LCD

bobo2006

Buna ziua , m-am procopsit cu un Lcd cu plasma de la Okaya ( Okaya Plasma Display PG640480RM16-3C ) la care nu mai am nimic , doar el si atat , are pe placa principala o mufa neagra cu 20 pini si una neagra cu 6 pini ! Problema e ca eu vrea ca pe acest LCd sa afisez niste imagini printr-o mufa AV ! Deci daca stiti cum as putea sa fac acest lucru v-as fi tare recunoscator sau macar daca ati avea un datasheet sau macar ceva despre el ! Aveti mai jos 2 poze cu el ! Daca e necesar mai fac o poza cu rezolutie mult mai mare !
bobo2006
nimeni ? nimic ? console.gif

mister_rf
Nu esti primul care se intereseaza de aceasta posibilitate.
Cand discutam despre semnal AV ne gandim la semnal video analog-''composite'' sau RGB dar toate sincronizate cu frecventa clasica de linii si cadre.
Cum un display de acest tip are o alta organizare ca rezolutie de afisare, este necesara o conversie a semnalului.
A realiza un astfel de convertor este complicat, uzual se cumpara placa/echipamentul respectiv.
Noi am am mai discutat si nu am ajuns la o solutie simpla, de aceea nu se grabeste nimeni sa-ti dea un raspuns:
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...troller+display
DeeJay
PG640480RM16-3(OKI)

4-bit 640x480 plasma panel, made by OKI

posibil sa-l poti conecta via LVSD port pe anumite placi de baza/video
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.