Probleme iPod nano ultima generatie, nou

da3oflaif

Salutare! Deschid acest subiect in speranta ca ma puteti ajuta cu problema mea care suna asa:
Mi.am luat astazi iPodul nano ultima generatie de 8 gb si l-am bagat la inacarcat. Dupa vreo patru ore de tinut la incarcat imi arata ca bateria nu este incarcata complet.
Am folosit iTunes 8 pentru a incarca niste melodii si i-am dat disconect fara a-l decupla de la PC.am observat ca functioneaza perfect se aude f bine si l-am si decuplat moment in care s-a inchis brusc fara sa-l mai pot aprinde. I.am dat si resetare si mentionez ca el functioneaza numai cand este cuplat la alimentare, in rest nu reactioneaza deloc.

Astept idei solutii din partea voastra.Multumesc!
connectorxp
Ai incercat RESTORE in iTunes ? , mai rar vezi un iPod cu defecte , mai ales noi , incearca cu restore , daca nu in service cu el , daca e luat din magazin .

da3oflaif
CITAT (connectorxp @ 13th August 2009, 00:00) *
Ai incercat RESTORE in iTunes ? , mai rar vezi un iPod cu defecte , mai ales noi , incearca cu restore , daca nu in service cu el , daca e luat din magazin .

am incercat si din iTunes si combinatia meiu + butonu din mijloc. nu este luat de la magazin si ma gandesc sa nu fiec ceva problema cu bateria ca imi arata ca inarca dar acnd il decuplez se stinge brusc de parca nu ar mai avea niciun pic de vlaga
lex404
probabil are bateria foarte foarte slaba, si-n momentul decuplarii se inchide ca nu mai are pe ce sursa sa functioneze. asa se explica si faptul ca dupa 4 ore nu iti arata full la baterie
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.