Alimentare fujitsu siemens.

danidan

Va salut! Astazi am facut o mare,mare prostie, am alimentat laptop-ul Fujitsu Siemens Amilo LI 1705, la bateria de la masina si...a...murit. Va rog spuneti-mi se mai poate repara, se merita (referitor la pret) ??? Ce s-a putut arde in el?? Are vreo protectie, sau s-a dus de tot??? Va multumesc!
xxvirusxx
Posibil sa fie sursa sau placa de baza toata.

danidan
CITAT (xxvirusxx @ 9th August 2009, 19:38) *
Posibil sa fie sursa sau placa de baza toata.

nu are nici o prtectie??? daca e placa de baza...am pus-o......
ChemTeacher
Hai, ca o placa de baza de laptop este un nimic de 350-400 RON !
Dragi copii, experimentele se fac NUMAI sub supravegherea unui ADULT si dupa ce ai citit in prealabil manualul (laptopului, in acest caz).
danidan
CITAT (ChemTeacher @ 9th August 2009, 19:47) *
Dragi copii, experimentele se fac NUMAI sub supravegherea unui ADULT si dupa ce ai citit in prealabil manualul (laptopului, in acest caz).

va multumesc ptr...sugestie, acu...stiu. ce nu stiu este faptul daca are sau nu vreo protectie ....poate scap mai...subtire...
xxvirusxx
CITAT (ChemTeacher @ 9th August 2009, 19:47) *

In banii astia poate de la alte persoane. Pentru ca am intrebat eu la HP pt un NX610 si costa 200E.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.