Redesign website

sphere

Salut,

Am un site de vro 2-3 luni care are vro 60 de pagini static html, toate indexate de google si optimizate pentru SEO atat cat m-am priceput eu. Nu mai sunt foarte fericit de felul in care arata siteul si as vrea sa modific un pic layoutul, culori. Voi pastra aceleasi taguri pentru title, description, keywords si acelasi continut ca si pana acum. Voi face modificari doar la cod si la css. Va avea asta un impact asupra pozitionarii siteului meu in motoarele de cautare?

Multumesc!
mrproper
CITAT (sphere @ 5th August 2009, 09:47) *
Salut,

Am un site de vro 2-3 luni care are vro 60 de pagini static html, toate indexate de google si optimizate pentru SEO atat cat m-am priceput eu. Nu mai sunt foarte fericit de felul in care arata siteul si as vrea sa modific un pic layoutul, culori. Voi pastra aceleasi taguri pentru title, description, keywords si acelasi continut ca si pana acum. Voi face modificari doar la cod si la css. Va avea asta un impact asupra pozitionarii siteului meu in motoarele de cautare?

Multumesc!

Daca pui numa taguri CSS, si textul gol al paginii ramane exact la fel ca inainte, in principiu nu. Orice modificare insa iti afecteaza catusi de putin performanta paginilor, pentru simplul fapt ca se detecteaza un update, se modifica pozitia cuvintelor relevante in pagina, etc. Daca insa faci si un pic de optimizare SEO cu ocazia asta, vei obtine numai avantaje.

HpVirus
Daca ai nevoie de ajutor poate reusesc eu sa te ajut. Da-mi un pm cu site-ul smile.gif
sphere
este vorba despre un site pe care public articole. ma gandesc sa il pun pe un wordpress. din cate am auzit eu wordpressul este destul de bine optimizat pentru cautari, deci ar fi un pas inainte fata de ce am facut eu pana acum. site-ul nu are foarte multi vizitatori cam 50 unici pe zi, in crestere.

credeti ca ar fi o idee buna sa trec pe wordpress?
HpVirus
Eu unul ma impac foarte bine cu wordpress. Sunt foarte multumit de rezultate. Eu unul zic ca merita sa te muti pe wordpress.
georgejipa
Recomand cu caldura Wordpress-ul. Il folosesc de vreo 3 ani.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.