Modificare stadion

agent00cos

Stie cineva cum se poate modifica stadionul la fifa 2008?adica sa il pot face mai frumos???
m-am dus la staff...stadionul este de 10 dar nu se vad schimbarile...si mergem in champions league si se vede urat samui.gif si caut de mult pe google si nu gasesc...ajutati-ma
agent00cos
cine poate sa imi de a o mana de ajutor????

mattbaker
Incearca Creation Master 08.
Merdiso
Asta nu tine de manager mode, asta e grafica jocului (PROASTA).
Joaca PES 10 (daca vrei pasa-pasa-pasa-gol ramai la FIFA, iti spun de pe acum) si o sa vezi ce frumos arata stadionul (daca ai un PC pe masura).
Tu defapt, in ce sens vrei sa faci stadionul mai frumos ?
mattbaker
Ar putea incerca si FIFA 10,gameplayul e schimbat,dar tribunele sunt la fel.Daca vrea PES, sa ia 08.Cel putin acolo jucatorii nu alearga ca si lunaticii din Batman Arkham Asylum, cum e in 10.
Merdiso
Iar incepi ? Ce e schimbat la FIFA 10, 5 animatii noi, un sistem de coliziune putin mai bun si fizica mingii imbunatatita cu 5% ? (a, si portarii, ies pe centrari, gata ... FIFA 10 = a new brand game).
PES 2008 e de departe cel mai slab PES din istorie (desi e fun, PES = simulare, nu vrei simulator = nu vrei PES, asa sta treaba), iar in PES 2008 jucatorii fug la fel ca in 2010 doar ca mai repede (prea repede), iar fizica mingii e gen FIFA (adica jalnica).
Tu de ce crezi ca PES 2008 e cel mai slab cotat dintre toate ? Pentru ca e bazat pe distractie, iar PES prin "definitie" TREBUIE sa te duca cu gandul la ceva real (ma rog, nu 100% dar intr-o proportie destul de mare), pe cand PES 2008 de departe sfideaza legile fizicii intr-un mod ingrozitor,animatiile jucatorilor sunt slabe, grafica e ciudata rau (e "stearsa" + paleta de culori alesa e praf), comentariul e 0, cam tot e 0 !
Daca vrei un joc bun ia PES 10 si gata, eventual incearca si FIFA 10 dar nu te astepta la minuni.
agent00cos
nu cred ca ati inteles...eu am RLSP,liga 1 si stadioanele sunt praf...cam de 0:( si eu vreau sa schimb tribunele...sa le maresc, sa schimb designul stadionului...mi am luat io niste patchuri pt. gazon si plasa...da degeaba
o sa incerc si PES 2010/FIFA 2010 wink.gif

mattbaker
Vezi ca ai topic unde sa spui ca o moara fanboyismele tale.
Daca tie ti se pare ca nu sunt schimbari importante in FIFA...la tine numai daca baga NG in joc e altceva?Sa fim seriosi, daca FIFA 10 e la fel, PES 10 e 08v2, care sunt schimbarile importante pe care le vezi?
De 08 nu-mi pasa ca e cel mai slab, macar la lansare nu avea loturile unor echipe din iarna si jucatori nu dadeau din maini si din picioare de m-am speriat prima data.
agent00cos
am inteles ca voi 2 aveti pareri total diferite...dar ma poate ajuta si pe mine cineva???
mattbaker

Ti-am spus, cauta Creation Master 08 pe Google. Daca te pricepi un pic, oricum ise prinde repede, vei reusi ce vrei tu sa faci!

agent00cos
ms frumos....da aproape peste tot imi spune k fisierul este inexistent,de folosit o sa ma pricep...acum problema e ca nu il gasesc...:|
poti sa ma ajuti cu un link,ceva?
si am inteles ca mai am nevoie de inca un program sa folosesc CM 08,despre ce este vorba?

am gasit CM 08 dar imi da o eroare...va roog ajutati-ma ...eraorea asta imi apare si cand incerc sa deschid altceva...si nu merge:((
mattbaker
Descarca .Net Framework ultima versiune!
sebiandrei2008
mattbaker: nare ce sa faca cu creation master 08... ala e pt database si editare grafica, in special texturi... la stadioane nare ce sa faca cu cm 08

agent00cos: alo baiatu vezi ca tu joci pe stadioanele din rlsp, care nu sunt originale din fifa... deci nu poti sa le maresti cum le maresti pe alea deja existente in fifa... ia alege tu o echipa din strainatate sa vezi cum poti sai maresti stadionul wink.gif
mattbaker
Poti edita si stadionul, dar nu stiu daca exact asa cum vrea el...
sebiandrei2008
pai e clar ca el vrea sa mareasca stadionul din cariera de la stadium manager... ceea ce nu poate pt ca stadioanele adaugate de rlsp nu pot fi modificate... cu cm 08 eventual poate sa schimbe anumite texturi de la stadioane dar nimic mai mult
agent00cos
am luat cm08 x(...l am instalat si am incercat sa fac cv stadioanelor...de marit a mers(in loc de 5.000 de spectatori incap 80.000) dar eu vroiam sa ii modific aspectul...in fine
acum nu mai merge rlsp...de ex,cand dau my squads nu imi apar toate echipele din liga 1:( doar 1 singura cu care am cariera...iar restu cand fac manager mod nou imi apar in campionatul australian bundes liga...dar cu echipe romanesti:(
agent00cos
si inca ceva cum se schimba steagurile cu CM08?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.