Tocmai am terminat de curatat,am desfacut-o ( coolerul l-am lasat asa cum era ) si am curatat de praf. Erau multe "cocoloashe" de praf in interiorul placii. O am doar de 4-5 luni ,am cumparat-o noua.
Am curatat cu o pensula foarte subtire,peste tot pe unde am putut ajunge. Am schimbat si pasta termoconductoare de pe GPU,era cam uscata cea din fabricatie. La urma urmei,nici nu stiu ce pasta se pune din fabricatie,ma gandesc ca e ceva ieftin,tinand cont ca se produc "pe banda rulanta". ( Rog pe cine se pricepe,sa-mi dea un sfat pt o pasta termoconductoare,buna)
Am pus "akasa" ,la fel am si pe CPU. Sper ca nu are nimic daca aceeasi pasta am pus-o si la GPU.
Dupa ce am terminat ce curatat, (GPU /CPU/ si restul de componente) am stresat placa video si procesorul,cu Sandra,si cateva jocuri,precum Crysis Warhead,Call of Duty Wow,Stalker Clear Sky,etc.
Dupa ce am terminat de "stresat" am urmarit cum se comporta scaderile de temperaturi. In full load,70 grade -GPU,cooler stock,in idle,dupa aprox. 2 minute,41 grade.
CPU-cooler stock,in full load,49,in idle 32. ( Intel 7 ,la 2,66 Ghz )
Sunt multumit acum. Singurul dezavantaj la computer e " asipratorul de praf "

dar odata la cateva luni am sa-l curat de praf.
Imi cer mii de scuze,abia acum am observat. Am scris ca am Nvidia GTX 260. Am gresit. E Nvidia GTX 285.