Conteaza punctuatia in SEO?

Lyvyoo

SAlut,
De ceva timp am inceput sa-mi bag si eu nasul in SEO si sunt in stadiul de acumulare. Totodata am inceput sa fac anumite modificari sper benefice in site-ul propriu.
Intrebare: Cat de mult conteaza punctuatia pentru Google? Mai precis, eu prezint evenimente. Este recomandat sa scriu in portofoliul meu de pe site "MC/Prezentator/Entertainer" sau "MC, Prezentator, Entertainer" (ori cu punct si virgula)??? Ma tot gandesc ca virgula plus spatiu este formula clasica de precizare a unei adaugari.... Sau nu are nicio relevanta?
Merci,
xsol
Eu as merge pe virgula, vezi analogia cu keyword-urile, tag-urile in general, sunt separate prin virgula.

RCG
Eu as merge pe:
CODE
<b>MC</b> / <b>Prezentator</b> / <b>Entertainer</b>

Oricum nu cred ca motoarele de cautare tin cont...
Lyvyoo
CITAT (RCG @ 12th August 2009, 15:34) *
Eu as merge pe:
CODSURSA
<strong>MC</strong> / <strong>Prezentator</strong> / <strong>Entertainer</strong>

Buna idee. Dar:
1. asta merge numai in continutul paginii sau si in title?
2. de ce ai incadrat fiecare cuvant in strong si nu toate cele trei cuvinte intr-un singur cod?
Lyvyoo
Prima intrebare iese caci title-ul nu merge modificat cu strong...
La a doua ma intereseaza un raspuns...
RCG
Vezi ca am schimbat strong cu b. Nu stiam daca IPB va interpreta b-ul sau nu si vroiam sa apara codul.

In titlu? Eu mai repede vad ceva de genul:
CODE
<h1>Numele Tau</h1>

Cuvintele bolduite ajuta motoarele de cautare sa "vada" cuvintele cheie din content.
Lyvyoo
CITAT (RCG @ 12th August 2009, 20:09) *
Vezi ca am schimbat strong cu b. Nu stiam daca IPB va interpreta b-ul sau nu si vroiam sa apara codul.

In titlu? Eu mai repede vad ceva de genul:
CODSURSA
<h1>Numele Tau</h1>

Cuvintele bolduite ajuta motoarele de cautare sa "vada" cuvintele cheie din content.

Stai ca m-ai bulversat smile.gif
Eu am pus in site cu strong si merge ok... Sa schimb <strong> cu <b> ??

RCG
Da smile.gif
Lyvyoo
Am rezolvat
Merci,
bsorin

@RCG: De ce ai recomanda folosirea lui b in loc de strong? W3C recomanda strong iar lui Google nu-i pasa.
RCG
M-am incurcat nitel: folositi strong si nu b. Oricum Google nu face diferenta intre cele 2.
pseudoxiah
Ce ofuri ai si tu... Imagineaza-ti sa iti scada rankul pentru ca ai pus / in loc de virgula sau b in loc de strong. SEO Myths are overrated!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.