programe vor fi distribuite 3 luni gratuit in grila Dolce , ulterior vom vedea ce decizie se ia in privinta acestui pachet !
tiestodj20
13th December 2008, 12:58
QUOTE (bog4u @ Dec 13 2008, 12:16)

Chiar daca sunt filme ceva mai vechi dar de top--personal as plati daca pretul este rezonabill---adica mai mic decat HBO--single --care oricum nu se ridica la nivelul numelui care-l poarta!
Initial se pare ca cele 3 programe vor fi distribuite 3 luni gratuit in grila Dolce , ulterior vom vedea ce decizie se ia in privinta acestui pachet !
In cazul HBO platim sigla , continutul e destul de slab.
zeus1
13th December 2008, 13:56
HBO este cam slab , cam tot repeta filmele.
rz
13th December 2008, 16:49
QUOTE (ciprianv @ Dec 12 2008, 11:41)

Cat va costa si care este grila de programe?
Gratuit pentru toti abonatii Dolce (si viitorii abonati) pana in 18 martie 2009!
Din cate am inteles, pretul dupa aceasta data va fi comparabil cu cel al lui HBO MaxPack
bog4u
13th December 2008, 19:50
QUOTE (rz @ Dec 13 2008, 16:49)

Gratuit pentru toti abonatii Dolce (si viitorii abonati) pana in 18 martie 2009!
Din cate am inteles, pretul dupa aceasta data va fi comparabil cu cel al lui HBO MaxPack
Cred ca vor fi ceva mai ieftini daca au de gand sa concureze HBO Max-Pack.
softpedic
13th December 2008, 20:41
QUOTE (bog4u @ Dec 13 2008, 19:50)

Cred ca vor fi ceva mai ieftini daca au de gand sa concureze HBO Max-Pack.
Sper ca-si dau si ei seama de chestia asta.
King of Sat
14th December 2008, 10:41
Daca pretul ar fi mai mic decit cel perceput pentru HBO si CINEMAX...ma gindesc la 3 EURO/LUNA pentru toate cele trei canale de televiziune pentru un contract de 2 ani sau 4 EURO/LUNA pentru cei care ar face un contract pe 1 an la toate cele trei canale de televiziune.
Un pret asemanator HBO/CINEMAX nu cred ca va atrage pe pasionatii de filme.
Deocamdata nimeni nu stie pretul pachetului CINESTAR,care probabil va fi stabilit in functie de audienta ce va fi in cursul celor trei luni de gratuitate.
konami
14th December 2008, 10:46
foarte frumos ca baga CineStar, era si timpul sa vina cu noutati 
...dar despre SciFi ce se mai aude ?
donmarinica
14th December 2008, 13:03
QUOTE (King of Sat @ Dec 14 2008, 10:41)

Daca pretul ar fi mai mic decit cel perceput pentru HBO si CINEMAX...ma gindesc la 3 EURO/LUNA pentru toate cele trei canale de televiziune pentru un contract de 2 ani sau 4 EURO/LUNA pentru cei care ar face un contract pe 1 an la toate cele trei canale de televiziune.
Un pret asemanator HBO/CINEMAX nu cred ca va atrage pe pasionatii de filme.
Deocamdata nimeni nu stie pretul pachetului CINESTAR,care probabil va fi stabilit in functie de audienta ce va fi in cursul celor trei luni de gratuitate.
parerea mea e ca romanii nu sunt interesati si nici nu au bani pentru pachete pay-tv. (mai ales pe criza) e buna ideea cu cinestar dar din martie o sa aiba audienta aproape de zero daca nu il lasa la liber.
bog4u
14th December 2008, 13:46
QUOTE (donmarinica @ Dec 14 2008, 13:03)

parerea mea e ca romanii nu sunt interesati si nici nu au bani pentru pachete pay-tv. (mai ales pe criza) e buna ideea cu cinestar dar din martie o sa aiba audienta aproape de zero daca nu il lasa la liber.
IDEAL asa ar fi---nu de alta dar sa mai piarda si nea' Vantu ceva din mormanele de bani stranse din tzepe !
spany
19th December 2008, 12:58
Astazi incepand cu ora 18 incepe sa transmita cele 3 noi canale!
amadeus79
19th December 2008, 13:20
QUOTE (spany @ Dec 19 2008, 12:58)

Astazi incepand cu ora 18 incepe sa transmita cele 3 noi canale!
un program, o grila ?
spany
19th December 2008, 13:32
QUOTE (amadeus79 @ Dec 19 2008, 14:20)

un program, o grila ?
Satelit HELLAS SAT 39 grade Est-DOLCE!!
CineStar - 12,565V/30000 FEC 7/8
ComedyStar -12,729V/30000 FEC 7/8
ActionStar -12,688V/30000 FEC 7/8
amadeus79
19th December 2008, 14:19
grila de programe m-ar fi interesat, de exemplu pt diseara ...
atata "tamtam" fara sa stim ce vom urmari diseara
a_d_y
19th December 2008, 15:02
totusi.. ar trebui sa apara si o grila.
duculeana
19th December 2008, 15:57
QUOTE (a_d_y @ Dec 19 2008, 15:02)

totusi.. ar trebui sa apara si o grila.
Uite aici pe site-ul oficial. E greu cu gogu', nu-i asa?
cipy_1982
19th December 2008, 16:28
Cele trei canale au aparut in grila Dolce la pozitiile 141, 142 si 143. Deocamdata promo.
spany
19th December 2008, 16:47
mu_zz_i
19th December 2008, 17:17
Pai sa vedem... pe Cinestar e Hotel Rwanda, Signs si K-pax. Astea sunt filmele cele mai cunoscute (m-am uitat ce e in prima saptamana).
ComedyStar acum... Scary Movie 4, Mr. Magoo, Flubber (fie vb. intre noi; sapt. asta e si pe Prima Tv), The Hot Chick, 102 Dalmatiens cam astea sunt cele mai bune (la fel programul pe o saptamana).
ActionStar... The Art of war, The Guardian, Undisputed, Kiss of the Dragon, Mutant Chronicles (in sfarsit ceva nou si bunicel), Running Scared si cam atat deasemenea programul pe o saptamana.
Ca o prima impresie: pe mine unul nu ma convins. Toate filmele de sus le-am vazut la TV, cinema sau dupa DVD asa ca nu e nimic nou. Deasemenea se repeta foarte des... cred ca nu sunt mai mult de 20 de filme diferite pe saptamana... dar asta nu e o noutate... vedem si noi pe la Cinemax, HBO, Boom-uriile. Cred ca asteapta sa vada si ei ce succes au si dupa aceea investesc mai mult desi stiti cum e vorba aia: prima impresie conteaza asa ca niet deocamdata.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.