Primirea banilor din internet , pas cu pas

Spyrex63

Salut ! Locuiesc in Republica Moldova , tara izolata de restul lumii sad.gif . Nu avem paypal si nici o sursa normala unde pot gasi informatia necesara in legatura cu primirea banilor din internet. Nu am nevoie sa cumpar nimic din ebay , dar sa primesc bani din adsense , Clickbank si multe altele , care sau platesc in paypal sau trimit bani in cont si Moldova nu se numara printre tarile acceptate.
Plus la asta , as vre-a sa imi spuneti cum sa imi fac un cont bancar cu card ca sa pot primi bani din internet , cit costa un astfel de cont , ce fel de cont si ce trebuie sa iau in considerare cind imi fac contul. Am mare nevoie de aceasta informatie.
Multumesc mult !
meanman
Pentru adsense ai nevoie doar de Western Union.

Spyrex63
Moldova este inclusa in lista tarilor la sn.com , poate pot face ceva schimb intre paypal si sn . Dar daca deshid un cont intr-o tara inclusa in lista paypal , adica sa imi deschida cineva cunoscut , si deja ma pot intelege cu el , va merge ?
Spyrex63
Am observat ca /www.moneybookers.com au optiunea Transfer internetional , si astfel cu un comision mai ridicat trimit bani in toate tarile . Pot primi si in Moldova , si ce trebuie sa am ca sa pot optine bani din /www.moneybookers.com ?

sorry pentru link gresit , deci Moldova se regaseste in lista la sn , si poate fac schimb cumva intre alerpay si paypal ?
Spyrex63
ma ajuta cineva ? sad.gif
_zenith_
de ce nu cauti raspunsuri pe un forum din moldova?
el_bandito
CITAT (Spyrex63 @ 14th August 2009, 22:20) *
ma ajuta cineva ? sad.gif

da poate un prieten sa deschida cont in romania dar unul in care ai incredere .. adica sa primeasca banii de pe paypal in contul lui si sa iti trimita banii in moldova

gcontra
CITAT (_zenith_ @ 14th August 2009, 22:59) *
de ce nu cauti raspunsuri pe un forum din moldova?

Mama ce te-as insulta pt afirmatia asta. Te-as insulta atat de rau...... Nu vad care e diferenta intre un roman de dincolo de prut si unul de aici, adica de ce n-ar putea intreba pe un forum de aici?! sunt sute de mii de oameni care cunosc realitatile si de aici si de acolo si cu siguranta sunt destui dintre ei si membri softpedia.
Crysper
CITAT (gcontra @ 26th August 2009, 14:28) *
Mama ce te-as insulta pt afirmatia asta. Te-as insulta atat de rau...... Nu vad care e diferenta intre un roman de dincolo de prut si unul de aici, adica de ce n-ar putea intreba pe un forum de aici?! sunt sute de mii de oameni care cunosc realitatile si de aici si de acolo si cu siguranta sunt destui dintre ei si membri softpedia.

subscriu... ce naiba de legatura are saracu om cu tipul forumului, vorbeste aceeasi limba ca si tine, daca nu cumva tu esti turc si traduci in romana.

Ce naiba cu discriminarea asta???
mynameismada

poate v-ati luat aiurea de el. poate se referea pur si simplu ca pe un forum din moldova va gasi persoane care stiu mai bine conditiile de acolo, legislatia sau mai stiu eu ce...
spare-me
QUOTE (mynameismada @ 26th August 2009, 14:44) *
poate v-ati luat aiurea de el. poate se referea pur si simplu ca pe un forum din moldova va gasi persoane care stiu mai bine conditiile de acolo, legislatia sau mai stiu eu ce...

si eu consider ca exact din acelasi motiv i-a raspuns asa.

asa ca pana una alta calmati-va si discutati pasnic.
pointiv
n-ai nici un prieten care sa fie student in Romania? ca si-ar face el cont in Ro. si ti-ar da banii cand s-ar intalni cu tine....
Sunt multi studenti din Rep. Moldova si ma gandesc ca e imposibil sa nu cunosti pe cineva care studiaza aici. Numai ca trebuie sa fie un amic in care sa ai incredere si sa fie dispus sa piarda timpul pe la banci sa deschida cont etc...

Spyrex63
PAi , chiar nu am asha prieteni de incredere , dar cred voi veni in vizita si atunci imi voi face si un cont.
In legatura cu forum din Republica Moldova : Ar trebui sa facetzi o vizita pe acele forum-uri , si sa vedetzi , si vetzi intzelege de ce nu am intrebat acolo.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.