goegoe
9th August 2009, 01:11
Salut, am un tv philips model 21PT2665/00 adus nu stiu de prin ce tara si nu reusesk sa-l trag in banda, are o gramada de norme pentru sunet ex. DK,E,F,FI,GB,GR,I,N,NL,P,S,A,B,CH,D numai BG nu are,i-am schimbat filtrul G1984M cu altul K2955M si degeaba munca in zadar,nu stiu seria de sasiu deoarece este pe undeva pe sub transformatorul de lini si cea ce se mai vede din ea este :EEM....140207 dar nu cred cai asta seria ce pot sa mai spun desre el ca are jungla cu TDA8841S1 si procesor SAA5564PS/M3/0181 si tub de 51 unghi drept.Banuiesc ca trebui sa intru si in servisul lui pentru a seta ceva norme de acolo insa nu stiu cum sa procedez probabil ca are norma BG dar nu este activata din servis iar cu un convertor de sunet nu am incercat deoarece nu are filtre de 6.5 sau 5.5.poate ca nu m-am exprimat bine dat cred ca sa inteles despre ce este vorba .Va rog sa-mi dati un sfat.. va multumesc.
Serv_Electronics
9th August 2009, 08:55
Mai mult ca sigur, trebuie sa intri meniuri de service sau sa faci anumite strapuri pe placa. Pentru inceput ai putea sa cauti cum se acceseaza meniul service. Poate de acolo se face schimbarea.
"gud lack"
SuperDuper
9th August 2009, 19:40
Oscilatorul ala poate fi fie in versiunea cu un trz FET, dar poate fi si cu un integrat CMOS a mai jos. Filtrele intrare-iesire sunt din cele uzuale ceramice, cu trei pini. Nu mai am schema aia care avea si mixerul cu acelasi trz, erau uzuale acum 8-12 ani, se gaseau peste tot.