iedera la bloc

micutastea

Cred ca m-a innebunit caldura si as vrea sa stiu daca ar fi posibil sa plantez iedera pe bloc in ghivece (stau la ultimul etaj) si sa curga pe exteriorul apartamentului meu. Mentionez ca orientarea apartamentului este spre Sud si nu stiu daca nu cumva e prea mult soare pentru ea. Poate stiti un anume tip de iedera care iubeste soarele? Ar fi posibil planul meu?
criss_65
pt micutastea'
iedera de la florărie nu rezistă. noi am luat câteva fire care urcau pe un pom (ai să vezi că au rădăcini pe toată lungimea tulpinei) le-am pus în ghiveci, le ud în fiecare zi și aștept să crească la geamul bucătăriei lângă vecinele ei, petuniile. până acum, adică cam din mai, îi merge bine și a început să urce pe o sfoară care am agățat-o de ghiveciul unei petunii curgătoare.

micutastea
QUOTE (criss_65 @ 4th August 2009, 21:13) *
pt micutastea'
iedera de la florărie nu rezistă. noi am luat câteva fire care urcau pe un pom (ai să vezi că au rădăcini pe toată lungimea tulpinei) le-am pus în ghiveci, le ud în fiecare zi și aștept să crească la geamul bucătăriei lângă vecinele ei, petuniile. până acum, adică cam din mai, îi merge bine și a început să urce pe o sfoară care am agățat-o de ghiveciul unei petunii curgătoare.

Mi-e teama sa nu fie prea mult soare si sa ma ostenesc degeaba . Exista o perioada a anului cand trebuie plantata? Ai pus-o direct in pamant?
criss_65
CITAT (micutastea @ 5th August 2009, 12:02) *
Mi-e teama sa nu fie prea mult soare si sa ma ostenesc degeaba . Exista o perioada a anului cand trebuie plantata? Ai pus-o direct in pamant?

da, am pus-o direct in pamant.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.