cablu date siemens x65

neoliviu

Am un cablu de date pe care l-am folosit pt update de firmware la un c45. intrabarea e daca se poate transforma (prin inlocuirea mufei conectoare) intr-un cablu de date pt seria x65. daca da puteti sa-mi spuneti si wiremapul pt ca am inteles ca s-a modificat dupa trecerea la la conectori mai subtiri.
neoliviu
"simply u must replase 5 pin 0n x45 to 3 pin on x55, and pin6 to4" - am gasit intrun forum de telefoane. puteti sa-mi confirmati? In dupa amiaza aceasta o sa incer4c poate am bafta

Erdman
Ai aici si interfata si pinii !

QUOTE(neoliviu @ May 3 2005, 06:03)
"simply u must replase 5 pin 0n x45 to 3 pin on x55, and pin6 to4" - am gasit intrun forum de telefoane. puteti sa-mi confirmati? In dupa amiaza aceasta o sa incer4c poate am bafta
*
neoliviu
a facut modificarea asta cineva ? am modificat conectorul x45 in x55 si totusi calculatorul nu vede telefonul. huh.gif pls cineva care a mai modificat cablul de date siemens...
Erdman
Din pacate cablul de X55 nu este compatibil cu cel de X65 !
neoliviu
Din pacate cablul de X55 nu este compatibil cu cel de X65 !
un prieten folioseste un cablu de la un s55 la m65, chiar si pt upgrade de firmware.
problema ca cu toate ca pe internet am citit ca se poate transforma un cablu x45 in x55 si implicit pt x65 eu nu am reusit. intreb daca a facut cineva modificarea aceasta
inu
Eu am un cablu USB Mobile action pentru x55 si merge pe x65 (mai exact pe C65) !

Me_MAN
Salut!
... dak vrei sa faci din cablu de service de X55 cablu de X65 [DCA 510], tre numa sa scoti alimentarea si sa pui rezist. de 10k intre pinii 5, 7 si GND, iar drivere gasesti... cool.gif

Aici: http://www.benqmobile.com/cds/frontdoor/0,...NrNrNrN,00.html

... N-are nimeni o schema pentru DCA 500 [ cablu de date pe serial[size=7] pentru X65]???
plz HELP!

...
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.