Brief Website

wbinvest

Cine ma ajuta sa fac un brief de site care sa includa toate cerintele si exigentele pentru un site de succes ....stil de grafica, limbaj programare, SEO oriented, etc....
De ex: Site-ul meu va fi unul de prezentare ... cool.gif

Multumesc in avans celor care vor raspunde obiectiv aici sau pe pm ! wink.gif

SE7EN
CITAT (wbinvest @ 6th August 2009, 18:43) *
Cine ma ajuta sa fac un brief de site care sa includa toate cerintele si exigentele pentru un site de succes ....stil de grafica, limbaj programare, SEO oriented, etc....
De ex: Site-ul meu va fi unul de prezentare ... cool.gif

Multumesc in avans celor care vor raspunde obiectiv aici sau pe pm ! wink.gif

laugh.gif Tu de fapt vrei un concept, pentru asta se plateste si inca serios dar e posibil sa se gaseasca cineva sa te ajute.

resahc
CITAT (SE7EN @ 6th August 2009, 20:28) *
laugh.gif Tu de fapt vrei un concept, pentru asta se plateste si inca serios dar e posibil sa se gaseasca cineva sa te ajute.

Nush ce intelegi tu prin concept dar termenul de "brief" folosit in realizarea unui website inseamna un document furnizat de client catre prestator. El ar trebui sa contina toate specificatiile site-ului ce urmeaza a fi realizat. Structura, preferinte design, module dezvoltare, etc.... Evident ca nu se plateste pentru asa ceva...nici serios nici in gluma

@wbinvest - nu inteleg de ce ai nevoie de ajutor in realizarea unui asemenea document. Banuiesc ca stii ce site vrei, ai niste idei....Pune-le pe hartie si asta e tot
wbinvest
sunt cateva reguli de baza pe care orice website trebuie sa le respecte.... Acelea le vreau.
Multumesc
SE7EN
CITAT (resahc @ 7th August 2009, 00:22) *
Nush ce intelegi tu prin concept dar termenul de "brief" folosit in realizarea unui website inseamna un document furnizat de client catre prestator. El ar trebui sa contina toate specificatiile site-ului ce urmeaza a fi realizat. Structura, preferinte design, module dezvoltare, etc.... Evident ca nu se plateste pentru asa ceva...nici serios nici in gluma

@wbinvest - nu inteleg de ce ai nevoie de ajutor in realizarea unui asemenea document. Banuiesc ca stii ce site vrei, ai niste idei....Pune-le pe hartie si asta e tot

Nu te mai da destept ca pari prost, serios.El vrea specificatiile pentru un site de success, nu orice site, got it ? (Sau cel putin asta am inteles eu dinc e scrie acolo) Asta presupune analiza a pietei, tehnologii etc iar asta se plateste oriunde in lumea asta. Spune-i cum vrei tu, orice fel de plan se plateste (asta la modul general evident) , ca pretul lui intra in costul total asta-i altceva. Ca sa faci un plan, orice fel de plan, ai nevoie de cunostiinte, nu poti face planuri asa aiurea. Deci nu, nu oricine poate face planuri si iar te dezamagesc, nu oricine face un kkat de website e webdesigner, aviz amatorilor.
Asa aiurea, cateva fraze generale despre ce trebuie sa contina un website oricine poate.
wbinvest
dupa cum am zis este un site de prezentare, nu mare lucru....

CITAT (SE7EN @ 7th August 2009, 10:56) *
Nu te mai da destept ca pari prost, serios.El vrea specificatiile pentru un site de success, nu orice site, got it ? (Sau cel putin asta am inteles eu dinc e scrie acolo) Asta presupune analiza a pietei, tehnologii etc iar asta se plateste oriunde in lumea asta. Spune-i cum vrei tu, orice fel de plan se plateste (asta la modul general evident) , ca pretul lui intra in costul total asta-i altceva. Ca sa faci un plan, orice fel de plan, ai nevoie de cunostiinte, nu poti face planuri asa aiurea. Deci nu, nu oricine poate face planuri si iar te dezamagesc, nu oricine face un kkat de website e webdesigner, aviz amatorilor.
Asa aiurea, cateva fraze generale despre ce trebuie sa contina un website oricine poate.

nu vreau sa ducem discutia in alta directie, insa daca tu esti asa destept de ce nu impartasesti experienta ta cu noi...aceste este un forum public unde incercam sa ne ajutam ! sau cel putin asa credeam...
Daca vrei bani poti sa-mi dai PM si sa-mi propui ceva sa ma dea pe spate ! sleep.gif
wbinvest
am inteles pe partea de optimizare ce trebuie sa fac.... smile.gif

ce limbaj de programare este cel mai potrivit, friendly user pt. motoarele de cautare ?

B3aT
Nu vad legatura intre limbajul de programare si motorul de cautare !? Daca scrii echo, print sau write tot aia va afisa pt useri/motoarele de cautare. Tu trebuie sa optimizezi ce afisezi (site-ul), nu ce e in spate.
Cred ca nu intelegi alte chestii de baza. Cand/daca te vei duce la o firma serioasa de web developing sa iti faca un site, vor stii ei care sunt regulile de baza ...

Trebuie sa iei la rand toate "straturile" unui website, si fiecare strat este alta mancare de peste/alt job. (alegerea unei solutii sau crearea uneia noi - proiectarea,dezvoltarea,testarea,implementarea) Apoi la nivel de limbaj de programare, baza de date, designul (layout + design), optimizarea SEO, marketing-ul. Fiecare are propriile "reguli" de baza.
Tu practic intrebi cum se face un site dar ti-e rusine sa intrebi direct.

PS: sau metoda simpla, instaleaza Joomla cu niste plugins, baga adsense si gata treaba.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.