bubu™
8th August 2009, 18:01
am o intrebare, daca am un tel si mai iau unul acelasi model dar cu display-ul spart, o sa pot singur sa schimb display-ul de la unul la altul, ori carcasa cu totul, e simplu? Are niste surubele etc, poate fi desfacut ori risc ceva? (tel meu e nokia 6120 dar ma intereseaza in general daca se poate face asta la toate telefoanele)
A avut cineva tel cu display spart (sa zicem o dunga), se vede de ex un scris de marime medie, de exemplu sa citesti un document txt ori un site?...
bubu™
9th August 2009, 15:26
nu stie nimeni, chiar vroiam sa aflu repede ca trebuie sa cumpar..
connectorxp
9th August 2009, 15:32
Telefonul tau este fixat cu ajutorul suruburilor cu cap Torx™ , cel mai bine dai 40 de lei la un service GSM sa faca treaba bine , ca un coleg a reusit sa faca praf un display nou de N82 , doar ca s-a zgarcit la cateva zeci de lei .
bubu™
9th August 2009, 15:49
merci, hm eu n-am vazut nici un surubel pe acolo, nu ma pricep, probabil suruburile se vad dupa ce fortezi si desfaci o placa intai. Cam scump 40 pt un minut de munca usoara cred
A, si intrebarea despre display-ul spart daca a avut cineva, banuiesc ca nu e sticla de prost gust, si chiar spart, la un bobarnac nu se sparge mai rau
bubu™
11th August 2009, 00:35
Mai am o intrebare, vad ca acum display-ul (nu cel spart) nu mai afiseaza calumea si devine negru, am observat pana la urma ca e din cauza.. usitei care se inchide dupa cartela de memorie (deci afara, nu cartela de telefon). In anumite pozitii, de fapt mai mult cu ea (usita) deschisa la maximum, merge display-ul, in alta pozitie ori inchisa nu prea merge. E vreo legatura intre acest capac si ceva circuite, de ce afecteaza display-ul? Cred ca o rup pana la urma
Campers
11th August 2009, 00:44
o oarecare legatura cred ca este intre usita aia si placa de baza
stiu ca la n70 parca era .
totusi , la tine probabil ca nu ai fixat suficient de bine conectorii .
ia incearca sa apesi in zona unde sunt conectorii sa vezi daca-si revine
-FloW-
11th August 2009, 09:36
eu unul mi-am schimbat singur display-ul la N73-ul meu cand l-am spart si nu are nimic.
bubu™
11th August 2009, 11:19
ce conectori sa fixez, eu n-am umblat si desfacut telefonul, nu ma pricep
ike_dubaku
11th August 2009, 11:27
este foarte usor de schimbat carcasa,trebuie umblat cu precizie si rabdare la suruburi,fara a forta clemele,si atentie la conectorii interni.
Uite aici si un manual de service!
Campers
11th August 2009, 11:30
aaaaaaa ..credeam ca l ai schimbat si face figuri..
bubu™
12th August 2009, 00:43
nu stiu cum spui ca e usor, eu dupa ce scot capacul de la baterie nu vad nici un surub, probabil trebuie fortat ca sa intru in maruntaie si acolo sunt suruburi, dar n-o sa-l fortez. Merci, o sa citesc odata acel manual
-FloW-
12th August 2009, 14:05
nu stiu daca o sa te ajute chiar asa de mult acest videoclip, dar totusi uita-te poate....
http://www.youtube.com/watch?v=gKLmmvzm71E...feature=related
bubu™
13th August 2009, 18:31
nu m-am gandit la youtube, e tare
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.