promovare site pe google

eugenionitza

salutare all
am si eu un site facut de un prieten pe mocca si vreau sa apara la cutare pe google
www.excitevision.ro
el cica i a pus cuvinte cheie eu nu ma pricep la asa ceva ...
vreau sa l promovez pe google dar daca se poate mocca ca nu sunt bani momentan
care ma poate ajuta si pe mine plsss?
ma poate contacta pe email:eugenionitza@yahoo.com sau pe mess e aceeasi adresa
plsss help me wink.gif
***MIHAI***
pai deocamdata vad ca-l promovezi de pe cel mai tare site ca nr. de vizitatori din Romania conform SATI pe iulie.
cel mai simplu ia o carte de engleza si pune mana si invata.
de nu, intra pe google.ro si te descurci tu. add site.

eugenionitza
pai am facut asta pe google add dar nu apare sad.gif

daca vrei sa ma ajuti sau s ami explici da mi te rog mesaj pe email:eugenionitza@yahoo.com
.
merci
SpikeMaster
Inscriel in multe directoare web care sunt vizitate des de google. Sigur o sa te ia si pe tine in considerare, dar ai grija sa aiba dofollow, ca sa poata veni si la tine pe site!

Eu unul am inscris site-ul in peste 150 directoare web, dintre care aproximativ 100-110 m-au acceptat. Dar vizite am tot putine (intre 20 si 30 vizite/zi) PageRank tot 0... ehh ce sa mai.. e greu in ziua de azi. si in plus, google mia indexat site-ul, lar la indexat vai de mama lui!!!

In rest e OK. Daca as gasi e cineva care sa ma sponsorizeze tongue.gif ar fi fain.

Ir pt. tine, sfatul meu, apucate si inscrieti site-ul in toate directoarele astea web.

Peace!!!
RCG
Foloseste Google Webmaster Tools. Adauga un mic sitemap...si cu alea 5 link-uri care le ai, adauga niste meta-uri prin header, bolduieste cuvintele importante, imaginilor da-le nume sugestive, optimizeaza-le pentru web (raportul calitate/dimensiune sa fie rezonabil), inscrie-l in directoare si cumpara niste reclama pe site-uri de profil, foloseste la content tag-urile <h1> pentru titluri, respectiv <h2> pentru subtitluri.

PM me daca esti dispus sa platesti pentru toate cele de mai sus.
eugenionitza
Salutare
nu vrei sa vb pe messenger sau pe email ?
plss cine vrea sa ma ajute si pe mine sa ma contacteze
pe mess sau email
eu nu ma prea pricep cu steurile sad.gif si ma depasesc
id mess:eugenionitza
acelasi email
merci mult
Eugen
dessan111
Cauta fastIBL pe google vezi ce spune acolo, descarca programul si incepe inscrierea in directoare semi-automat bafta. smile.gif

lovelife
Pune si studiaza intait pe net despre SEO cum e treaba cu indexarea si ai sa ai rezultate, nu poti obtine rezultate fara munca
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.