fmfmfmfm
7th August 2009, 19:15
Ma interseaza si pe mine un driver pentru Zapp Easy pentru MAC sau pentru Windows pe 64 biti. Cel livrat pe CD-ul de instalare de la ZAPP se instaleaza dar nu functioneaza (apare cu semnul exclamarii la Devices). Pentru MAC nu au dat nimic pe CD. Multumesc.
Beavix
1st September 2009, 10:47
Pe Mac OS X 10.5.x, pentru conexiunea prin cablu USB, faci asa:
1. Conectezi telefonul la computer
2. Deschizi System Preferences -> Network. O sa-ti apara un mesaj ca sistemul a detectat o noua interfata de retea, cu numele Qualcomm bla-bla-bla. Dai OK sau ce buton de activare apare acolo. Modemul Qualcomm iti apare acum in coloana din partea stanga, si-l poti configura astfel:
- Telephone number: #777
- Account name: zapp
- Password: zapp
3. Apesi butonul Advanced - aici e partea tricky. In sheet-ul de configurare care apare, pui asa:
- La sectiunea Modem, selectezi din drop down-uri urmatoarele optiuni: Vendor = au by KDDI ; Model = cdmaOne Bluetooth; Dial Mode = Ignore dial tone when dialing. Apesi OK
4. In final apesi Apply in fereastra de Network si gata.
5. Optional: tot in fereastra Network poti bifa "Show modem status in menu bar" ca sa te poti conecta/deconecta direct din menu bar, fara sa mai deschizi System Preferences
PS: la mine pe un iBook se intampla o chestie ciudata, si anume trebuie sa conectez telefonul la fix acelasi port USB pe care l-am instalat prima data. Daca-l pun la celalalt port (am doua) atunci imi cere sa-l reinstalez.