Ajutati-ma va rog mult

incubus6600

Va salut,si am o mare problema.
Am un nokia nou,cumparat cam de 2 luni maxim.De fiecare data cand primesc un telefon,sau cand sun,cam dupa 1 minut dupa ce vrb cu persoana respectiva,nu stiu ce se intampla,dar pur si simplu simt ca ma asculta cineva.Vrb cu acea persoana si deodata parca ma aud numai pe mine,un fel de ecou , aud de vrb,semnal am full.Care ar fi problema?Banui,nu stiu exact ca am telefonul ascultat,cum pot sa verific,este vre`o metoda?
Un prieten mi-a spus sa formez 08 si sa sun,in momentul cand ai telefonul ascultat apelul respectiv iti este interceptat,adica iti raspunde cineva.
In momentul cand nu ai telu ascultat iti da Reject cand suni la acel numar.
Cum e ?este adevarata chestia?va rog mult de tot ajutati-ma...va raman dator.Va multumesc mult.
Cosconor
QUOTE(incubus6600 @ May 4 2005, 21:12)
Un prieten mi-a spus sa formez 08 si sa sun,in momentul cand ai telefonul ascultat apelul respectiv iti este interceptat, adica iti raspunde cineva. In momentul cand nu ai telu ascultat iti da Reject cand suni la acel numar.
*
Chestia asta cu 08 este fantezista. Mai era ceva tot cu 08, daca tastai pe Nokia mai vechi 08 când era tastatura blocata, daca ti se lumina display-ul, atunci îti ascultau telefonul. biggrin.gif Treaba era foarte simpla, pentru ca la unelele telefoane, 08 este asimilat la un numar de urgenta, cum este 112 (si asa se întâmpla daca tastezi 112 cu tastatura blocata), si când sunai la 08 apelul era direct transferat la 112.

Poate gasesti mai multe informatii în topic-ul Ascultarea telefoanelor mobile. wink.gif

incubus6600
mersi mult smile.gif uff m`am linistit....putin....(dar totusi de ce ma aud cand vrb la tel?ecoul?de ce se face?am semnal full ...am tel misto 6600 ) care ar fi motivul?cum depistez : biggrin.gif
blackcat
E primul tau telefon? Ca eu am auzit ecou, mai mult sau mai putin la toate telefoanele pe care le-am avut (peste 15). Cred ca e mai mult de la retea, poate si de la telefon.
S-a discutat asta mai demult, poate acum 2 ani, nu mai tin minte.
Ecou se aude si la RDS. Nu e mare lucru, dar e enervant.
Oricum nu te asculta nimeni. Ma indoiesc ca daca te-ar asculta ti-ai da seama.
Iar faptul ca tu consideri ca 6600 e un telefon misto nu inseamna nimic. Poti sa ai ecou si pe asta.
Reclama
Ultimul trend: masini cu 2 rezervoare Pai daca la Petrom alimentezi si apoi castigi inca un plin...
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.